Top 9 Silkkihousut naisille Tyylit elämässä

Naisten housut ovat monissa kankaissa ja yksi niistä on Silk Panty. Silkkihousut ovat pehmeitä koskettamaan ja tuntemaan. Silkkikankaalla on se etu, että sinusta tuntuu sileältä ja lievältä. Se sopii helposti iholle. Se on hengittävä materiaali. Se voidaan helposti muotoilla kehon muotoon.

Silkki Panties

Kuitenkin vaikea käyttää sitä, se ei repeä. Silkkihuivin perusetu on pesun jälkeen kuivua lyhyessä ajassa. Se kulkee käyttäjän rauhoittavaa kokemusta.

Silkkipuvut naisille:

Katsotaanpa naisia ​​silkkibipeissä naisille, joilla on eri malleja.

1. Naisten silkki-pikkuhousut:

Naisten Silk Panty

Tämä punainen silkkihousu on hyvä naisille, että se on päivittäin. Se on mukava suunniteltu pienellä työllä vyötärönauhalla. Se on kuin nyrkkeilijä. Se kattaa koko hip-osan, joka antaa suojatun tunteen naisille. Naiset voivat käyttää leggingsit, salwar tai Saree.

2. Musta silkki alushousut:

Musta Silk Panty

Tämä on erittäin kaunista mustavalkoista silkkiä. Siinä on mukava kirjonta, joka on kaiverrettu ohuella vyötärönauhalla. Se ei kata koko lantia. Mustalla sukkahousulla, jopa ihomme näyttää valkoisemmalta. Se näyttää möykkyjä päitä.

Katso lisää: Naisten alushousut punaisella värillä.

3. Silk Pantys Wedding Night:

Silkki Panty for Wedding Night

Se on musta ja punainen väriyhdistelmä. Mustan värin verkkotyöt tehdään, josta näkyy vaalea lantion alue. Takaosassa on vain yksi ohut merkkijono, kun molemmat iskut ovat auki. Naisten valita tämän tyyppinen kuvio hänen hääyönsä aikana.

4. Silkki Kertakäyttökenkä:

Silkki Disposable Panty

Naiset käyttävät tätä sukkahousua kertaalleen, joten se tunnetaan kertakäyttöisenä sukkahousuna. Naiset käyttävät sitä, kun hänellä on aikaa ja raskauden aikana. Kun sitä käytetään, tämä sukka on hävitettävä pois. Naiset voivat myös käyttää sitä uinnin aikana.

5. Vaaleanpunainen silkki alushousut:

Vaaleanpunainen Silk Panty

Se on kuuma vaaleanpunainen väri silkki panty, joka näyttää valtavia pihoja. Se on läpinäkyvä ja näkyvä pudotusviiva. Hieno neulottu lanka kuvioidaan vaaleanpunaisella värillä. Etupuoli on peitetty silkkikankaalla. Se antaa iloa myös silmille. Se kuvaa naisen rohkeaa luonnetta.

Katso lisää: Mustat alushousut puuvillaa ja satiinia.

6. Ohut silkkipuku:

Ohut Silk Panty -6

Se on sininen värillinen houkutteleva sukkahousu. Se on hyvin ohuen haaran sukupuolielinten alueella. Tällöin näkyy koko kehon alaosa. Kavereilla on erityinen vetovoima tällaiselle mallille. Voidaan yhdistää se bikini-rintaliivillä. Naiset voivat käyttää sitä rannalla auringossa.

7. Ylellinen silkki Pantys:

Ylellinen Silk Panty

Se on erityisen matala vyötärön muotoinen silkkipuku, musta. Sitä kutsutaan Thong-kuvaksi. Se on käytettävä navan alueen alapuolella. Se näyttää houkuttelevalta naisille. Tämä on äärettömän kaunis panty. Tämä pikkuhousun muotoilu voi muuttaa kavereiden tunnelmaa romanttisesta tunnelmasta.

8. silkki Pantys, jolla on kaura:

Silkki Panty with Frills

Se on uusi muotoilu silkkipyyhkeissä. Siinä on kauniita röyhelöitä, joissa on valkoinen ja vaaleanpunainen väri. Se antaa täydellisen muodon vatsaan. Se on todella poikkeuksellinen muotoilu erityisesti lace kattava lantio. Se on niin kaunis kuin kuva. Se toivoo sinua aistit.

Katso lisää: Naisten pikkuhousut valkoisella värillä.

9. Animal Print Silk Panty:

eläin Print Silk Panty

Tässä silkkipyyhkeessä leopardi on painettu. Se on erityinen ei tavallinen muotoilu. Se on ylivoimaista housua. Se määrittää tietyn merkin. Muu sitten leopardi, voi olla leijona ja kaikki muutkin. Siinä määritellään naisten rohkea ja rohkea luonne.

Silk Ladies pikkuhousuilla on paljon suunnittelua ja värejä. Siinä on käytetty korkealaatuista kangasta. Jotkut valitsivat käyttää vain silkkiä, joka on muuta kuin puuvillaa. Se on hyödyllinen antaa rauhallinen ja rauhallinen mielentila. Se on asetettu myös Bra ja Panty. Molemmat sopivat toisiinsa värin ja muotoilun suhteen. Täydellinen sisempi kuluminen auttaa lisäämään luottamustasoa. Siksi on tarpeen saada hyvä ja asianmukainen silkkipyyhkijä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

6 + 3 =