Top 9 Shell-mallistoa Tyylit elämässä

Korut on yleinen koristelu. Kuorista, kivistä ja luista tehdyt korut säilyvät muinaisista päivistä, aikaisemmissa päivissä, koska niitä käytettiin suojaamaan elämän vaaroilta tai rangaistustilan merkiksi. Shell korut on yksi kauneimmista kokoelmista vaatekaappisi koristeet, jotka antavat erikoisnäköisiä sijoittaa ainutlaatuinen joukosta.

Kuori Jewellery Designs

Shell-korumallit:

Käännä kauniit simpukanpojat rannasta yhdeksi kaveri-koruiksi! Kaikesta luonnollisesta houkuttelevaan, tässä on kokoelma merilintujen koruja merikuvista tietosi.

1. Multi riipus Shell kaulakoru:

shell-korut-mallien-multi-kaulakoru-shell-kaulakoru

Kuoren kaulakoru on kauniimpi kuin missään muussa kuorikorusta. Monies Coral & Cowries Shells -malliston kaulakoru on silmänräpäisevää ja tummat varjostetut vaatteet houkuttelevat kaikenlaisia ​​ihmisiä nuorista vanhuksille. Ne näyttävät hyvin elegantilta ja elieltä. Tämä kuori kaulakoru on suunniteltu monimutkainen muotoilu ja myös se voidaan suunnitella samat värilliset ja muotoiset kuoret. Muotokuvioiden lajikkeita käytetään tämän kuorikorun valmistukseen.

2. Shell Bangle:

shell-korut-mallien-shell-rannerengas

Kuoren rannekkeet ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja houkuttelevia suunnittelussa ja kuoren käytön mukaan, niiden arvoja muutetaan. Periaatteessa kuoret ovat valkoisia ja ruskeita ja muut kokoelmat ovat saatavilla myös useissa eri väreissä. Ne on kaiverrettu metallien, kuten hopea, kulta tai monet kuoret on liitetty merkkijono. Tässä muotoilussa kuori rannekoru antaa muodikkaan ulkonäön sekä tytöille että naisille.

3. Ring Made Of Cowrie:

shell-korut-mallien-rengas-made-of-kotilon

Tämä rengas on perinteinen tyyli, joka kiinnittää huomiota ihmisiin, jotka etsivät suuria ja ainutlaatuisia renkaita. Cowries on upotettu kaiverrettuihin metalleihin ja osa kuoreista on kaiverrettu keskelle sormien soviin ja trendikkään ilmeen ansiosta. Ne sopivat parhaiten kaikkien hopeakuppikorujen kanssa.

4. Muotihelmiä:

shell-korut-mallien-muoti-helmet

Kaulakoru, joka koostuu hienoimmista helleistä, on erittäin houkutteleva, ja jos sitä käytetään oikein, ne näyttävät hyvältä ollessaan erilaiset kuin muut koristeet. On monia kuori koruja suunnitelmat saatavilla ilman helmiä, jotka ovat pienempiä ulkonäköä verrattuna helmi helmi.Vaihtelut Shell koruja suunnittelu on saatavilla kaikille ikäisille tytöille ja naisille, jotka antavat muodikas ulkonäkö heidän asujaan.

Katso lisää: Panchaloha korut

5. Shell Rannekorut:

Shell-ranneketta

Shell-rannekkeet ovat niin halpoja ja nopeita ryöstöä, joten ne ovat täydellinen lisävaruste nuorille tytöille ja aikuisille. Tämä Shell-rannekoru antaa silmänräpäyttävän etsiä käyttäjille. Nämä rannekkeet on maalattu kontrastiväreillä ja koukussa kullanväristen koukkujen kanssa. Nämä rannekkeet ovat täydellinen lisävaruste tavalliseen toimistokäyttönne ja myös tilaisuuksiin.

6. Shell Anklet:

shell-korut-mallien-shell-nilkkaremmi

Muinaisina päivinä tytöt todennäköisesti käyttävät kuoren sormet käsityönä, jotka antavat ainutlaatuisen ilmeen. Tämä on ensisijainen syy siihen, miksi tällaiset kuorenhalkot sopivat kaikenlaisiin ihmisiin ja toimintoihin, kun ne kuluvat päivittäin. Tämä nilkkaremmi koostuu pienistä kuorista ja upotettu pienikiven muotoiluun. Perinne ja moderni ulkoasu voivat olla paras vaihtoehto.

Katso lisää: Meenakarin korumuotoilut

7. Shell Pearl Hip Chain:

shell-korut-mallien-shell-helmi-hip-ketju

Shelliä helmihelmiketjulla käytetään naisellisimmille naisille, jotka voidaan tehdä pienellä kuorella ja ketjun helmen keskus voidaan sijoittaa upeaan ulkonäköön. Yllään tämä kuoren lantioketju antaa mukavuuden ja freenessin tunnelman.

8. Shell korvakorut:

sea-shell-korvakorut

Shell korvakorut ovat tyylikkäitä ja hienostuneita, joten siitä tuli jokaisen naisen unelma. He tekevät täydelliset lahjat vuosipäiville, syntymäpäiville, häät, jopa Ystävänpäivä ja muita juhlia. Nämä tyylikkäät ja tyylikkäät korvakorut ovat arvokkaita lisäyksiä vaatekaappiisi. Tässä kuoren korvakorussa se on valmistettu renkailla, jotka on suunniteltu ja koristeltu kultaisella värisävyisellä renkailla ja viimeistelty vihreällä helmi, joka antaa modernin ja trendikkään ulkonäköä verrattuna muihin.

Katso lisää: Juuttikorut

9. Shell Hair Clips:

sea-shell-hiukset-leikkeet

Nykyään markkinat ovat täynnä upeita hiustarvikkeet, jotka antavat sinulle erilainen ilme viikon jokaisena päivänä. Nämä hiukset leikkeet ovat täysin tehty teini-ikäisille tytöille. Jos sinulla ei ole paljon hiuksia, niin tietenkin tämä hiuslinkki on arvokas, joka sitoo hiuksesi.

Lisävarusteet ovat tärkeämpiä naisille. He tarvitsevat tällaisia ​​jalokiviä saadakseen oikean ulkonäön ja viimeistelemään vaatteensa. Tämä lisävarusteiden lisävaruste riippuu makusi. Niitä voidaan myös käyttää tekemään sinusta näyttävä. Itse asiassa, jos olet iso tuuletin kuori korut, sitten edellä luetellut mallit ovat täysin yhteensopivia oman kokoelma.

Kuvat Lähde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 19 = 22