Top 9 Revlon shampoot | Tyylit elämässä

Revlon aloitti yhteisyrityksen Charles Lachmanin, hänen veljensä ja apteekinsa Charles Revsonin. Se oli vuonna 1931 noin suuren masennuksen aikaan, kun se oli yksinkertaisesti uusi vallankumouksellinen kynsilakka, joka käytti pigmenttejä väriväreiden sijaan. Verenvuodon loppupuolella Revlon oli jo laskeutunut yhteen kosmeettisten merkintöjen parhaista luetteloista, joilla on tällä hetkellä sama markkina-arvo kuin aiemmin. Mikä alkoi yksinkertaisena kosmetiikkamerkkinä hitaasti haarautettuna henkilökohtaisiin hoitotuotteisiin, miksi olemme täällä tänään. Tässä artikkelissa keskustelemme muutamasta henkilökohtaisesta hoitotuotteesta, shampoista, joita kansainvälisesti arvostettu Revlon-yhtiö ja tarkistavat hyödyllisten hyötyjen kirjasta..

Suositut Revlon shampoot Intiassa:

1. Revlon Flex Body Building Protein Shampoo:

Revlon shampoos

Revlon flex Body Building Shampoo käyttää proteiinihiukkasia ravitsevaan ja kosteutukseen hiuksillasi jättäen jäljelle pienen tuoreen flex-aromin. Tämä Revlonin shampoo käyttää kehonrakennuskomplekseja lisäämällä kehoa ja elinvoimaa hiuksiin lisäämällä ravinnon ja joustavuutta hiuksiin.

2. Revlon Aquamarine 2 in 1 Shampoo:

Revlon aquamarine 2 in 1 shampoo

Eksoottinen shampoo, joka sisältää eksoottisia ja monimutkaisia ​​ainesosia, akvamariini shampoo käyttää virkistävää turkoosista tuoksua, kun taas aktiiviset merileväuutteet suojaavat ja korjaa hiukset, joten se on pehmeää satiinia. Proteiinin säätöaineet lisäävät sileyttä ja ravintoa.

3. Revlon Professional Equave Volumizing Shampoo:

Revlon Professional Equave volumizing shampoo

Equave Volumizing shampoo käyttää parhaita luonnollisia ja monimutkaisia ​​hiukkasia. Toisella puolella on vihreää teetä ja rypälemehut, kun taas toisella puolella he käyttävät hydrolysoituja keratiiniaktiivisia aineita ja vehnäproteiineja lisäämällä elinvoimaa, kehon ja täyteyden hiuksillesi samalla, kun aktiivinen puolustusjärjestelmä suojaa hiuksia lisävaurioilta.

4. Revlon Flex Keratin Shampoo:

Revlon flex keratin shampoo

Revlonin joustavuusalueella käytetään jälleen kosmeettisia polymeerejä ja antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka ravitsevat ja volysoivat hiuksia, kun taas keratiinin vaikuttavat aineet ja ceramidit käyttävät sen hyvää lisäämällä vahvuutta ja samettia hiuksiin.

5. Revlon Professional Sebum Balance Shampoo:

Revlon professional sebum balance shampoo

Päänahassasi erittämä luonnollinen öljy tunnetaan sebumiksi, joka joko liian suurella tai liian pienellä tuotannolla voi olla samanlaisia ​​seurauksia. Siksi hydra capture -järjestelmä, joka on muotoiltu erityisesti rasvaisille hiuksille, säilyttää kosteuden vähentävän sinilevän suojausta rauhoittaen ja rentouttaessasi päänahkaa.

Katso lisää:  Redken shampoo

6. Revlon Outrageous päivittäinen shampoo:

Revlon outrageous daily beautifying shampoo

Kauneuden kauneus vie aina ylimääräisiä askeleita kaunistamiseksi ja Revlonin räikeässä päivittäisessä shampossa infuusiota silkkikankaista Pro Pro-Vitamiini B5: llä ja virkistävällä aromeilla lukittuu kosteutta lisäämällä samalla kiiltoa luscious-lukkoihin.

7. Revlon Professional Equave Hydro Detangling Shampoo:

Revlon professional Equave Hydro Detangling shampoo

Hydro-detangling shampoo käyttää orgaanista olemusta rypäleistä ja vihreästä teestä, joka täydentää ja ravitsee hiuksia hyvin karsinoista, kun taas monimutkainen maissi, oliiviöljy ja aminohapot lisäävät suojaa ja salongin kuin armonne hiuksessasi. Avattaessa karheutta ja sekoittamalla tämä kosteuttaa hiukset perusteellisesti.

Katso lisää: Organix shampoot

8. Revlon Orofluido shampoo:

Revlon orofluido shampoo

Pään säilyttäminen ja kuivumisen estäminen Orofluido shampoo integroi parhaan kolmesta eteerisestä öljystä, kuten arganista, pellavansiemenistä ja Kyproksesta, joka parantaa hiusten rakennetta vahvistamalla, lisäämällä ja pehmentämällä hiuksiaan.

9. Revlon Uniq One ​​All-In-Condition-shampoo:

Revlon Uniq One all in one conditioning shampoo

Harvassa 10 ainutlaatuisen ilmastointituotteen parasta, Revlon's uniq kaikki yhdessä hoitosampussa on pyöreämpi, joka ei ainoastaan ​​lakata hiuksistasi, irrottaa epäpuhtaudet, mutta myös säilyttää kosteuden ja välttämättömät luonnolliset öljyt, jotka pitävät hiukset joustavina ja samettisina. Ilmastointi-partikkeleiden seos sekoittuu ja hieroa hiuksia kimmeltävällä pehmeällä hehkutuksella.

Katso lisää: Dove Shampoo kuiville hiuksille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 37 = 47