Top 9 raskauskoulutusta raskaana oleville naisille Tyylit elämässä

Vauva tulee pian tai ei, venytys ei koskaan ole vahingoittanut ketään koskaan. Se auttaa vahvistamaan ja pidentämään lihastasi, mikä on enemmän kuin voit koskaan pyytää lisäämään yleistä painoa ja ulkonäköäsi. Ei vain, että koko hyvinvointi riippuu siitä, miltä sinusta tuntuu terveydellesi. Vaikka liian kovaa työtä ei sallita, hieman venytys ei ole koskaan vahingoittanut ketään.

PITKÄNTÄMISEN HYÖDYNTÄVÄT MAHDOLLISUUDESSA:

Perks of work out kuukautiset on raskaana kulkee vain kasvaa. Asenne luonnollisesti siirtyy paremmalle alueelle ja painosi jakautuu tasaisesti. Selkäsi, niska ja rintakehäsi voidaan taata.

Lisäksi, älä unohda venyttelyn etuja, tekee ihmeitä pikkuiselle, joka odottaa nähdä maailmaa. Sisällytä muutamia venytyksiä päivittäisessä rutiinistasi voisi helposti korjata arkuutta ja säröjä, mikä edistää parempaa kokemusta raskaudestasi.

Katso lisää: Raskaus kädenharjoituksia

TURVALLISUUSOHJEET, JOTKA VOIDAAN HUOMIOON,

Vaikka olet valmis venyttämään, sinun on noudatettava seuraavia varotoimia.

  • Aina lämmetä ennen aloittamista, koska hyppääminen suoraan venytykseen voi aiheuttaa vain vammoja, eikä mitään muuta voida ratkaista. Muutama minuutti polven noususta tai istuimista pitäisi tehdä ihmeitä.
  • Yritä olla epämukavuutta, kun olet raskaana, koska se voi hyvin helposti osoittautua vetää lihaksia. Keskity pitämään venytyksen noin 20-30 sekunnin ajan ja pidä se niin, että venytys tulee voimaan.
  • Älä liioittele venytyksiäsi. Raskauden aikana syntyy rentosiinia, joka vapauttaa nivelsiteet, mikä tekee sinusta alttiiksi liiallisen taipumukselle ja lopulta loukkaantuu itseesi.
  • Älä rajoita itseäsi, mutta älä työnnä sitä liian pitkälle. Kuuntele aina, mitä kehosi on sanonut.
  • Jos venytys ei tee sitä, mitä sinun pitäisi, sen on todennäköisesti parasta valita sivut uudella sijasta.

Raskauslinjat ja niiden edut:

Aloita lämpenemisellä kuten sanottu, ja keskity sitten kehosi osaan, joka tarvitsee huomiota. Tässä on top 9 osaa, joiden pitäisi auttaa.

1. Takaisin:

venyttely Exercises for Pregnant Women 1

Selkänoja voisi tietenkin korjata paineita selkärankaasi ja takaisin. Tämä venytys auttaa pitämään selkälihaksenne pitkän matkan. Pysy lonkan päällä tai takana varsien varassa ja jätä kätesi lattialle. Säädä olkapääsi ja kallista pääsi taaksepäin. Yritä tehdä kaari melko mukavaan asentoon ja sen pitäisi olla se.

2. Kaula:

venyttely Exercises for Pregnant Women 2

Kuten nimestäkin käy ilmi, tämä harjoitus auttaa vapauttamaan jännitystä kaulan alueelta. Jotta voisit harjoittaa tätä harjoitusta, voit joko seistä tai istua kuten haluat. Sulje silmäsi syvään henkeä ja aloita sitten nimesi pääsi sivuun. Anna sen pudota aina olkapääsi. Varmista, etteivät kaksi täytä. Toista kytkentäpuolet noin kolmen tai kuuden sekunnin kuluttua.

3. Rinta:

raskaus stretches

Jännitys kertyy rintakehästä takaisin? Älä huoli! Rintakehitys auttaa. Aloita ottamalla tyyny tai matto. Istu alas ja pidä jalkasi puristettuna reisiasi vasten. Pura ja istuessasi, anna sormesi koskettaa vastakkaista polvea. Joten vasen käsi koskettaa oikeaa polvea ja päinvastoin. Kierrä kätesi syklin jälkeen ja muuta asentoa ympärilläsi. Toista niin ja kuinka haluat niin monta kertaa, kunnes olet väsynyt.

4. Lavat:

venyttely Exercises for Pregnant Women 4

Jos et voi auttaa, mutta istua tietokoneen eteen liian kauan, tämä harjoitus tulee varmasti käteväksi. Jotta se toteutettaisiin, istu jalkasi erille tuuman kesken. Vedä kätesi ja venähtele ne ylös. Yritä koskettaa oikeaa kyynärpäätä vasemman käden kanssa kädet ovat edelleen korkealla. Pidä asentoa noin muutaman sekunnin ajan ja toista se. Käännä molemmat suuntaukset ja suorita vaaka- ja pystysuorat kytkimet.

5. Maha:

venyttely Exercises for Pregnant Women 5

Vapautuva venytys, jonka ansiosta kehosi voi hengittää ja antaa tilaa kylkiluille ja mahdollistaa väliin lihasten, jotka tukevat vatsakuoppia. Aloita, polvistu polvillesi ja pidä jalat maassa. Nyt kun pääset tähän asentoon, pidä palloa ja pistä kädet koskettamaan palloa. Varmista, että nivelet venytetään niin pitkälle kuin se menee ja pidä palloa vain kyynärpäät ja kädet alas. Toista kunnes olet mukava.

Katso lisää: Vaarat, jotka on vältettävä raskauden aikana

6. Reisit:

venyttely Exercises for Pregnant Women 6

Tämä joustava lihasten venyttely on juuri sitä, mitä sinun tarvitsee tuntea epämukavaksi istumisen jälkeen liian kauan. Vedä yksi käsi ylöspäin ja aseta toinen vyötärösi. Vedä yksi jalka taivuttamalla polvesta ja aseta toinen jalka taakse, polvi suoraan ulos. Toista, kun tunnet venytyksen.

7. Lonkat:

venyttely Exercises for Pregnant Women 7

Teidän iskiasiongelma ei koskaan palauta tätä harjoitusta, joka huutaa sinun huomionne. Aloita istumaan lattialla tavalliseen tapaan. Vedä yksi jalkasi ja tuo se lähellä korvaasi taakse. Voit taivuttaa pääsi tarpeen mukaan säätääksesi. Pidä asentoa noin 20 sekuntia ja vaihda sitten sivuja. Älä unohda hengittää muuten rengas helposti.

8. Jalat:

venyttely Exercises for Pregnant Women 8

Turvotuksesta kouristuksiin kaikki on ohi ennen kuin tiedät sen. Ei ole ainutlaatuista tapaa tehdä jalan venytys ja kaikki muutokset voidaan kokeilla.

9. Koko elin:

venyttely Exercises for Pregnant Women 9

Stressin vapautuminen taataan tällä venytyksellä. Siinä toistetaan kaikki edellä kuvatut menettelyt yksi toisensa jälkeen, jota seuraa syvä hengitys.

Katso lisää: Pilates raskauden aikana

Kun tiedät missä ongelmasi alue on, sen ei pitäisi olla liian vaikea eristää ja kohdistaa se jännityksen vapauttamiseen. Jos olet kuntosuoja, sinun ei pidä ryöstää harjoituksista vain siksi, että olet raskaana. Venyttely on ulospääsy rajoitetusta asennostasi. Helppo toteuttaa ja johtaa samoihin vanhoihin terveysvaikutuksiin.

Leave A Comment

96 − 90 =