Top 9 proteiini ravistelee painon nousua varten Tyylit elämässä

Painonpudotuksen saavuttamiseksi sinun on hankittava lihasmassaa paljon terveellisemmällä tavalla verrattuna kalorien kulutukseen tyydyttyneiden rasvojen ja hiilihydraattien muodossa. Proteiineista riippuen painonpudotus on paljon parempi, koska niihin liittyy vähemmän sairauksia kuten diabetes ja sydänvaivoja. Esimerkiksi jos kaksi henkilöä viettää 1000 kaloria päivässä, mutta yksi kuluttavat enemmän proteiineja verrattuna toiseen. Henkilöllä, jolla on enemmän proteiineja ja vähemmän hiilihydraatteja ja rasvoja, olisi terveempi malli painonnoususta lihasmassaa lisäämällä ja vähäisemmässä osassa rasvan tallennusta kehossa. Joten, kun olette painon nousua ruokavaliossa, sinun on varmistettava, että vähintään 15-25 prosenttia ruokavaliosta koostuu proteiineista.

Jos haluat lisätä proteiinien saantia hauskalla ja maukkaalla tavalla, kokeile lisätä proteiini ravistelee ruokavaliosi. Muista, että nämä proteiinin ravistelut tarvitsevat ruokavalion täydennyksiä eikä korvikkeita, koska ne ovat täyteaineita, ja et ehkä syödä mitään niiden ottamisen jälkeen. Joten, älä kompromisseja ruokavaliostasi sinänsä, vaan ota nämä kesken aamuna välipala tai illallinen teetä.

Paras proteiini ravistelee painonnousua varten:

Seuraavassa on muutamia helposti valmistettavia proteiinihöyryjä, jotka voit tehdä omalla tavalla verrattuna puhtaasti kaupallisesti saatavilla oleviin, jotka ovat tunnettuja siitä, että niillä on paljon sivuvaikutuksia.

1. Kahvi- Vanilja Shake:

proteiini shakes for weight gain

Voit valmistaa tämän lisäämällä kahta vaniljakastiketta sisältävää proteiinijauhetta lähes yhdeksi ja puoliksi maljaksi maitoa ja lisää sitten kahvimakeista jäätelöä tai kahvijauhetta makua varten.

2. Orange And Protein Combo Shake:

proteiini shakes for weight gain2

Purista mehua 3 - 4 tuoretta appelsiinia ja lisää yksi maustamatonta proteiinia sisältävä kauha mehun päälle. Saatat tai ei halua lisätä sokeria makusi mukaan. Saat myös lisää C-vitamiinia tämän reseptin avulla.

3. Kaurahiutaleita:

proteiini shakes for weight gain3

Lisätään 1 kuppi kuivaa kaurajauheja hienoksi hienonnettuihin manteleihin. Lisää vähärasvaista maitoa, kaksi proteiinipulveria ja puolet kanelusikaan lusikallista makuista makuista.

4. Banaaniproteiinin ravistelu:

proteiini shakes for weight gain4

Ota yksi lasi vähärasvaista rasvatonta maitoa. Lisää yksi heraproteiinijauhe kaappi siihen. Ota myös banaani ja sekoita kaikki hyvin sekoittimessa. Sinä Banana-proteiini smoothie on valmis.

5. Strawberry Protein Smoothie:

proteiini shakes for weight gain5

Lisää 4 - 5 tuoreita mansikoita yhteen lasiseen vähärasvaista maitoa. Lisää sitten kaksi heraproteiinijauhetta. Sekoita hyvin ja se on se.

6. Egg ja Choco Protein Fiesta:

proteiini shakes for weight gain6

Yhdeksi kuorelliseksi maidoksi lisätään munanvalkuaista yhdestä muna. Lisää sitten yksi ruokalusikara maapähkinävoita yhdessä kahvipannujen suklaaproteiinin kanssa.

Katso lisää:  Ramdev Baba Jooga Painonnousu

7. Egg Delight Shake:

proteiini shakes for weight gain7

Karkea kynä 3 munaa. Tällöin lisätään 2-3 viikunoita vaniljajäätelöä ja kuppi maitoa. Lopuksi lisätään 2 kahvipannia vanilaproteiinijauhetta. Sekoitetaan hyvin sekoittimessa ja terveellinen proteiini-muna-ilo on valmis.

8. Mango Smoothie:

proteiini shakes for weight gain8

Lisää paloja kypsää mangoa vähärasvaisena Jogurtti. Lisää pöydän lusikka vaahterasiirappi / hunaja ja vaniljan olemus. Voit myös lisätä puoli teelusikallista sitruunamehua makeutusaineena. Sekoita kaikki yhdessä tuoretta ja maukasta smoothie.

Katso lisää:  Painon nousu ajanjaksolla

9. Papaya Protein Smoothie:

proteiini shakes for weight gain9

1 ½ cup papaijaa ½ cupin rasvatonta, tavallista kreikkalaista jogurttia. Lisää hieman inkivääriä ja kauha proteiinijauheella. Sekoitetaan hyvin. Lisää hunajaa makeuteen

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

1 + 5 =