Top 9 Pikku kampaus pitkät hiukset Tyylit elämässä

Termi "pitkät hiukset eivät välitä" ei ole aina tapaa, jolla se näyttää olevan. Pitkäkarvainen urheilu ja ensimmäisten maailmanongelmien käsitteleminen kaikki yhtä aikaa voivat olla hektisiä meille tytöille, epäilemättä. Toimiston ruuhka-ajat jättävät meille hieman aikaa kuivua hiuksiamme nopeasti, ja pahojen paperityökuvien kiireisen käytävän lopussa heittämällä silkkiset pitkät hiukset pään takana olevalle nipulle on kaikki, mitä voit keskittyä. Siksi tytöille, jotka kamppailevat koko ajan hiustensa liikkumiseen ja samaan aikaan kovasti töitä pitääkseen aikataulunsa ajalla, tässä on luettelo joitain pikakiinnitteisiä päällisiä pitkiä sukkaasi, joten sinulla ei ole tuhlata paljon aikaa yrittääksesi kiinnittää tapit takaisin paikalleen.

Uusimmat ja tyylikkäät pikku kampaukset pitkille hiuksille:

Selkäliuska:

nopea hairstyles for long hair

Aloita poistamalla lukosi kumpaankin pään molemmin puolin ja aloittamalla normaalisti punkit. Jos haluat yksipuolisen ulkoasun, varmista, että sivulukko on tarpeeksi pitkä kattamaan koko pään yli. Nyt kun punos on tehty, vie se aina toiselle puolelle ja käytä Bobby-nastat pitämään sen paikallaan. Lopulta muodostuu hieno hippi, jolla on kauniit hiukset.

Criss Cross:

nopea hairstyles for long hair2

Tämä on jälleen kerran tehokas kampaus, jossa voit yksinkertaisesti aloittaa lukitsemalla molemmat puolet uudelleen, mieluiten etulokeron paksummasta osasta ja sitten harjaamalla sitä tyylikkäästi viemään sen aina toiselle puolelle, mutta ei täysin. Nyt toinen lukko leikkaa sen etupaneelin päälle ja kiinnitä se paikalleen.

Front Braid:

nopea hairstyles for long hair3

Etupäämäärä tarkoittaisi yksinkertaisesti, että etukappaleiden päännös etupuolelta aivan kuten takapäähän. Aloita ääripuolella ja aloita hiukset hiukset ranskalaiseen punokseen, jossa on hiuksia, kun mennään pitkin. Kun olet päässyt toiseen korvatyynyyn, punos ulos ja kiinnitä se paikalleen.

Vain bump:

nopea hairstyles for long hair4

Joskus kaikki mitä tarvitset on yksinkertainen puff kruunun pään tehdä lausunto tyyli. Usein nämä puffit voidaan saavuttaa käsin kädestä kiihottelemalla tai yksinkertaisesti käyttämällä kuoppia-sen tukemaan hiukset. Voit asettaa äänenvoimakkuuden asettamalla lukituksen ja asettamalla sivulukit.

Katso lisää: Paras Long Blonde Kampaukset

Ranskan sivuhattu:

nopea hairstyles for long hair5

Tällä kertaa alkaa jälleen yksinkertainen puoli punos, ranskalainen tyyli ja mennä aina sivulle. Kun siellä ei lopeta, kunnes olet sisällyttänyt kaikki hiukset osaksi iso puoli ranskalainen punos. Usein erilaisia ​​punoksia voidaan käyttää vaihtelun luomiseen.

Pony Loop:

nopea hairstyles for long hair6

Paras tapa päästä eroon ponin muutoksesta on silmukan avulla. Sen lisäksi, että se antaa sinulle erilainen tunteen kuin jokapäiväinen poni, se tekee myös trendisuunnittimen. Aivan ponioven yläpuolella käsin luo reikä sormillasi ja silmukan poni läpi sen saada tämä ilme.

Katso lisää:  Aasian pitkät kampaukset

Pony Wrap:

nopea hairstyles for long hair7

Tämä on vielä yksi muunnelma yksinkertaiseen poniin, jossa vedät hiukset takaisin ja sitoat sen poniin. Seuraavaksi erotat hiusnauhan ponnon alapuolelta ja kääri sen ympärille solmupohjan lopulta kiinnittämällä sen alla luoda tämä ulkoasu.

Fan Bun:

nopea hairstyles for long hair8

Ponytail on kiireisen päivän suosikki ja kun lämpö pääsee sinulle, kääri poniasi ja silmukoi se pehmeään tuulettimen pullaan. Usein keula lopussa voi korostaa ulkoasua vieläkin enemmän.

Katso lisää:  Easy Updos pitkille hiuksille

Messy Pin Up:

nopea hairstyles for long hair9

Messy-pullat ovat pelin paras peli aikaa varten ja täällä olemme tehneet parhaan mahdollisuuden luomalla pullaa yksinkertaisesti kiinnittämällä hiuspalat takaisin.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 71 = 78