Top 9 musta kynsilasi ja sävyt | Tyylit elämässä

Musta kynsimaalit eivät enää ole goottit ja punksit; Nykyään näet tyttöjä, jotka käyttävät usein mustia kynsiä. Musta näyttää tyylikkäästi ja tyylikkäästi samanaikaisesti. Minulla on monia mustia kynsimaaleja, joista jotkut ovat kimmeltäviä, jotkut mattapohjaisia ​​ja joidenkin kiiltävästä kirkkaudesta. Mielestäni pikku-musta-mekko, tytön pitäisi varmasti olla musta kynsimaali hänen turhamaisuudessaan. Olen lukenut jonnekin, että musta kynsimaali antaa voimakkaita ja itsevarmoja naisia, aivan oikein?

Jos sinulla ei vielä ole sitä, niin tässä on muutamia kynsiviilaehdotuksia, jotka saattavat auttaa sinua.

OPI Musta Onyx:

musta nail polish

Tämä OPI-kynsimaali on erittäin kiiltävä ja mustesuihkumaalaus. Jos etsit mustavalkoista sävyä, jossa on muutama pilvi, tämä on ehdottomasti sinulle. Se pysyy 2 viikon ajan ilman hilseilemistä. Se on erittäin kiiltävä ja saat läpikuultava kahdessa kerroksessa. Voit kynsi maalata Rs 670: lle, hinta on korkeammalla puolella, mutta saat hyvän laadun ja se kestää pitkään.

Katso lisää: Valkoinen kynsilakka 2014

Chanel musta satiini:

Top 9 musta kynsilasi ja sävyt | Tyylit elämässä

Chanelin musta kynsilakka on puhdas kermainen musta sävy, joka on jokaiselle tytölle. Tarvitset vain yhden kerroksen, jotta se olisi läpinäkymätön. Se antaa kermainen ja kiiltävä kiilto kynsiin. Chanel musta satiinikynsilakan hinta on Rs 1450. Se tarjoaa pitkäikäisen, korkean kiillon, siru-kestävän värin, joka pysyy pitkään.

Maybelline Coloroma kynsilakka - musta:

Maybelline Coloroma Nail Polish Black

Maybelline coloroma musta kynsilakka on tummin musta sävy, joka sopii hyvin kaikkiin asuihin. Se kuivuu nopeasti ja antaa kynsiäsi kiiltävän kiillon, joka pysyy pitkään. Siru-resistentin kaava ja pocket-ystävällinen hinta tekevät siitä "on oltava". Se vähennetään Rs: lle. 100 joka on erittäin edullinen.

Lakme Nopea ja upea kynsiväri-yön halu:

Top 9 musta kynsilasi ja sävyt | Tyylit elämässä

Yön halu Lontoon nopeasta ja raivoisesta valikoimasta on hyvin tumma musta kynsilakka. Yksi kerros riittää tekemään sävy läpinäkymätön, mutta kaksi pyyhkäisyä antaa sinulle glossier musta sävy. Se myydään hintaan Rs 200, mikä on melko edullinen ottaen huomioon laatu.

Katso lisää: Hopea Nail Polish Ideas

Maybelline Color Show Kynsiväri Blackout:

Top 9 musta kynsilasi ja sävyt | Tyylit elämässä

Jos etsit mattapäistä mustavaahtelua, niin Maybelline-värinäyttelytarjonnasta saatava blackout kynsilakka on sinulle. Se on puhdasta mattapintaista sävyä ilman vihjeitä kiiltoa. Se pysyy viikon ajan ilman haketta ja näyttää tyylikkäiseltä. Se on Rs. 75 ja et voi pyytää Maybellineelta lisää.

Orly Matte Vinyyli:

Top 9 musta kynsilasi ja sävyt | Tyylit elämässä

Orly-matta vinyylimusta on mattapunaista kynsilakkaa, joka on kaikkien mattapelien ystäville. Se antaa sinulle täysin erilainen ilme säännöllisistä kirkkaista kynsimaaleista. Tarvitset kaksi kerrosta, jotta se olisi täysin läpinäkyvä ja sen jälkeen se asettuu pitkään. Saat tämän kynsilakan Rs 2800: lle, joka on kallista, mutta sitten sen Orly ... mitä voit odottaa?

Kiillotusaine Nestemäinen nahka:

Top 9 musta kynsilasi ja sävyt | Tyylit elämässä

Kiinasta valmistettu nestemäinen nahka on melko tumma musta kynsimaali. Se on erittäin kiiltävä ja kermainen. Tarvitset kaksi kerrosta ja se levitetään sujuvasti ja tasaisesti. Kiiltävä kermanvahvuus tekee siitä erilainen kuin muut säännölliset mustat kynsimaalit. Tämän kynsilakan hinta kiinalainen lasite on Rs 490.

OPI Musta satiini:

Top 9 musta kynsilasi ja sävyt | Tyylit elämässä

OPI: n musta satiinikynsilakka on metallinen mustanharmaa kynsimaali. Kuten nimi kertoo, sen todellinen satiini kynsilakka ja se näyttää todella tyylikkäältä. Jos pelkäät yllään täysin mustat sävyt kynsillä, tämä on sinulle, koska se on mustanharmaa sävy. OPI-kynsilakat ovat saatavilla Intiassa Rs 670: lle.

Katso lisää: Gel kynsilakka värit

L'Oreal Color Riche Musta Swan kynsilakka:

L Oreal Color Riche Black Swan Nail Polish

L'Oreal värikäs kynsilakka on geelipohjainen kynsimaali, joka soveltuu tasaisesti ja tasaisesti. Sovitin on myös hyvin erilainen, ja se on hyvä sovelluksen helppoon ja tarkkaan. Se antaa sinulle läpinäkyviä kynsiä omassa päällyksessä ja vaikutukset kestävät pitkään. Voit saada L'Oreal värikylläisen kynsimaaleja Rs 225: lle, joka on erittäin edullinen.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave A Comment

1 + = 11