Top 9 mielenkiintoista tietoa laskuvarjosta Tyylit elämässä

Jos olet seikkailu-junkie ja nauti jännittävistä haasteista, niin laskuvarjohyppy on vain urheilu sinulle. Se edellyttää uskomattoman kirjailun ottamista lentokoneesta korkealla korkeudella. Kun tietyn ajan kuluttua laskeutuu, laskuvarjo aukeaa, kun laskeutuu alas. Se, jota kerran käytettiin sotilasilmailijoiden tekniikaksi, on nyt tullut seikkailulajiksi, joka on suosittu monien ihmisten keskuudessa eri puolilla maailmaa. Turvallisuusohjeet ovat aina paikallaan sen varmistamiseksi, ettei kenenkään ole mitään vaikeuksia.

Seuraavassa on joitain mielenkiintoisia tietoja laskuvarjohyppyistä:

laskuvarjourheilu

Katso lisää: Kesäaktiviteetit

Tietoja laskuvarjosta:

  1. Kapteeni Kittinger on kuuluisa siitä, että hänet rikkoi ennätyksen korkeimmalla pohjallisella (lähes 102 800 jalasta). Kun hän laskeutui 85 000 jalkaan, hän avasi laskuvarjon laskeutumiselle. On kuitenkin huomattava, että tämä levy rikkoi Felix Baumgartner, joka laskeutui korkeudesta, joka oli noin neljä kilometriä korkeampi.
  2. On arvioitu, että vapaan laskuajan aikana korva, joka kulkee korvan ohi yli 100 mph. Tämä tarkoittaa, että olet kuuro useimmille ääniä, joita haluat kuulla vapaan laskuajan aikana. Se tarkoittaa myös sitä, ettet voi kuulla joku muu hevosenkenkäsi, sillä tuuli estää kuulokojeesi. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi korvat "ponnahtaa" laskeutuessaan lentokoneessa tai ajettaessa.
  3. On arvioitu, että vuosittain tapahtuu yli kaksi miljoonaa skydivaa. On myös tärkeää huomata, että näistä laskuvarjoista; kuolemantapaukset ovat keskimäärin noin 35, jotka voidaan käsitellä alle 1 prosenttiin kaikista hyppyistä, jotka tapahtuvat vuoden aikana. Siksi sanotaan, että laskuvarjohyppyjä voidaan pitää turvallisempana kuin säännöllisen auton kuljettaminen normaaliin päivään.

Mielenkiintoista Facts About Skydiving

Katso lisää: Indian Railway Journey

  1. Jos pidät ystäväsi kanssa seikkailuretkiä, laskuvarjohyppy on vain oikea urheilu sinulle. Vuoden 2006 aikana noin 400 sukeltajaa jopa 31 maasta otti noin 80 sekuntia taivaan kukkajärjestelyn muodostamiseksi. Tämä voima saavutettiin yli 23 000 jalan korkeudella. Tämä erityisesti laskuvarjohyppää pidetään edelleen yhtenä urheilun historian vaarallisimmista. Nyt te kutsutte seikkailuksi!
  2. Yksi mielenkiintoisimmista faktoista laskuvarjohyppyillä on se, että Jonas-niminen henkilö pitää kirjaa tatuoinnin tekemisestä, kun taas vapaat putoavat 4000 metrin korkeudesta. Ruotsista lähtien hän sai lyhenne WFFT: n tatuoituna käsivarrelleen. Mitä WFFT on? No, se tarkoittaa Worlds First Freefall Tattoo. Häntä on edelleen kutsuttu paikalliseksi sankariksi tämän esineen hyväksi. Bravo!
  3. Jos uskotaan, että laskuvarjohyppy on vain miehille, niin et voi olla enemmän väärässä. Georgina Broadwick, vuonna 1913, oli ensimmäinen nainen, joka hyppäsi laskuvarjon avulla ilma-aluksesta. Tämä voima saavutettiin Los Angelesiin. On sopivaa, että hän suoritti tällaisen rohkeuden toimeksian "Angelsin kaupungin" yli. Miksi miehillä on kaikki hauskaa?
  4. Fred Mack, 100-vuotiaana, oli vanhimmillaan skydiveillä. Hän lupasi tehdä sen vuosisadan loppuun, ja hän pysyi uskollisena sanaansa. Hän todella toimii massiivisena inspiraationa.
  5. Toni Stadler Etelä-Afrikan maasta oli nuorin luisteliikkuja neljän vuoden iässä. Hän saavutti tämän feat 10 000 jalan korkeudessa.
  6. Michael Zang loi uuden maailmanennätyksen suorittamalla 500 hyppää yhden päivän aikana. Hän täytti tämän alle 3 minuutin välein.

Katso lisää: Parhaat pyöräilyharjoitukset

Leave A Comment

− 3 = 3