Top 9 Kuvia Gwen Stefani ilman meikkiä Tyylit elämässä

Gwen Stefani on monipuolinen nainen, joka on ollut menestyksekäs musiikin, muotin, näyttelemisen jne. Alalla. Hän on amerikkalaisen rock-yhtye No Doubt -laulun laulaja. Tämä nainen on kuuluisa ympäri maailmaa musiikillisen lahjakkuutensa sekä häikäisevän ulkonäönsä vuoksi. Hän on naisia ​​saadakseen työn tehtyä muotiin. Paljon aikaa hänen on oltava kiertueella ja lavalla hänen live-esityksissään, jotka vaativat häntä näyttämään parhaansa koskaan. Monet meikkitaiteilijat ovat stylisteja vastuussa hänen ulkoasustaan ​​siitä, että olemme olleet rohkaisevia jo vuosia. Mutta Gwen näyttää myös melko vaikuttavalta, kun hän nauhoittaa sen ripsiväriä. Älä usko siihen? Seuraavassa on joitain kuvia, jotka oikeuttavat siihen, että Gwen Stefani voi myös näyttää kauniilta ilman meikkiä.

Kaunis Gwen Stefani ilman meikkiä Kuvat:

Tässä on Gwen Stefanin näkymättömiä kuvia ilman meikkiä, jotka tekevät sinusta tuntemaan ihmeen.

1. Black On The Whitey:

gwen stefani without makeup

Tässä kuvassa Gwen keinuttaa mustan päällystakin ja rento talvinen hattu. Täällä vaaleat hiukset kirkastavat kasvonsa ja tekevät hänestä parhaiten kaikkien naispuolisten ruokakauppojen keskuudessa. Voidaan selvästi sanoa, että Gwen ei tarvitse meikkiä paljastamaan kauneuttaan. Tämän ihastuttavan kasvon ja kummankin kulmakarvaisen kanssa hän näyttää vaiheelta valmis.

2. Let's Take Walk:

Gwen Stefani without makeup 2

Jotkut teistä saattavat tietää, että Gwen rakastaa mustetta ja ihon sävy rohkaisee häntä. Täällä hän sitoo hiuksensa tiukasti ja asettaa viileisiin mustat aurinkolasit kävelemään miehensä kanssa. Täällä hän käyttää vain vähän makea, että vain huulipunaa.

3. Estää ulkoasut:

Gwen Stefani without makeup 3

Gwen Stefani -tavaratalon poistuessa näkyi musta pää, jossa oli värikkäitä pohjia. Gwen oli sidottujen hiusten kanssa ilman meikkiä ja silti näytti hyvin tuoreelta ja onnelliselta. On selvää, että tämä amerikkalainen laulaja ei tarvitse meikkiä pysymään tyytyväisinä.

4. Totally Natural:

Gwen Stefani without makeup 4

Tämä kuva sulkee kaikki Gwen Stefaniin vihaajat ikuisesti. Täällä hän kantaa taaperoaan kohti kuntosalia. Harmaalla yläosassa musta t-paita yläpuolella, joka on jälleen piilotettu toisella kankaalla, hän näyttää erittäin ihastuttava jopa sans meikkiä.

5. Running Wild:

Gwen Stefani without makeup 5

Gwen Stefani nähtiin lenkillä L.A: n kaduilla valkoisen säiliön päällä. Hän näytti hieman erilainen meikkiä vapaata kasvot kuin hän todella näyttää lavalle, mutta silti melko vaikuttava. Tässä Gwen huolehtii terveydestään, kun katsojat rikkovat hikiä.

Katso lisää:  Kerry Washington ilman meikkiä

6. Olkaamme rentoa:

Gwen Stefani without makeup 6

Tässä kuvassa Gwen urheittaa pitkät vaaleat hiukset, jotka ovat yksi Gwen Stefanin koko kauneuden pääpiirteistä. Valokuvaaja ei anna näiden kuuluisuuksia toiselle, kun hän napsauttaa tätä Gwen-kuvaa, kun hän oli juuri tulossa hänen talostaan. Hänellä on musta takki melko hyvin. Tämä on yksi Gwen Stefanin parhaista valokuvista ilman meikkiä.

7. Täydellinen vertailu:

Gwen Stefani without makeup 7

Tässä on kuva Gwen Stefani -tavasta ja ilman meikkiä. Hän näyttää hyvin erilaiselta, kun hänellä on vain sininen korkki ja ei meikkiä, mutta on silti riittävä inspiroimaan paljon julkkiksia sanoa ei makeup ennen kuin tulevat kameran eteen.

Katso lisää:  Tyra Banks ilman hänen meikkiä

8. Ennen kuin kosketat sarjaa:

Gwen Stefani without makeup 8

Gwen Stefani lähetti tämän kuvan, joka näytti kasvonsa ennen hänen meikkiä. Kuitenkin hän vain nosti harjan määrittelemään kulmakarvat, mikä tarkoittaa, että hänellä ei ollut mitään meikkiä. Tämä kuva on ihanteellinen todiste luonnon kauneudesta.

9. Raskaus on viileää:

Gwen Stefani without makeup 9

Gwenillä on tämä erinomainen ihonväri, joka tekee hänestä niin vilkkaaksi ja raikkaaksi auringossa. Odottaessaan innokkaasti toisen lapsensa kanssa hän meni hieman kävelylle ja napsautti. Hän urheili kunnon mustan alkuun. Kuinka kaunis hän on jopa ilman meikkiä myös.

Toivon, että kaikki Gwen Stefani -valokuvat ilman meikkiä ovat erittäin söpöjä ja jotka tekevät faniensa puhaltaa.

Katso lisää: Sarah Palin ei meikkiä

Leave A Comment

+ 59 = 64