Top 9 kotitekoista viinirypäleet Face Pack Tyylit elämässä

viinirypäleet face packs

Viinirypäleet ovat hyödyllisiä iholle. Oppitataan rypäleen kasvopakettien reseptejä kokeilemaan kotona.

Viinirypäleet Face Pack:

Seuraavassa on 9 parasta kotitekoista viinirypäleiden kasvopakettia.

1. omenat ja viinirypäleet Face Pack:

viinirypäle Face Packs 1

Sekä viinirypäleet että omenat ovat hyviä antioksidanttien lähteitä, joten tämä kasvotupakka ihme iholle. Levitä omena ja lisää muutamia viipaleita sekoittimeen yhdessä muutamien rypäleiden kanssa. Sekoita ne yhteen, kunnes se tulee kuohkeaksi tahnaksi. Levitä seos kasvosi ja kaulasi päälle ja anna se puolen tunnin ajan. Huuhtele viileällä vedellä.

2. Kiwi ja rypälepakkaus:

viinirypäle Face Packs 2

Kiivi on C-vitamiinia, E, K antioksidantteja yhdessä. Voit käyttää tätä kotitekoista kasvopakettia terveelliseen ja hehkuvaan ihoon. Vuonna tehosekoitin, pop muutaman viinirypäleet yhdessä muutama viipaloitu kypsi kiivi. Muista sisällyttää kiinan mustat siemenet, koska ne sisältävät omega-3-öljyjä. Lisää rkl jogurtti ja sekoita ne yhteen. Kun seos on sekoittunut hyvin, käytä sormenpäät kasvoihin ja kaulaan. Jätä se 20 minuuttia, ennen kuin huuhtele se haalealla vedellä. Tämä on yksi parhaista kotitekoisista rypäleistä.

3. Jogurtti ja rypälepakkaus:

viinirypäle Face Packs 3

Tämä on hyvin yksinkertainen resepti, joka tehdään helposti saatavilla olevien ainesosien kanssa. Tarvitset viinirypäleet, jogurtti ja sitruunamehu. Tee sekoittimessa muutamasta rypäleestä pullo ja lisää sitten rkl jogurtti ja muutama pisara sitruunamehua, jos sinulla on rasvainen iho. Jos ei, voit sulkea pois sitruunamehun. Sekoita ne hyvin. Kun muodostetaan tahnaan, levitä seos iholle ja anna se 10 minuuttia. Huuhtele haalealla vedellä.

4. Hunaja ja rypäleen kasvonsuoja:

viinirypäle Face Packs 4

Tämä on jälleen yksinkertainen ja helppo resepti, joka takaa selkeän ihon tavalliseen käyttöön. Tee sekoittimessa muutamasta rypäleestä pullo. Siirrä rypäleiden massa kulhoon ja lisää siihen rkl etikkahappoa. Sekoita se hyvin ja levitä se kasvoillesi sormenpäilläsi. Jätä se 20 minuuttia, ennen kuin huuhtele se. Se on hyvä rypäleiden kasvonsuoja kaikille ihotyypeille.

5. Mansikat ja viinirypäleet Face Pack:

viinirypäle Face Packs 5

Jos sinulla on tylsä ​​ja eloton iho, tämä on kasvopaketti sinulle. Mansikat ovat salisyylihappoja ja rypäleillä on alfa-hydroksyylihappoja, jotka auttavat uudistamaan ja nuorentamaan tylsää ihoa. Mash muutamia mansikoita ja viinirypäleitä. Lisää ruuanhunaa hunajaa siihen ja sekoita hyvin. Levitä sitten seos kasvosi ja kaulasi päälle ja anna sen levätä 20 minuutin ajan. Huuhtele haalealla vedellä. Se on yksi parhaista viinirypäleiden kasvopaketeista.

Katso lisää: Beetroot Face Pack

6. Sandalwood ja rypäleen kasvot:

viinirypäle face pack sandalwood

Sekoita muutamia rypäleitä ja tee niistä massa. Sitten lisätään rkl santelipuujauhetta, kaksi rkl ruusuvettä ja kaksi pisaraa sitruunamehua, jos iho on rasvainen. Sekoita ne hyvin yhteen muodostaen tahna. Levitä seos tasaisesti kasvoillesi ja kaulalle ja anna se 20 minuutin ajan. Kun se on valmis, huuhtele viileällä vedellä. Se on paras rypäleen kasvonsuoja.

7. Papaija ja rypälepakkaus:

viinirypäle Face Packs 7

Tätä kasvopakkausta suositellaan kuivalle iholle. Tee tehosekoittimessa muutamia rypäleitä ja tee siitä pulppu. Lisää sitten yksi ruokalusikallinen hunajaa ja yksi rkl papaijauhetta. Varmista, että papaija on kauniisti kypsä. Lisää ruusu vesi seokseen tarpeen mukaan ja sekoita hyvin tahnan muodostamiseksi.

Katso lisää: Lemon Face Mask

8. Maito ja rypäleen kasvonsuoja:

viinirypäle Face Packs 8

Sekoita muutamia viinirypäleitä ja tee niistä massa. Lisää sitten rkl oliiviöljyä, ½ rkl maitoa ja ½ rkl leivinjauhetta ja sekoita hyvin muodostamaan tahna. Sormenpäiden avulla hierotaan seos ihoon ja jätä se 5 minuuttia. Pese se sitten haalealla vedellä. Tämä resepti on luonnollinen kasvojen puhdistusaine.

9. Porkkana ja viinirypäleet Face Pack:

viinirypäle Face Packs 9Sinun pitäisi pureskella mehuksi tämän kasvopaketin tekemiseen. Yhdessä kulhoon sekoita yhteen muutamia puristettuja viinirypäleitä tai viinirypäleitä, yksi rkl hapankermaa, yksi rkl riisiviinaa ja yksi rkl tuoretta porkkanamehua. Sekoita ne yhteen kunnes se muuttuu sileäksi tahnaksi. Sekoita seos tasaisesti iholle ja anna se puolen tunnin ajan ennen sen pesemistä. Se on yksi huippuluokan kotitekoisista rypäleistä.

Katso lisää: Tulsi lehdet kasvot

Kuvat Lähde: suljinvarasto m1, 1, 5,

Leave A Comment

+ 54 = 62