Top 9 kotiin korjaustoimenpiteitä varten suonikohjujen Tyylit elämässä

Lääketieteellisen terminologian suonikohjut määritellään laajentuneiksi laskimoiksi, jotka yleisesti esiintyvät lähellä ihon pintaa. Kuten tavallisesti esiintyy reiteissä ja vasikoissa, niitä kutsutaan myös jalkoihin ilmestyiksi laskimoiksi. Mutta tämä ei tarkoita, että suonikohjuja ei voi esiintyä muualla kehossa. Suurin syy suonikohjujen esiintymiseen on laskimoissa olevien venttiilien toimintahäiriö. Tämä toimintahäiriö johtuu pääasiassa tukkeutumisesta tai pitkittyneestä painosta laskimoissa. Suonikohjut ovat yleinen sairaus, joka vaikuttaa lähes 10 prosenttiin ihmisen populaatiosta ja ovat hallitsevampia naisilla verrattuna miehiin.

Koti remedies for varicose veins

Suonikohjut ovat yleisiä raskauden aikana ja muissa sairauksissa, kuten liiallinen paino, heikko liikunta, pitkittynyt ummetus. Ihmiset istuvat tai seisovat pitkään ja osallistuvat raskas painonnostossa ovat lisänneet todennäköisyyttä kehittää suonikohjuja. Suonikohjuja voidaan hoitaa luonnollisesti näiden tehokkaiden home-korjaustoimenpiteiden avulla. Tutustu näihin 9 parhaan joukkoon.

Luonnolliset korjaustoimenpiteet suonikohjuille:

1) laihtua:

Paino and measuring tape

Lihavuus on suonikohjujen pääasiallinen syy. Ylimääräinen ruumiinpaino aiheuttaa ylimääräisiä paineita jalkoihin, jotka lopulta aiheuttavat suonikohjujen kehittymistä. Myös liikalihavuus tekee henkilöstä hengenvaarallisen, joten jalka-lihaksia ei käytetä tehokkaasti. Siksi ensin ja ennen kaikkea aloittaa hyvä laihtuminen ohjelma.

Katso lisää: Etusivu Keuhkosyöpä

2) Harjoitus:

Aerobic Exercies Right way

Harjoitus auttaa parantamaan suonikohjujen oireita lisäämällä kehon verenkiertoa, etenkin jalkoja. Liikkua aloittamalla harjoitukset heti kävelystä ja aerobicista sydän- ja kohdistustöihin. Liikunta auttaa paitsi terveellistä verenkiertoa, myös estää veren kertymistä hämähäkki- tai suonikohjuihin.

3) Ruokavalion ravitsemus:

hedelmät and vegtables

Tasapainoisen ruokavalion syöminen ei ainoastaan ​​auttaa sinua laihtua, vaan myös antaa keholle tarvittavat ravintoaineet estääkseen suonikohjujen esiintymisen. Sisällytä enemmän bioflavonoideja ja C-vitamiinia ruokavaliostasi vahvistamaan kynsien rakennetta, joka esiintyy suonissa. Yritä myös saada hyvä annos proteiineja, täysjyviä, hedelmiä ja vihanneksia ruokavaliosta.

4) Apple Cidar Etikka:

Omenasiideri Vinegar

Apple cidar -etikka on hyödyllinen kodinhoito, jota käytetään useissa hoidoissa. Käytä vain apple cidar etikkaa suonikohjuja tai käytä kangasta kääritty etikka ratkaisu ja pitää jalat vähintään 30 minuuttia. Tämä auttaa vähentämään suonikohjujen ulkonäköä.

Katso lisää: Polvi kipu kotiin korjaustoimenpiteitä

5) Sisällytä yrttejä ruokavaliossa:

yrttejä

Yrtit, kuten cayenne, valkosipuli ja inkivääri, auttavat hoitamaan suonikohjuja vähentämällä tulehdusta. Nämä kasviperäiset ainesosat poistavat myös haitalliset toksiinit suonista. Yrttistä inkivääriä sisältävää teetä suosittelemme hyvin.

6) Käytä kompressiosukkaita:

Yllään puristussukat tarjoavat voimaa jaloille koko päivän. Sen lisäksi se parantaa myös verenkiertoa jalkoihin. Puristussukat ovat helposti saatavilla paikallisissa lääketieteellisissä päivittäistavarakaupoissa ilman lääkemääräyksiä.

7) Vältä pysyvää tai istumista pitkään:

pysyvä 3

Koska istuu tai seisoo pidempään kestoon, se aiheuttaa suonikohjuja, on tärkeää keskeyttää. Kokeile venyttämällä jalkojasi tai kävelemällä hieman, jotta vältät jatkuvaa painetta jalkoihin.

8) Käytä oikeat kengät:

mokkanahka shoes

Vaikka se kuulostaa typerältä, valitsemalla oikeat kengät jaloille voi estää suonikohjujen kehittymisen. Oikeat kengät tarjoavat miellyttävän kävelyn, edistää verenkiertoa ja myös sävyttää vasikan lihaksia. Vältä myös korkokenkien käyttöä ja sijaan matalat korot.

Katso lisää: Etusivu Oikeuskeinot terveille maksa

9) Lepo oikeassa asennossa:

Lopuksi, yksinkertainen tapa poistaa hämähäkki laskimot on pitämällä jalat koholla nukkuessaan. Jalka jalkojen alla helpottaa paineen lievittämistä ja lisää verenkiertoa jaloissa.

nukkua proper

Seuraavien tehokkaiden home-korjausten seuraamisen lisäksi on tärkeää toteuttaa ehkäiseviä toimenpiteitä erekto-oireiden poistamiseksi. Seuraa terveellistä elämäntapaa rajoittamalla suolan, tupakoinnin ja alkoholin saantia.

Kuvan lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

60 + = 65