Top 9 kesäleiriä Intiassa Tyylit elämässä

Kesäleirejä pidetään ympäri Intiaa joka vuosi suurissa kaupungeissa. Tässä artikkelissa on listattu 9 eri kaupungeissa sijaitsevista yläosastoista.

1. Kriya Yoga Samsthan:

Hyderabadin kriya yoga samsthan järjestää vuosittain kesäleirejä kouluikäisille 7-16-vuotiaille lapsille huhtikuun / toukokuun aikana ja luo tietueita, jotka järjestävät erityisesti asuntokuntien leirit suuressa mittakaavassa.

Osoite: Kriya Yoga Samsthan, pääkonttori: 2-2-23 / 37 / A, D.D.Colony, Bagh Amberpet, Hyderabad, Andhra Pradesh, Intia. Puh: + (91) 40 27422006, (91) 40 9392106014 Faksi: + (91) 40 9392033555, sähköposti: [email protected]

2. Creya Learning:


Osoite: www.creyalearning.com
7 / A, tie nro 12, MLA-pesäke, Banjara-kukkulat
Hyderabad, Andhra Pradesh
096 18 054515

Tämän oppimisohjelman tavoitteet ovat Johdatus rakennustekniikkaan, suunnittelun luonne, arkkitehtuurin historia ja arkkitehtoniset muodot, tiimityö, ongelmanratkaisu, luovia taitoja, journaling, kirjallinen ja puhuttu englanti, käsityöt.

3. Wildlife Summer Camp Frolic Boonies lähellä Bangalorea:

villieläimet Summer Camp

Osoite: www.frolicboonies.com
Sivusto no1, BNK avenue, Behind Bank Avenue ,, Babusapalya
Horamavu Banaswadi, Coconut Grove Layout, Hormavu, Bangalore, Karnataka
094 48 476888

Tämä on 8-16-vuotiaille lapsille tarkoitettu villieläimiä ja seikkailulata. Tämän leirin aktiviteetteihin kuuluu linnun katseleminen pesän rakentamiseksi, värikkäiden kalojen vangitseminen tuoreesta virrasta, kuun tutkiminen teleskoopilla, koskenlasku metsässä kulkevan lumen läpi, rakkojen valitseminen pohjareikiltä, ​​tutkiminen pienistä vikoista yksinkertaisella mikroskoopilla, harrastaminen yhdistää eläimen ja sen jalanjäljet, päästäkseen metsään selvittämään suurta punaista oravaa, joka kulkee toisella tavalla ja kulkee syvään viidakkoon yksinkertaisesti selvittääkseen villieläimet omassa ympäristössä, kerätä kuivaa tulisijaa puusta viidakossa ja ruoanvalmistuksessa, rakastele söpöjä pikku jääkaappimagneetteja, muotoile nestemäistä suklaata ja muovaa ne muotoihin, elävät pienissä teltoissa ja bambuhuoneissa, houkuttelevat kyliä kevyellä ja hunajalla ja monia muita toimintoja.

4. Multi Sport Camp - eri paikoissa:

Multi sport camp

Osoite: Sporty Beans. Ota yhteyttä [email protected], 044-66044763. Sähköpostiosoite: [email protected]
Tämä ohjelma on Multi Sport -ohjelma 2,5-vuotiaille lapsille 8-vuotiaille lapsen tuomiseksi jalkapalloon, krikettiin, tennisyn, lentopalloon, rugbyyn, jääkiekkoon, baseballiin, koripalloon, golfin paikkoihin kuten Adyar, OMR, Anna Nagar, ECR, Velachery , Mylapore

5. ABSPL KESÄKAMPU:

Osoite: www.icmas.info

Kolkata 700017

Mikä on ICMAS: ICMAS tukee kansainvälistä mielenterveyshäiriöjärjestelmää. se on kehitetty "Soroban Methodology", joka on peräisin Japanista. ICMAS-henkinen aritmeettinen järjestelmä voi olla trendikäs esimerkki henkisen tieteellisen kurinalaisuuden muinaisesta taiteesta. ICMAS käyttää perinteistä ABACUS-työkalua oikean aivojen kehittämiseen, älykkyyden paikkaan, joka lisää nopeutta ja tarkkuutta, henkistä kapasiteettia, pitoisuutta, aistiharhojen toimintakykyä ja valokuvamuotoja, mikä johtaa mekaanisesti oppilaiden korkeampaan suorituskykyyn oppiaineissa. Aritmeettinen on äärimmäisen tärkeää kehittää vankka koulutussäätiö nuorille.

Katso lisää:  Kesäleirejä Hyderabadissa

6. Fire Flysin kesäleirit Bangaloressa:

Antaa potkut Flys summer camps Bangalore

Osoite: www.fireflys.in
457, jayanagar 4. t-lohko
11th B Main Rd, Koramangala 4 Block, Koramangala, Bangalore, Karnataka

On helppoa toimintaa, joka tarjoaa lapsille mahdollisuuden löytää, tuntea, koskettaa,
haju ja taito leviää asioita. Koska lapset eivät voi odottaa selvittää, meillä on taipumus asettaa
Yksinkertaisin käyttää tätä, tarjoamme vertaansa vailla olevaa syvyyttä
tietoa ja hauskaa nuorille. Sydämessä meillä on taipumus välittää niitä, jotka ovat intohimoisia
siitä, että ryhdyttiin kiinnittämään suurta kiinnostusta lapsuuden rikastamiseen.

Katso lisää:  Kesäleirit Chennai

7. Robotics Summer Camp @ TechKnowledge Koulutus Chennai:

kesä camps in india

Osoite: www.techknowledge.in
3/7, II päätie, Indira Nagar, Adyar
2. Main Rd, Indira Nagar, Adyar, Chennai, Tamil Nadu
044 3221 3000

Tieteen tulevaisuus kuuluu AI: han. Kaikki maailmassa robotisoidaan. Robotit ovat löytäneet menetelmänsä tuottamaan autoja pakkausmakkaroihin. Rutiininomaiset manuaaliset tehtävät suoritetaan robotteilla hyvin huipulla. Yritykset hyväksyvät Man Minimum ja Machine useimmille menetelmille. TechKnowledge Koulutus edelläkävijöitä impartation STEM (tiede, tekniikka, tekniikka, matematiikka) perustuu enimmäkseen AI valmennus college opiskelijoille. STEM-pohjaiset enimmäkseen AI-oppimisjärjestelmät luovat oppimistehtäviä kiehtovaa ja hauskaa täytettyä. Konstrukti perustuu enimmäkseen oppimisjärjestelmään, jonka avulla oppilaat voivat ymmärtää tieteellisiä ideoita, kun he rakentavat automaatiomalleja. Ohjelmat toimitetaan kuten ohjelmassa AI-ohjelmassa TechKnowledge-käytössä olevilla tiedekunnilla ja kuten silloin, kun korkeakoulutustoiminta TechKnowledge Education -yliopistokeskuksissa Bharatissa ja ulkomailla.

8. Advaitamin lasten rikastamiskeskus, HSR-asettelu, Bangalore:

Osoite: www.advaitam.in
867, 25th Main Rd, Sector 1, HSR Layout
Bangalore, Karnataka
098 80 063970
Advaitam tarjoaa yksinkertaisimmat oppimateriaalikoulutukset lapsesi opettajille ja lisätietotoimille. Palkitut rikastusohjelmamme ovat käytettävissä arkipäivisin (koulunkäynnin jälkeen) ja viikonloppuisin ympäri vuoden.


Katso lisää:  Kesäaktiviteetit Bangaloressa

9. Sangeet Sadhana Musiikki ja taide:

Sangeet Sadhana

Osoite: Talo nro 720, 9. pää, Koramangalan neljäs kortteli
Maamerkki: Lähellä Maharaja-ravintola, lähellä sony-maailman signaalia
Koramangala, Bangalore, Intia 560034.
20 vuoden opetuskokemus tarjoaa Bhajan-luokkia, Carnatic Music -luokkia, huilukursseja, kitara-luokkia ja paljon muuta!

Nämä kesäleirit pitävät sinut yllä ja elossa tänä kesänä!

Leave A Comment

78 − = 69