Top 9 kauniit eteiset kattovalot. Tyylit elämässä

Hall valaistus on tarpeen talosi lisäksi. Tämä voi olla myös tyylikäs ja monenlaisia ​​malleja, jotka ovat saatavilla markkinoilla tänään. Jos sisustuksesi on perinteinen ulkoasu, myös sylinterin ja lasin jhoomar-valaisimet ovat saatavilla. Ne lisäävät mahtavan sisustuksenne ja lisäävät majesteettisen tunteen kaikesta muusta.

Vaikka ne vaativat kunnossapitoa ja suuria valaisuja on vaikea puhdistaa, lopulliset näkymät talolle ovat ikuisia. Ne ovat useimmiten lasista valmistettuja ja kestävät pidempään.

Tyylikäs ja moderni eteinen kattovalo:

Löydämme täältä näytä kattovalaisimet Hallway, joka antaa valtavan hall valaistuksen suunnittelu.

1. Hall-valaisimet:

ylin 9 Beautiful Hallway Ceiling Lights - Hall lighting designs

Jos salin katossa on väärä katto, voidaan käyttää pieniä LED-valoja tyylitellyillä yhdistelmillä. Väärän katon raja voidaan valaista pienillä LED-valoilla. Tässä voidaan käyttää erilaisia ​​valojen värejä.

2. Kattovalaisimet käytävät:

ylin 9 Beautiful Hallway Ceiling Lights - Ceiling lights for hallways

Tässä tapauksessa valojen oikea etäisyys on välttämätön, jos se saa liian täynnä tai liian autiona. Jos rakastat kuvamateriaalia, voit korostaa teoksesi käytävällä ja sijoittaa pienet valot yllä lisätäksesi teatterin.

3. Pieni valaistus käytävälle:

ylin 9 Beautiful Hallway Ceiling Lights - Small lightings for the hallway

Puhuttaessa pienestä valaistuksesta käytävän taustaväriin sopivat pienet käsintehdyt lamput, jotka sopivat yhteen tai kontrasti, voidaan asentaa katosta tyyliteltyjen köysien avulla. Joissakin taloissa, jotka pitävät sitä luonnollisina, tehdään pienet kattoikkunat yhtä aikaa, jotta luonnollinen auringonvalo pääsee sisään ja keventää tiensä. Vaikka tämä menetelmä on erittäin energiansäästö ja kustannustehokas, sitä ei voi käyttää öisin. Koska katto on käytetty loppuun, siinä tapauksessa jalkavalot voidaan järjestää lineaarisesti, jotta ne ohjaavat tietä.

4. Confetti Cube Lighting:

ylin 9 Beautiful Hallway Ceiling Lights - Confetti cube lighting

Tämä on upea valaistussuunnittelu hall valaistuksessa, koska siinä on kaunis sävytystyö. Suunnittelu resonoi käytävällä, kun se palaa. Tämä johtaa upeaan näyttelyyn taideteoksesta. Valitse tämä suurta vaikutusta varten.

5. Aukkojen valaisimet:

ylin 9 Beautiful Hallway Ceiling Lights - Hallway light fixtures

Sisustussuunnissa voi olla erilaisia ​​käytävävalaistusideoita. Jos tilaa on vähän ja keskitetty valaistus ei ole mahdollista, pienet valaisimet tulevat pelastamaan. Yksinkertaiseen, mutta tyyliteltyyn ulkonäköön voidaan asentaa tavallisia LED-valaisimia.

6. Vanity Mirror Hall Valaistus:

ylin 9 Beautiful Hallway Ceiling Lights - Vanity mirror hall lighting

Valojen perustoiminta on saavuttaa tasapainoinen valaistusalttius ja pimeiden kulmien vähentäminen huoneissa ja käytävillä. On lukuisia tapoja, joilla käytävävalot voidaan asentaa kattoon. Yksi tapa voi olla lineaarinen asennus valojen, jotka jättävät samalla tilan välillä. Tämä turhamaisuus peili idea on vain loistava.

7. Globe Light Shades:

ylin 9 Beautiful Hallway Ceiling Lights - Globe light shades

Nämä ihana maapallon sävyt sopivat hyvin salin alueelle tai jopa käytävään. Sinulla voi olla yksi maapallon sävy tai voit laittaa useita niistä luomaan kaunis vaikutus. Globet ovat yleensä valkoisia, mutta niitä voi myös varjostaa.

8. Birch Hall Valaistus:

ylin 9 Beautiful Hallway Ceiling Lights - Birch hall lighting

Koivu on erittäin kevyt materiaali, joka on täydellinen hallille. Tämä sävy on tehty nykyaikaisella kierroksella ja tuo esiin materiaalin parhaan. Se on melko helppo puhdistaa myös. Valoisammalla puolella ne ovat kustannustehokkaita ja taloudellisia taskussa.

9. Branch Light Design:

ylin 9 Beautiful Hallway Ceiling Lights - Branch light design

Katsokaa tätä kauneutta. Haara tai puuosa on valaisin. Tämä tekee erittäin tyylikkäästä lausunnosta hallissasi tai käytävälläsi. Se ei lisää luokkaa ja hienostuneisuutta, mutta se on myös taloudellinen taskussa.

Hall valaistus on erittäin tarpeellinen lisävaruste talosi. Valitse näistä vaihtoehdoista, kuten haara valaistus, konfetti kuutio, turhamaisuus jne., Jotta saat hyvännäköisen.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

59 − = 53