Top 9 kasvohoitoa rasvaiselle iholle Tyylit elämässä

Puuteri! Makeup-järjestelmän olennainen ainesosa ja tämä on oltava meikkiyksikössä. Markkinoilla on useita kasvohiukkasia ihon tyypistä riippuen ja tässä artikkelissa keskustelemme rasvaisen ihon päällysteen jauheista.

Koska öljyinen iho on ehdottomasti valittava vesipohjaiselle pohjalle kuin öljypohjainen.

Kasvovedet rasvaiselle iholle:

Tässä on 8 parasta kasvojen jauhetta rasvaiselle iholle Intiassa.

1. Maybelline Dream Matte Face -jauheet rasvaiselle iholle:

kasvot powders for oily skin

Se on öljytön ja antaa ilman pehmeän ja pitkäikäisen mattapuutteen. Se tasoittaa ihon sävyn ja antaa keskimääräisen raportoinnin. Voit lisäksi käyttää sitä sijoittamaan neste-pohja. Se on dermatologi kokenut ja ei tukkia huokoset. Kustannukset eivät myöskään ole liiaksi korkeammalle kuin vertailu muutamiin, mutta se on hieman hinnaltaan kompakti. Se sisältää lievästi komedogeenisen elementin magnesiumia erillään ja jojobaöljyä lasketaan talkkaan. Tämä on paras kasvot jauhe rasvaiselle iholle.

2. Colorbar Triple Act -kosteusvoide, kompakti kasvovoide rasvaiselle iholle:

Kasvot powder for oily skin2

Se on 3 in 1 peitevoide, kompakti ja pohja on yksiosainen meikki. Tämä Triple Act Compact -jauhe peittää paikat, viat ja akne-arvet antavat hehkuvan ihon sävyn sekä tasaisen ja öljymättömän viimeistelyn, kaikki tämä ei aiheuta äärimmäisen raskasta tuntumaa kasvoille ja antaa normaalin ulkoasun. Tämä tulee hopeapinnoitteeseen applikaattorilla ja peilillä. Tuote haluaa sekoittua hyvin, mutta sen sekoittamisen jälkeen se hikoilee vielä yli 3 tunnin ajan ja pitää sen tasalaatuisena. Se on paras kasvot jauhe rasvaiselle iholle Intiassa.

3. Lakme Radiance Compact kasvovoideja rasvaiselle iholle:

Kasvot powder for oily skin3

Tämä vitamiini syventää perusta meikkiin kompaktissa jauhemaissa, jotta se tarjoaa säteilevän ilmeen. Se sisältää allantoiinikomposiitti rauhoittaa ihoa. Advanced Micro mesh -tekniikka tarjoaa virheetöntä mattapintaista viimeistelyä. Se sisältää E-vitamiinia ja C-vitamiinia, jotka kosteuttavat ja suojaavat ihoa pilaantumiselta.

Katso lisää: Engagement Dress miehille Intiassa

4. Oriflame Pure Color Perfect -jauhevalo:

Kasvot powder for oily skin4

Se tarjoaa iholle ylellisen, kiiltävän sileän viimeistelyn ja kattavan peiton sekä korjaa kaikki kasvosi puutteet ja tarjoaa ihanteellisen meikin. Mega hienot mineraalimolekyylit tekevät erittäin ohuen normaalin kalvon ihollesi. Tämä on saatavana kahdessa sävyssä ja sitä voidaan käyttää rasvaiselle iholle ja yhdistelmävalmisteelle. Se antaa hämmästyttävän peittävän iholle.

5. Avon yksinkertaisesti Pretty Smooth & White puristemehu SPF 14:

Kasvot powder for oily skin5

Avon on kuuluisa brändi, jossa on SPF 14, se suojaa ihoa UV-säteilystä sekä lakritsi, jossa on ruusupenkki, joka kirkastaa ja keventää ihon sävyä loogisesti tämän puristetun jauheen jokaisen levityksen yhteydessä. Se antaa ruusunvalkoisen hyvin sekoitetun viimeistelyn meikkiisi.

Katso lisää: Patanjali Tuotteet Intia

6. Color Essence Compact -jauhe Beige:

Kasvot powder for oily skin6

Se sisältää aloe vera -uute, kynsiöljy ja kasvanut öljy sekä 100% kasvissyöjä. Se tarjoaa kevyestä ja keskisuurelle altistumiselle ja täydelliselle ulkoasulle, jota käyttää aqua makeup base. Ihanteellinen rasvaiselle iholle ja erinomainen hikoiluvalvontatuote. Aloe Vera kosteuttaa ihoa antaen sille normaalin hehkun ja paremman koostumuksen. Se on kompakti kasvojauhe rasvaiselle iholle.

7. Revlon New Complexion One Step Kompakti meikki:

Kasvot powder for oily skin7

Tämä tarjoaa pehmeän, silkkisen ja kermajuoksuisen kaavan, joka sekoittaa helposti. Se tarjoaa enemmän kuin keskisuuri kattavuus ja voit ohittaa peitevoide kun käytät. Se tarjoaa myös pitkävaikutuksen ja parhaiten rasvaiselle iholle. Tämä on öljytön, sillä on SPF 15 eikä tukkeudu huokosiin. Tämä on yksi parhaista kasvojen jauheista rasvaiselle iholle.

Katso lisää: Opium hajuvesi naisille

8. Cover Girl Clean Matte kasvovesi rasvaiselle iholle:

Kasvot powder for oily skin8

Tämä on paras sävytetty kompaktijauute rasvaiselle iholle ja kosteille iholle. Cover Girl Clean tuntuu kevyeltä ja yhdistyy helposti. Se näkyy liikkuvassa kompakti ja pitää ihon mattapieni vähän tunteja, kun taas keskipitkän kattavuus punoitusta varten muuten vioittuu.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

+ 36 = 45