Top 9 Käsinkudottu Sarees With Images | Tyylit elämässä

Rajasthanin autiomaista Bengalin kyliin, käsin kudonnan muinainen taideteos on osa Intian perintöä. Nykyään käsin kudotut Sareet, jotka saapuvat eri maissa, ovat osoittautuneet erittäin suosittuja muotiteollisuudessa.

Amazing Handwoven Sarees kuvia:

Täältä olemme valinneet valikoiman 9 parasta käsin kudotut sarees. Katso.

1. Käsinkudottu Etelä-Intian silkki Saree:

Käsinkudottu Saris-Handwoven South Indian Silk Saree1

Puhtaiden luokkien ja hienostuneisuuden määrittely on tämä hämmästyttävä Kanchipuram-kudottu silkkisaira. Tässä upeassa kulta- ja maroonvihareessa on yksityiskohtainen tarina kullalla reunalla ja perinteinen, pallun kudottu maalaus, joka tekee tästä todella klassisesta, yksinomaisesta taideteoksesta itselleen. Tämä on yksi parhaista Etelä-Intian silkki käsintehty sarees.

2. Punainen ja vaaleanpunainen kudotut puuvilla Saree:

Käsinkudottu sarees

Tämä on perinteinen, käsin kudottu puuvilla Sareen kutoja Bengalin. Seisoo korkealla ja näyttää hienostuneelta tässä kauniissa vaaleanpunaisessa ja punaisessa sekoitetussa kuvakudoksessa vihreällä reunalla. Itä-Intian perinteisiä värejä ja kuvioita on käytetty tässä saree-mallissa. Rento ja mukava, käytä sitä missä haluat. Tämä on yksi parhaista puuvillaiset käsin kudotut sarees.

3. Vihreä sävyt Käsinkudottu silkki Saree:

Käsinkudottu Saris-Green Hues Handwoven Silk Saree 3

Kuten värjätyt kankaat, tämä hieno käsin kudottu, silkki saree vihreillä sävyillä ja rajautui eloisa vaaleanpunainen ja keltainen ja on todella taideteos. Tunne kuin mestariteos kuin astut ulos tässä yksinomainen saree, joka on kudottu värilohkoihin.

4. Uppadan silkki musta ja keltainen kääreinen Saree:

Käsinkudottu Saris-Uppada Silk Black And Yellow Saree

Katso taiteilijan maalausta tässä Uppadan käsikudoksessa. Pehmeällä, mustalla silkkikankaalla on kauniita lootuskukkia vihreällä, kultaisella ja vaaleanpunaisella käsin kudotulla kädellä. Paksu reunus on kullankeltainen. Sareen istuu kuvassa kauniisti. Tämä on yksi parhaista uppada käsin kudotut sarees.

Katso lisää: Brasso Saree-kokoelma

5. Royal Blue Banarasi Handwoven Saree:

Käsinkudottu Saris-Royal Blue Banarasi Saree

Houkuttelevat perinteiseen, silkki banarasi saree. Vilkas kuninkaallinen, royalin väri, tämä kaunis silkkiharha on käsin kudottu kaikki hopea paisley designs.This tämä yksi parhaista banarasi handwoven sarees.

6. Tussar Silk Black Handwoven Saree:

Käsinkudottu Saris-Tussar Silk Black Handwoven Saree

Yksinomainen musta, suunnittelija saree. Käytä tätä saree tyyliä ja katsella ikuisesti tyylikäs. Kudotut tussar silkki, pallu on suuri, monivärinen kasvien muotoilu käsin kudotut, joka erottuu täysin mustasta taustasta. Sareen raja on kaunis, kultainen zari-työ. Klassinen saree, joka sopisi kaikille tyylikkäille naisille.

Katso lisää: Painetut Sarees

7. Kerma ja kulta Kancheepuram Handwoven Saree:

Käsinkudottu Saris-Cream And Gold kancheepuram Handwoven Saree

Hämmästyttävä ja graceful, tämä käsin kudottu, puhdas kancheepuram saree on klassikko. Muistuttaa kuninkaan aikakaudesta, tämä saree sopii erinomaisesti mihin tahansa erikoistapahtumaan. Se on kaunis yhdistelmä kermaa, joka kimmeltävä kultainen raja. Sareen runko on kauniissa lehtimallissa kudottu, kun taas pallu on kudottu perinteisen paisley-kuvion kanssa kultaisella zarilla, jonka päällä on kultaiset takit. Raja on myös kultainen zari-kudos. Se on yksi parhaista kancheepuram käsin kudotut sarees.

8. Musta ja punainen Ikat puuvilla Käsinkudottu Saree:

Käsinkudottu Saris-Black And Red Ikat Cotton Saree

Ole muodikasta tällä kaudella tällä kädellä kudotulla, ikat design puuvilla saree. Täydellinen kesää varten, ole hyvä ja aja ulos tyylikkäästi ja mukavasti tässä yksinoikeassa, musta puuvillavihannekkeessa, joka on kudottu valkoisella ikat-mallilla. Pallu ja raja ovat punaisia ​​valkoisella raidallisella kudoksella.

Katso lisää: Intialainen Handloom Sarees

9. Tavallinen orgaaninen silkki kudottu Saree:

Käsinkudottu Saris-Hand Woven Organic Silk Saree

Tee ilmoitus tämän yksinoikeuden suunnittelija pala. Käsilohko hopeanharmaa lehtipainatus kimmeltäisi maapallon violetti ja keltainen sävyjä vastaan, mikä herättää syksyn auringon tunteita. Saree on puhdas orgaaninen käsi kudottu silkki kangas ja näyttävät upealta jokaiselle naiselle, joka koristaa sen.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 2