Top 9 Karva Chauth Mehndi mallit kuvina

Karva Chauth on hyvin suosittu Pohjois-Intian festivaali. Tämä on eniten odotettu rituaali kaikkien muiden joukossa. Intian naiset Avioliiton jälkeen tämä tulee rukoilla Jumalalle aviomieselämän pitkään aikaan. Erityisesti ei-bengali-vaimoille tämä rituaali on yhtä erikoinen kuin avioliiton päivä. Mehendin istunto on kaikkein pyhimpi ja välttämätön asia karva chauth -festivaaleilla.

On monia malleja tyyliä ja tyyppejä, joita käytetään koristelu käsissä jalat käsivarret jne. Nyt kuviot järjestetään mukaan festivaalien tärkeys. Jokaisessa tilaisuudessa on ainutlaatuinen kuvio, joka on tarkoitettu vain kaudelle. Tässä annamme listan karva chauth mehndi -muotoilusta ja kuvia, jotka sopivat kaikenlaisiin tilanteisiin ja varmasti innostaa sinua.

Karva Chauth Mehndi mallit kuvina:

1. Perinteiset Mehandi-mallit Karva Chauth:

perinteinen Designs

Se koostuu eräistä esi-iskuista inspiroiduista kuvioista, jotka rakastavat tarinoita tai historiallisia rakkaustarinoita, jotka ovat kuuluisia rakkaudestaan. Nämä ovat sen mallin tärkeimmät asiat, jotka sisältävät kaksi historiallisen luonteen kuninkaasta tai kuningattaresta, jotka olivat kuuluisia rakkaudestaan.

2. Kaksi In One Karva Chauth Mehndi Suunnittelu:

Kaksi In One Design

Tämä kuvio seuraa kahta erilaista motiivia yhdessä muodossa tai esineessä yhdessä ivy-puumallien kanssa. Se käyttää joitain muotoja ja peittää ne joitain satunnaisia ​​muotoja. Liitä ne sormilla, joiden ympärillä on joitain lehtiä, joiden kaarevalla viivalla on joitain pisteitä, jotka muodostavat kukan muodon.

3. Satunnaiset Mehandi-mallit Karva Chauth:

satunnainen Patterns

Tämä malli seuraa joitain abstrakteja tyylejä ja piirtää ne jatkuvilla ja erillisillä tavoilla, jotka alkavat yhdestä tai puoli ympyrästä tai kaikenlaisesta muodoista. Sitten kun ääriviivat on tehty, se peittää joitakin pieniä malleja joskus on joitain kuvioita, joissa on katettuja lohkoja ja kuutioita. Tämä on yksi parhaista ja uusimmista karva chauth mehndi -malleista, jotka antavat sinulle enemmän komeita.

4. Erityiset käsin ja jalat Mehendi-mallit:

Käsi and Feet Designs

Nämä ovat parhaiden kuvien ja rivejä, jotka on satunnaisesti piirretty, joita voidaan käyttää molempien käsien ja jalkojen pinnoissa. Malleja voidaan tehdä tavanomaisesti jakautuneiden viivojen yksinkertaisista muunnelmista. Ne näyttävät uskomattomilta. Nämä voidaan vaihtaa ja joustaa käsien, jalkojen ja palmujen pinnoille.

5. Arabian mallit Karva Chauth:

arabialainen Designs

Tämä on suosituimpia ja hienostuneempia motiiveja, joita käytetään kaikissa muissa kuvioissa. Suurin osa kuvista tehdään tämän tyylin mukaisesti. Se koostuu kukista ja lehdistä. Yhdistä nämä kaksi kaarevalla rivillä joidenkin katettujen silmukoiden kanssa. Tätä käytetään myös kaulan alueilla .

6. Linnut ja kalat Mehndi mallit Karva Chauth:

linnut n Fish Designs

Tämä uusin muotoilu koostuu lintujen siipien korteista. Useimmiten tacen muotoja riikinkukko käytetään yhdessä joitakin jatkuva linjat. Tämän lisäksi monet fantasiamaailmasta löytyvät linnut, jotka voidaan koristella niin hyvin, ja koristetuista kalakuvioista käytetään myös täällä.

7. Koristeellinen Mehandi-taide Karva Chauth:

Koriste Designs

Tällaiset mallit perustuvat kaulan ja käsin tehtyjen koristeiden tyyliin ja kuvioihin. Se näyttää rannekkeilta, ketjuilta ja nilkkakoruilta. Pohjimmiltaan näitä kuvioita käytetään täyttämään kaikenlaisia ​​muotoja, jotka näyttävät mistä tahansa koristeet.

8. Monipuoliset Mehendi-mallit Karva Chauth:

Monimutkainen Designs

Tällaisia ​​malleja, jotka koostuvat toistuvista kuvioista, joissa on eräitä koristeellisia muotoja, joiden koko on sisustettu yksinkertaisilla tyyleillä. Se peittää koko käden kyynärpäätä vasten. On olemassa joitain kaarevia viivoja. Ne näyttävät myös tilalta, jossa kukat tai lehdet muodostuvat.

9. Rajasthani Motif mallit:

Rajasthani Designs

Näitä kuvioita käytetään hyvin ruuhkaisilla peitetyillä tyyleillä. Paikan nimi tarkoittaa, että mallit on muodostettu erilaisilla kuvioilla, jotka on otettu joidenkin historiallisten paikkojen koristelusta. Paikoista niin kuuluisaksi sisustuksesta ovat tärkeimmät inspiraatiot siitä, mitä tämä seuraa satunnaisesti.

Koska tämä on pidetty osana rituaaleja, istunnon on oltava kauniimpi yhdessä ainutlaatuisuuden ja tyylikkyyden kanssa. On olemassa monia muita malleja, joita käytetään joissakin yksinkertaisissa kuvioissa ja tekevät siitä kauniimpaa ja koristeellisempaa. Kaikkien Mehendi-mallien on oltava tyylikkäitä kuvioita.

Leave A Comment

89 + = 91