Top 9 Kamera Tattoo mallit ja kuvat Tyylit elämässä

Oletko henkilö, joka rakastaa kameraa? Tai sellaista, joka aina haluaa napsauttaa tai haluat kaapata joka hetki ympärillesi? Onko kamera ainoa elämäsi olemassa oleva asia? Jos kamera on sinun "elämäsi intohimo ja karma", on aika painata sitä veressäsi! On aika antaa kameralle kunnianosoitus olemasta siellä elämässäsi vuosia! Kamera auttoi sinua valitsemaan kaikki suosikki muistiasi, nyt on aika, että napsautat kameran kehoon! Voisit saada heidät tatuoitaviksi selälle tai olkapäälle tai pienelle ja pienelle kameralle sormellasi. Voit saada käsivarteen tatuoitavan kameran, jos opit edelleen siitä. Voit olla värillinen yksi tai mustavalkoinen. Kuten, kamera voi olla suuri tatuointidea.

Kamera-tatuointi-malleja-ja-kuvat

Parhaat kameran tatuointi mallit ja kuvat:

Alla keskustelemme mahtavista top 9 kameran tatuointimalleista ja ideoista, jotka auttavat teitä tatuointitutkimuksissasi.

1. Vanhat päivät! Kultapäivät:

Kamera tattoos1

Jos olet henkilö, jolla on hyvä valikoima kameroita, sinun on valittava yksi, joka on suosikki tai voit myös valita sen, joka oli ensimmäinen kamera! Vanhin! Koska se aina muistuttaa sinua taistelusta, jonka sinä näit sinä päivänä, auttaaksenne läsnäoloa eteenpäin!

Ja jos sinulla ei ole minkäänlaista tarinaa sen takana, voit silti valita antiikkityyppisen kameran, joka on painettava keholle, koska se näyttää todella mahtavalta.

2. Stills With Clicks:

Kamera tattoos2

Tatuointi ensimmäisestä kamerasta napsautetusta ensimmäisestä kuvasta on myös hyvä idea mennä! Keskustele tatuointitehtäväsi kanssa kuvasta, jonka haluat saada. Joten tässä on, mitä oikeastaan ​​sinun on tehtävä. Se on yksinkertainen, ensinnäkin saada tatuointi kamerasta, josta napsautit kuvaa ja sitten tatuointi tuota kuvaa kameran linssiin eikä tatuoimalla kuvaa kokonaisuudessaan. Tämä antaa todella mukavan vaikutelman ja muistat aina, kuinka lähellä muistosi ovat sinulle.

3. Valitse A-koko! Valitse muoto! Valitse alue:

Kamera tattoos3

Yksi tärkeimmistä päätöksistä on valita hyvän koon, muodon ja kehon alue tatuoinniksi. Tämä päätös on erittäin tärkeä asia, ja se on otettava viisaasti, koska se auttaa sinua näyttämään tatuoidesi merkityksellistä ja houkuttelevaa tavalla. Sinun pitäisi olla tarpeeksi älykäs tehdä viisas päätös ja päätyä parhaisiin tuloksiin. Sano, jos haluat iso kamera tatuointi sitten ottaa sen selkää on parempi tai jos haluat pieni tai pieni kamera tatuointi tehdä sen sormella! Tämä näyttäisi olevan super söpö !. Se on yksi suosituimmista kameran tatuointimalleista naisille.

4. Salama ja valot:

Kamera tattoos4

Jos olet henkilö, jota pidät parrasvaloissa tai kamerassa syntynyt henkilö, voit valita kameran tatuoinnin, jossa on salama. On olemassa useita uusia muotoja flash-kameran tatuoinnit, jotka näyttävät todella hyvältä enimmäkseen olkapäillä tai takana. Salama osoittaa, että aina haluat napsauttaa joka kerta. Se osoittaa, kuinka kiinnostuneita napsautat tai napsautat koko ajan!

5. Videokamera:

Kamera tattoos5

Kamera ei ainoastaan ​​tallenna pysyviä kuvia vaan myös videoleikkeitä. Kamerassa on tehty valtavia muutoksia, koska alussa oli laatikkokameroita, mutta nyt meillä on kätevä digitaalikamera. Heillä on omat tarinansa, joten miksi et paina itseäsi omalla videoleikkeen tarinalla. Nyt kysymys on, kuinka voimme näyttää videon tatuoinnilla? Tätä varten sinun on kerättävä sarja kuvia, jotka voivat näyttää videon katsojalle. Joten se on yksinkertainen, sinun on valittava suosikkivideosi, ota sitten kuvia siitä ja hanki tatuointi! Kyllä se on video tatuointi! Tee se mieluimmin jalkasi tai käsiisi. Tämä on yksi parhaista kameran tatuointimalleista miehille.

6. Kamera tatuointi ilman kameraa:

Kamera tattoos6

Kuka sanoo, että jos haluat kameran tatuointiin, sinun täytyy ink-up-kamera? Ei, niin ei aina näytä kiinnostusta, vaan valintasi täysin. Voit valita kameran kalvon rullan, lisälaitteiden, kuten kameroiden, puhdistusharjojen jne., Kanssa!

Katso lisää: Fire Tattoo mallit

7. Nimipeli:

Kamera tattoos7

Pelaa nimipeliä. Kyllä on yleistä, että on tatuointi, joka on aakkosia tai kalligrafiaa, mutta ottaa sen suosikki väline ei ole niin huono idea. Voit suunnitella sen millä tahansa fontilla, mutta tehdä sen siten, että se päätyy kameraan sen jälkeen! Tai suunnitella tatuointi sellaisessa muodossa, että se näyttää myös kameralta ja sisältää paljon tekstiä.

Katso lisää: Peacock Tattoo mallit tytöille

8. Aloittelija:

Kamera tattoos8

Jos olet aloittelija oppimisen valokuvauksessa sitten noviisi tatuointi. Tämä olisi paras tatuointi sinulle. Mutta odota! Miksi rajoittaa tämä vain aloittelijoille? Jos olet ammattimainen valokuvaaja, tämä tatuointi on sinulle myös! Ammattimaisena valokuvaajana tiedät, kuinka valtava ammatti on joka päivä opit uusia asioita, huomaat uusia temppuja ja napsautuksia! Mikä on noviisi tatuointi? Se on tatuointi, joka kertoo kameran kaikkien osien nimet. Se aina muistuttaa sinua siitä, mistä aloitit ja olitko sinä tänään ?. Se on yksi söpö tatuoinnit tatuoinnissa.

Katso lisää: Mask Tattoo Ideat

9. Näytä rakkautesi:

Kamera tattoos9

Kamera tatuointi itsessään osoittaa rakkautesi, intohimosi kameran suhteen, mutta sillä on tatuointi, joka pysyy aina herkullisena hellyydessään, osoittaa kuinka syvästi rakastat sitä! Se osoittaa, että sinulla on sydämeesi oma instrumentti, se kuvastaa kaikkia tunteita yhdellä tatuoinnilla. Voit tehdä kameran tatuoinnin ruusuisia kukkia, värejä, sydämiä, saippuakuplia jne. Anna sen näyttää pehmeältä ja hellävaraiselta kuin sinulla on sydämessäsi!

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

77 + = 86