Top 9 Jessica Alba Kampaukset Tyylit elämässä

Jessica Alba on harrastanut joitain parhaita klassisia kampauksia julkkikset. Tutustu tähän hämmästyttäväyn listaan, joka sisältää hänen parhaan 9 käsinkirjoitetun kampauksensa, jotta hän pystyy kuvaamaan kampauksen muutoksia, joita hän kävi läpi pysyäkseen hänen "klassisen kampauksensa maineensa"!

1. Kudottu sotku:

punottu mess

Kudotut kampaukset ovat aina olleet suosittuja monien julkkisten suosimista, mutta vain harvat voivat harrastaa heitä sellaisella kauneudella ja herkulla kuin Jessica Alba. Tämä kampauksessa on herkkä puoli punos, joka kulkee pään etuosasta selälle ja päätyy osaksi hiusten kertymistä takana. Hiukset takapuolella, vaikka näyttää epäummalta, mutta on tyylikäs ja kaunis omalla sotkuisella tavalla!

2. Keskinkertaiset klassiset aallot:

keskikokoinen classic waves

Tämä hiuslastan pituus havaitaan parhaiten Alba. Tässä hän on muotoillut hiuksiaan aloittamalla sivuosion. Jakautuminen tässä tapauksessa määrittää virtauksen muodon hiuksilleen. Hiukset virtaavat oikein olkapäilleen ja niillä on loistavia keskikokoisia kiharoita, jotka näyttävät saavuttaneen curling-tynnyrin avulla. Volumizing lotion on lisännyt tilavuutta hiuksiinsa, mikä korostaa kauniita poskipyöriä.

3. Perfect Messy Bun:

Täydellinen messy bun

Vaikka tämä hairstyle antaa pois sekava vibe ympärillä, tämän haalarin yleinen vaikutus on kiistatta loistava. Häiriö, jonka avulla hiukset vedetään takaisin pään takana oleviin sotkuviin kirouksiin, kaikki tämä hiukset tekevät vain puhdasta eleganssia; että sanotaan, kaikki hiukset vihdoin päätyvät korvaamattomaksi pulla, joka määrittelee tämän hiusten luokan.

Katso lisää: Jennifer Lopez kampaukset

4. Classic Short Hairdo:

Klassikko short hairdo

Eikö tämä hairstyle tuntuu tutulta? Niille, jotka tuntevat sen, tämä kampaus yksinkertaisesti antaa pois agentti Carter vibe ei se? Vaikka se ei ole aivan samanlainen kuin yksi Carter Dons, mutta tämä hiuslasi yksinkertaisesti vetää pois klassisuuden kuin se. Loistavat blondi-aallot avaavat tien hienoksi, joka on päällä pois twirling puolelta lakaistaan ​​otsatukka.

5. Curly Ponytail:

Kihara ponytail

Yksinkertainen harjattu selkäkarva on sidottu lonkkalenkkiin ... niin mitä muuta pyydät? Huomaa, että hiukset, jotka muodostavat lonkeron? Hiukset kiertyvät hiutaleiden avulla, kunnes se saavuttaa sellaisen muodon, että koko pönttö näyttää yhdeltä sylinteriltä. Tämä lantioventtiili on söpö ja helppo vetää pois, mitä muuta voit mahdollisesti halutessasi juhlistaa kampauksen?

6. Bangs ja pullat:

Top 9 Jessica Alba Kampaukset Tyylit elämässä

Eturaajojen otsatut silmät täydellisesti, kun kaulan vieressä oleva pulla korostaa kasvojen rakennetta. Jos sinulla on soikea kasvot kuten Jessica Alba, niin ilman mitään muuta jumittua tämän kampauksen, kun sinä haalistat kauniin kasvosi symmetrian ja kauniit silmät.

Katso lisää: Helppoa Bohemian Hairstyles

7. Keskitaso Suora:

keskikokoinen straight

Tämä on yksinkertainen bob leikkaus. Se sisältää Jessican keskipitkän suorat hiukset, jotka virtaavat olkapäilleen. Hiukset hajautuvat keskelle ja bob kehystää kasvonsa korostamalla hänen kauniit kasvonsa, kuten hänen poskipäät.

8. Slicked Back:

Jessica Alba Slicked Back

Erittäin slicked back hiukset eivät näytä niin hyvältä hänelle, mutta hän urheilu se anyways! Hänen kauniit vaaleat hiukset ovat tuskin näkyvissä tämän hiuksen edessä. Kaikki se puristuu tiukasti ja on sidottu.

Katso lisää: Hilary Duff Hairstyles kanssa Bangs

9. Classic Kiillotetut Curls:

Klassikko polished curls

Toinen hänen klassisesta ulkonäöstä ja tässä hän saa jopa luokituksen! Kauniit ja kuninkaalliset keskellä erotetut hiukset tyylikkäillä kiharoilla korvien yläpuolella ja takana päällystettyinä kiillotettu ulkoasu, mitä muuta tarvitaan? ... Ei mitään!

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 7 = 2