Top 9 jalokivihelmet viimeisimmissä kuvioissa

Niille, jotka rakastavat käyttää trendejä koruja tai rakkautta suunnittelemaan omia muotiasusteitaan, jalokivihelmet ovat paras kustannustehokas tapa koristaa vaatekaappi. Ne ovat helposti saatavilla myymälöissä eri väreissä, muodoissa, leikkauksissa ja kokoluokissa, joista valita. Koruja valmistetaan pääasiassa kahdesta jalokivestä valmistetuista helmiin, kuten jalokivihelmistä ja puolijalokivistä jalokivihelmistä. Molemmilla luokilla on oma merkityksensä ja merkityksensä.

Kauniita jalokivihelmiä kuvia:

Seuraavassa on joitain laadullisia kivihelmiä, jotka ovat ensisijainen valinta kaikille korumallien suunnittelijoille. Valitse paras ja käytä sitä.

1. Quartz Gemstone Helmet:

Jalokivi Beads

Näitä luonnonkivihelmiä käytetään laajalti meditaatioon ja parantamiseen. Jalokivihelmi liittyy melkoisesti luovuuteen, joka ohjaa sinut oikealle ja positiiviselle polulle. Se on myös parasta voimaa ja rohkaisee oppimista. Helmet symboloivat rakkautta ja huolta.

2. Ametisti Gemstone helmiä:

Ametisti Gemstone Beads

Nämä ovat täydellisiä koruja ja helmiä. Herkät sinipunaiset kristallinkirkas helmet ovat karkeita, vaikeasti kestäviä ja houkuttelevia. Se on hyvin käytetty innostaa joku tai selvänäköisyys. Se sisältää psyykkisiä voimia ja tuo myös vaurautta käyttäjälle.

3. Citrine Gemstone Helmet:

citrine Gemstone Beads

Citriini tulee puolijalokivien helmiä luokkaan. Aurinkoiset helmet ovat täynnä useita positiivisia ominaisuuksia, ja siksi tunnetaan myös menestyksen kivi. Helmet käytetään rahan ja rahan houkutteluna. Helmet kulkevat positivisteja, itseluottamusta ja selkeyttä ajatteluun.

4. Sapphire Gemstone Helmet:

Safiiri Gemstone Beads

Hyvinvointikivi, Sapphire helmet ovat jalokivihelmiä. Helmet ovat hyvin lahjakkaita rakkailleen auttaakseen heitä ilahduttamaan unelmansa. Helmet liittyvät sisäiseen rauhaan, intuitiin ja onnellisuuteen. Jalokivi symboloi toivoa ja hoitoa.

Katso lisää: Korvakorut kivillä

5. Moonstone Gemstone helmiä:

Moonstone Gemstone Beads

Moonstone helmet ovat saatavilla eri sävyjä veden väri tai sanoa valkoinen kide väri. Tämän kiven helmet ovat samat kuin käsitys, luovuus ja jalo fortune. Se edistää kasvatusta ja houkuttelee tunteita, kuten rakkautta, sympatiaa ja myötätuntoa. Intohimoinen kivi on myös laajalti lahjakas aviopareille lisätäkseen mausteensa seksuaaliseen elämäänsä.

6. Garnet Gemstone helmiä:

Granaatti Gemstone Beads

Garnet on suosittuja puolijalokiväreitä, jotka tulevat ruskean ja lämpimän punaisen väriseksi. Ne edustavat rakkautta, uskollisuutta ja intohimoa. Korvaavina kiveinä niitä käytetään myös veren puhdistamiseen ja mielikuvituksen tehostamiseen. Käytä niitä edistämään passion koruja ja nähdä taikaa se tekee.

Katso lisää: Moonstone korut

7. Tiger Eye Gemstone helmiä:

Tiikeri Eye Gemstone Beads

Tiger Eye helmet ovat luonnollisia jalokivihelmiä, jotka suojaavat negatiivilta vibralta. Ne auttavat ylläpitämään tunteita, luottamusta ja koulutusta. Se myös pyrkii lisäämään kykyä tehdä oikeita päätöksiä.

8. Tourmaline Gemstone Helmet:

turmaliini Gemstone Beads

Nämä ihastuttavat helmet auttavat vahvistamaan mielen ja kehon. Ne auttavat hermoja rauhoittavissa, rauhoittavat surua, auttavat tasapainottamaan ja itsevarmuutta. Se pitää mielenrauhaa lisätäkseen ymmärrystä ja päätöksentekoa.

Katso lisää: Stone Korut mallit

9. Aquamarine Gemstone Helmet:

Akvamariini Gemstone Beads

Näillä kivihelmillä on suuri hallintasuhde käyttäjän käyttäytymiseen, joka auttaa häntä selvyydessä, itsensä ilmeessä ja rauhassa. Helmet tarjoavat rauhaa mieleen vapauttamalla stressiä ja jännitystä; täten käytetään meditaatioon. Helmien väri on liittänyt helmet meren jumalattaren kanssa.

Tästä lähtien eri jalokivihelmillä on omat edut ihmiskeholle sekä erilaiset paranemisominaisuudet. Ikuisen rauhaa tarjoavat helmet ovat erittäin hyödyllisiä rukousmasaatin tekemisessä meditaatiolle ja annetaan myös ihmisille, jotka vihastuvat nopeasti pitämään heidät rauhallisina. Valitse parhaiten jalokiviä helmet itsellesi ja hanki hienoimpia koruja, jotka on suunniteltu parantamaan elämääsi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

7 + 3 =