Top 9 hopeoitu värillinen kynsilasi | Tyylit elämässä

Hopeavärillä on naisellinen energia, koska se on suhteessa kuuhun ja vuoroveden virtaus ja virtaus. Ilmeisesti hopeaväri on nestettä, herkkä, henkinen ja salaperäinen samalla kun se on rauhoittava, puhdistava ja rauhoittava. Väripsykologian näkökulmasta väri hopea auttaa mielen puhdistamisessa ja vapauttaa negatiivista energiaa. Hopean uskotaan myös palauttavan vakauden ja tasapainon sekä henkiselle energialle että naiselliselle voimalle. Hopeaa pidetään hauskana, tyylikkänä ja eleganttana värinä, joka liittyy naiselliseen energiaan, modernismiin ja hyvinvointiin.

Kaikilla optimistisilla hopeatuotteilla, mikä nainen haluaisi käyttää sitä! Nails on yksi naisen ruumiin houkuttelevista osista, maalaten sitä hopealla ja lisäävät lumoava nauloja. Hopeaväriset kynnet ovat täydellisiä tilaisuuden tai puolueen kannalta. Kaikkien hopeaväristen kynsien kiillotusten kysynnän vuoksi on vaikea valita hopeamainen värillinen kynsilakka paras brändi. Tässä on luettelo joistakin parhaista tuotemerkeistä, jotka tarjoavat hämmästyttäviä sävyjä hopeavärisiin kynsilakanoihin.

Hopeoitetut värilliset kynsilakat Intiassa:

Sally Hansen kovaa kynsina, Celeb City, 0,5 unssia (kuohuviiniä):

hopea nail polish

Tämä Sally Hansenin hauska ja trendikäs hopeinen kynsiväri on täydellinen valinta sopivaksi kauniisiin, hoidettuihin kynsiisi! Se on suunniteltu erityisesti helpolla otteella ja helppo liukua harjalla, jotta kynsien väri hajaantuu tasaisesti ja antaa sille ihanteellisen viimeistelyn ja kuohuviiniä.

Katso lisää: Paras musta kynsilakka

Sally Hansen Insta-Dri Fast Dry kynsien väri (Silver Sweep):

Top 9 hopeoitu värillinen kynsilasi | Tyylit elämässä

Kun kiireinen aikataulu, joskus maalaus kynnet tulee kova tehtävä. Sally Hansen ymmärtää ongelmasi ja tuo tämän hetkisen kuivan kynsilakan. Kynsilakalla vain yhdellä iskulla saat loistavan loiston ja paras osa on kynsilakka kuivuu 60 sekunnissa.

Kiiltävä kynsilakka (mattapintainen):

Top 9 hopeoitu värillinen kynsilasi | Tyylit elämässä

Tämä pitkäkestoinen kynsilakka Kiinasta valmistettu Glaze Kynsilakka tarjoaa mattapintaista kynsiä. Se on suunniteltu siten, että se ei siru tai haalistu liian pian.

OPI-sarjan sarja:

Top 9 hopeoitu värillinen kynsilasi | Tyylit elämässä

Ajattele tinaa, puhdasta nestemäistä metallia ja alumiinifoliota OPI: n kanssa tästä hohtavan kuohuvan kynsilakan. Metallinen säteily on hyvin pigmentoitua ja sileää pitempään kestäville, ajattomille ja silmiinpistäville platina-kynsille.

Katso lisää: Punainen lakka kynsilakka

O.P.I. Soft Shade Collection kynsilakka (kiiltävä hopea):

Top 9 hopeoitu värillinen kynsilasi | Tyylit elämässä

Tämä kuohuviini hopea sävy O.P.I-kynsilakka on pehmeä hopea sävy. Yhdistä tämä haaveileva hopeinen sävy kauniilla mekkoillasi ja näytä upealta!

Layla Mirror Effect kynsilakka (kiiltävä hopea):

Top 9 hopeoitu värillinen kynsilasi | Tyylit elämässä

"Kerro kerro kuvastin! Kuka on kaikkien kynsilakka? "Layla-hämmästyttävä hopeavärinen kynsilakka antaa peilikuvan kynsille. Tämän kynsilakan käyttö jättää sinut hulluksi.

Kiiltävä kynsilakka (hopeanvärinen):

Top 9 hopeoitu värillinen kynsilasi | Tyylit elämässä

Tämä kauniin kynsilakanvärinen sävy China Glaze on joustava ja suunniteltu ilman siru kaava. Kynsien väri kestää kauemmin ja ei haalistu liian aikaisin.

Nicole Kynsilakka (Silver Texture Coat):

Top 9 hopeoitu värillinen kynsilasi | Tyylit elämässä

Tämä Nicole Nail Polishin dynaaminen kynsilakka on kiiltävä hopeasävy, joka on ainutlaatuinen ja arvaamaton. Täydä kauniita kynsiasi ulkonäköä päällysteen avulla upeiden näköisten kynsien avulla.

Katso lisää: Gel kynsilakka tuotemerkit

Luomakynsien muotoilu Shellac UV -väri (Matte finish):

Top 9 hopeoitu värillinen kynsilasi | Tyylit elämässä

Tämä Creative Nail Design Shellacin kaunis hopeinen kynsilakka jatkuu kuin kynsilakka ja kuluu kuin geeli. Kynsilakka ei siru tai haalistu vähintään 14 päivän ajan. Se ei ole vain sitä. Kun haluat poistaa kynsilakan, se irtoaa helposti.

Nyt kun tiedät muutamia parhaita brändejä, jotka tarjoavat erinomaisia ​​hopeapintaisia ​​kynsilakkoja, sinun ei tarvitse harkita uudelleen hankkimalla upeaa hopeaväristä kynsilakkaa myymälässä. Katso pudota-kuollut upea miellyttävillä hopean sävyillä kauniilla hoidetuilla nauloilla!

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7,8 & 9.

Leave A Comment

50 − 46 =