Top 9 Honeymoon paikkoja Jharkhand kanssa kuvia

Intia on yksi parhaista paikoista mennä kuherruskuukauden. Kulttuurilla ja kulttuuriperinnöllä on useita kauniita ja historiallisia monumentteja. Lisäksi sillä on useita rauhallisia ja rauhallisia kohteita myös rentoutumaan. Jharkhand, joka tunnetaan nimellä "Maa metsistä", on yksi Intian valtioista, joka sisältää kaikki ihmeet, keskittyen jälkimmäiseen. Tässä on paras 9 paikkaa vierailla Jharkhand kuherruskuukauden.

Paras Honeymoon paikat, joissa voi käydä Jharkhandissa kuvia:

1. Ranchi:

häämatka places in Jharkhand Ranchi

Ranchi on yksi "kaikkein kivennäisimpiin rikkaisiin kaupunkeihin koko Intiassa". Se on useita matkailukohteita kuten Hundru Falls, Panch Gagh Falls luonnon ystäville, Rock Garden, Deer Park ja Birsa Eläinpuisto Wildlife ystäville ja tärkeitä uskonnollisia paikkoja, kuten Jagannath Temple, Nakshatra Van, aurinko temppeli ja Pahari Mandir. Rauhallinen ympäristö ja miellyttävä sää, jotka tekevät siitä yhden parhaista häämatkapaikoista Jharkhandissa.

2. Jamshedpur:

häämatka places in Jharkhand Jamshedpur

Nimetty Jamshedji Tatan jälkeen, tämä kaupunki omistaa oman teräs- ja rautatehdas. Hidas ja rauhallinen kaupunkielämä on yksi Jharkhandin parhaista kuherruskuukausipaikoista. Siellä on useita mielenkiintoisia paikkoja, kuten Jubilee Park, Jubilee Lake ja Hudco Lake romanttisille kävelyretkille ja piknikille. Jayanti Sarovar, Tata Steel eläintarha ja Tribal Culture Centre ovat muutamia muita mielenkiintoisia paikkoja.

3. Hazaribagh:

Häämatka Places In Jharkhand With Pictures-Hazaribagh

Tämä kaupunki on villieläinten ja luonnon ystäville. Se urheilu useita viehättäviä puutarhoja ja villieläinten puistot, joissa on lukemattomia kasvillisuutta ja eläimistöä. Hazaribagh Wildlife Sanctuary, Hazaribaghin kansallispuisto ja Canary Hill ovat muutamia näistä. Se on erinomainen kuherruskuukauden kohde Jharkhandissa.

Katso lisää: Paras Honeymoon paikat Nagalandissa

4. Deoghar:

Häämatka Places In Jharkhand With Pictures-Deoghar

Pyhä paikka, jossa on useita pieniä ja suuria temppeleitä täynnä, on Deoghar mielenkiintoinen paikka mennä häämatkaan. Baba Baidyanath on tunnetuin kaikista temppeleistä täällä. Tunnetuista luontoista täällä, Basukinath, Trikuta Hills, Jalsar lastenpuisto ja Nandan Pariah ovat kuuluisimpia.

5. Giridih:

Häämatka Places In Jharkhand With Pictures-Giridih

Giridih on äskettäin julistettu erilliseksi kaupungiksi. Se on suosittu paikka Jainin pyhiinvaeltajien keskuudessa, koska sillä on suurin Jain-temppeli missä tahansa Intiassa. Jainin rakennusten, temppelien ja muiden uskonnollisten kohteiden lisäksi tässä kaupungissa on muita mielenkiintoisia matkakohtia, kuten Parasnath-kukkulat, Usri-lasku, Khandoli-puisto ja Dam ja Madhuban Jharkhandi Dham.

6. Sahibganj:

häämatka places in Jharkhand Sahibganj

Pieni, rauhallinen kaupunki, tämä on ihana kuherruskuukauden paikka Jharkhandissa. Se on täydellinen hiljainen romanttinen perääntyä miellyttävän sään, kauniita maisemia ja hyödyllisiä asukkaita. Uskonnollisia paikkoja ovat Bindabasinin temppeli, Shukravasinin temppeli, Raksisthan-temppeli, Shivgadin temppeli ja Marian kirkko. Muita historiallisia monumentteja ovat Teliagarhin linnake, Rajmahal ja Mangalhat. Moti vesiputous ja Bhagwa Kuan ovat myös mielenkiintoisia paikkoja voi vierailla.

Katso lisää: Honeymoon Spots Punjabissa

7. Dhanbad:

häämatka places in Jharkhand Dhanbad

Toinen kaupunki, jolla on runsaasti mineraaleja, Dhanbad on kuuluisa Intiassa kaikesta tässä löydetystä hiilestä. Vaikka monet ihmiset eivät ehkä löydä sitä ihanteelliseksi turistialueeksi, sillä on todella paljon tarjottavaa. Laiturit, puutarhat ja järvet ovat yllättävän suuria.

8. Netarhat:

häämatka places in Jharkhand Netarhat

Tämä on yksi täydellisimmistä kuherruskuukauden kohteista Jharkhandissa. Se on täydellinen sää, rauhallinen ympäristö ja useita paikkoja nauttia kuten Netarhat Hills, Sadni Falls, Koel View Point, Upper Ghaghri Falls, Magnolia Sunset Point ja niin edelleen.

9. Palamu:

Häämatka Places In Jharkhand With Pictures-palamu

Tämä pieni kaupunki on yksi Jharkhandin parhaista kuherruskuukausikohteista. Se on erinomaiset vaellusreitit ja useita paikkoja, joissa on laaja valikoima villieläimiä, kuten Palamu Wildlife Sanctuary ja Betla National Park. Muita kauniita paikkoja romanttiselle retkelle ovat historiallinen Palamu Fort, kauniit Upper Ghaghri Vesiputoukset, Koel-joki ja Lower Ghaghri Water Falls.

Katso lisää: Häämatka Kohteet Orissa

Jharkhand on siis rauhallinen paikka, joka on täydellinen romanttiselle lomalle. Se on useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä, jotka antavat nuorille pariskunnille mahdollisuuden nauttia toistensa kanssa rauhassa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

39 − 32 =