Top 9 Honeymoon paikat Darjeelingissa Tyylit elämässä

Yksi taianomaisista maista maan päällä, Darjeeling on kaunis paikka nauttia laadukkaasta ajasta rakastettusi kanssa. Vuoristossa taivutettu paikka on nimeltään Intian kukkuloiden asema. Joten se on fantabulous idea nauttia häämatka Darjeeling. 9 parasta Darjeeling-kuherruskuukaupunkipaikkaa ovat:-

Kaunis Honeymoon paikat Darjeeling:

1. Lamahatta:

häämatka places in darjeeling

Darjeelingin 23 kilometrin päässä sijaitseva hotelli on yksi Darjeelingin parhaista kuherruskuukaupunkipaikoista. Vaikka tämä on vain pieni kylä, mutta se on kaunis kukkula-asema, jonka täytyy ainakin käydä kerran rakastettasi kanssa arvostamaan tämän paikan kauneutta. Kauniit näkymät huipuista ja jokista tarjoavat rauhallisen paikan ja aikaa pariskunnille nauttimaan. Saatavilla on erilaisia ​​kauniita puutarhoja ja kotieläimiä, joissa voit rentoutua ja nauttia itseäsi puutarhan viehätyksestä.

2. Tiger Hills:

Häämatka Places in Darjeeling Tiger Hills

Yksi parhaista Darjeelingin kuherruskuukausista on Tiger Hills. Tämä kaunis paikka tarjoaa häikäiseviä näkymiä auringonnousulle ja voit rauhallisesti katsella lumen verhoutuneita Himalajan huippuja ja nauttia hyvistä ajoista rakkaitasi kanssa. Senchal Roadilla sijaitseva paikka tarjoaa luonnonkauniita kauneuksia ja panoraamanäkymät Lhotse-, Mahalu-, Kanchenjunga-, Kabru- ja Janu-huipuille, jotka tarjoavat uskomatonta valokuvamaisia ​​kohtauksia. Napsauta lisää valokuvia ja lisää muistosi. Henkeäsalpaava näkymä auringonnoususta Kanchenjungan yli on hämmästyttävä, joten häämatka matkanne Darjeelingissa on perusteltua.

3. Istunto:

Häämatka Places in Darjeeling Glenary

Tämä on kaikkein kuvitteellinen leipomo, joka on suosittu paistetuille tuotteilleen, teeleilleen ja kakkuille, ja se voi olla lista vierailukohteistasi häämatkaasi Darjeelingissä. Nauti upeista näkymistä lumiin kuormitetuista vuorenhuipuista istuessasi tuolissa ja nauti teeseistä ja kakkuista. Se on myös restraunt joka palvelee erilaisia ​​herkullisia ruokia, kuten sianliha patties, naudan pihvejä, tandoori välipaloja, mannermainen sizzlers, suklaamunien jne. Viihtyisä paikka viettää aikaa kumppanin kanssa.

Katso lisää: Paras Honeymoon paikat Kullu Manali

4. Rangeet Valley Roväylä:

Häämatka Places in Darjeeling Rangeet Valley Ropeway

Yksi Darjeelingin parhaista kuherruskuukaupunkipaikoista, jossa voit nauttia jännittävän henkilön sisälläsi, vie koko näkymän Darjeelingista köysirataa pitkin. Tämä tarjoaa panoraamanäkymät maisemille, lumi kuormitetut huiput, antaa voit liota täysin kauneus tämän Hill Station. Ottaen 20 minuutin kuluttua kummallakin puolella nautit yhden parhaista 40 minuutin elämästäsi. Tämä köysirata alkoi vuonna 1968 ja sen jälkeen, kun se lopetettiin vuonna 2003, se avattiin uudelleen vuonna 2012. Tämä ratsastus on yhtä suosittu pariskunnille ja perheille, ja se on kokemus, jonka pitäisi olla vähintään kerran, jos vierailet Darjeeling.

5. Nightingale Park:

Häämatka Places in Darjeeling Nightingale Park

Shrubbery Nightingale Park Darjeeling on kaunis julkinen puisto, joka on ihanteellinen paikka rentoutumiseen ja nauttia upeista näkymistä Kanchenjungan ja muiden länsipiikit Itä Himalajalla. Sesongin aikana Nepalin Kulttuuriohjelmat järjestetään joka ilta. Voit nauttia tanssista ja viettää myös hyvää aikaa. Tämä paikka tarjoaa hämmästyttävää tiedettä kauneutta ja on vierailtava vähintään kerran.

6. Tukvar Valley Tea Estate:

Häämatka Places in Darjeeling Tukvar Valley Tea Estate

Se on 16 kilometrin päässä Darjeelingistä sijaitseva matala korkeusmuseo, joka on hyvät liikenneyhteydet. Darjeelingissa on useita häämatkapaikkoja, mutta tämä paikka on niin kaunis, että et voi vastustaa vierailua siellä kerran. Tarjoaa kauniin luonnonkaunis näkymä teeviljelmiä varten. Tule sinne ja klikkaa upeita valokuvia, jotta voit lisätä muistosi. Tämä puutarha on sateen varjoalue, sillä on oma lastentarha ja puutavara ja bambu metsä.

Katso lisää: Häämatka Kohteet Hyderabadissa

7. Shangrila Regency:

Häämatka Places in Darjeeling Shangrila Regency

Kauniit hotellit ja lomakeskukset tekevät kauniista Darjeeling-kuherruskuukausista ja Shangrila Regency on yksi niistä. Tässä kauniissa hotellissa on koko kerros, joka on omistettu kattoterassille, joka antaa sinulle rentouttavan ja rauhoittavan ilmapiirin. Sijaitsee Gandhi Road, tämä on houkutteleva paikka matkailijoille ja siten myös hyvä pariskunnille. Rentoudu kattoterassilla ja nauti kauniista vuorten ja lumen huipuista. Erinomainen valo ja ilmanvaihto ovat läsnä ja on hyvä hotelli, joka pysyy Darjeelingissä yhteistyökumppaninsa kanssa.

8. Kanchenjungan vuori:

Häämatka Places in Darjeeling Kanchenjunga Mountain

Se on maailman kolmanneksi korkein vuori, joka sijaitsee Intian epätasavallan rajalla. Tämä on kaunis paikka pariskunnille, jotka ovat heidän kuherruskuukauttaan Darjeelingissä. Kanchenjunga tarkoittaa "viiden aarteita lunta" ja on erittäin kaunis paikka. Se on koti suurelle monipuoliselle kasvillisuudelle ja eläimelle, jossa voit vaeltaa kumppanin kanssa nauttimaan paikan luonnonkauniista kauneudesta.

9. Batasia-silmukka:

Häämatka Places in Darjeeling Batasia Loop

Tämä on erityinen rautatie, joka on luotu alentamaan Darjeeling Himalajan rautatieaseman nousua. Ota lippuja, junaa junalla ja nauti matkasta ja kauniista paikoista ja vaalatkaa tämän paikan kauneutta. Se olisi vierailtava kerran, koska se on hieno kokemus. Pieni matka tällaisella polulla rakkaasi kanssa on hieno ajatus viettää aikaa yhdessä ilman häiriöitä. Siellä on myös puutarha, jossa voit nauttia luonnon kauneudesta ja klikata kauniita valokuvia.

Katso lisää: Honeymoon paikat Mumbaissa

Darjeeling on kaunis paikka, ja on mahtava tutustua toukokuun tai kesäkuun tai syys-joulukuun aikana, jotta nautit paikan hämmästyttävästä säästä ja kauneudesta. Vältä myös monsoonkautta välttämään ongelmia ja suunnittele vierailua tähän kauniiseen ja viehättäväyn paikkaan.

Leave A Comment

2 + = 5