Top 9 Home korjaustoimenpiteitä kuume Blisters Tyylit elämässä

Kuume-läpipainopakkaus ei ole mikään muu kylmäuhoiden nimi. Yksinkertaisesti sanottuna nämä ovat vaurioita, jotka näkyvät huulilla sekä suun ulko-osalla. Toinen asia on huomata, että se tapahtuu yleensä laastareissa tai klustereissa, jotka ryhmitellään yhteen. Räpylät on täytetty valkoisella nesteellä ja ne johtavat ruhjeisiin seuraavien 2-3 päivän aikana. Herpes Simplex -virus on ongelman syy ja se on myös varsin tarttuva. Kun olet tietoinen ongelmasta ja ennaltaehkäisevistä toimenpiteistä, jotta estät sen leviämästä, on myös tärkeää noudattaa oikeaa hoitoa.

kuume blisters

Alla olevassa luettelossa on joitain huippuluokan kodin korjaustoimenpiteitä, jotka ovat turvallisia, kohtuuhintaisia, tehokkaita ja helppokäyttöisiä, kun kyseessä ovat kuumeiset läpipainopakkaukset. Sinun tarvitsee vain käyttää niitä rutiininomaisesti, kunnes kriisi lakkaa.

Amazing Home korjaustoimenpiteitä kuume Blisters:

1. Sooda:

Tee tahna laadukkaasta leivontaan soodasta ja vedestä ja pistä tämä paksu liete kuumeen läpipainopakkauksiin seuraavien 10 minuutin ajan. Tämä pitää säilyttää hetken ja sitten huuhdella hyvin. Seuraa tätä koti-korjausta joka päivä asteittaiseen mutta tehokkaaseen hoitoon. Tätä voidaan käyttää myös haimakuoreen.

Katso lisää: Home Oikeussuojakeinot haiseville hiuksille

2. E-vitamiiniöljy:

E-vitamiiniöljyä voidaan erottaa markkinoilta saatavista E-vitamiinikapseleista ja soveltaa niitä kuumeen läpipainopakkauksiin. Käytä puhdasta puuvillaa. Yhdessä niiden paranemisen kanssa se varmistaa myös, ettei ongelmia ole hoidettu ongelman jälkeen.

3. Aloe Vera -geeli:

Ota tuoretta geeliä aloe vera -kasvintuotosta ja levitä se tasaisesti kuumeen läpipainopakkauksiin. Tämä ei ainoastaan ​​tarjoa rauhoittavia ominaisuuksia iholle, vaan myös auttaa hoitamaan oireita kuten kipu, palava tunne ja kutina kuumeen rakkuloissa. Sitä tulisi käyttää päivittäin.

4. Honey Application:

Antibakteeriset, anti-sieni- ja antiseptiset ominaisuudet sekä parantavat ominaisuudet tekevät hunajaa täydelliseksi kuumeen läpipainopakkausten hoitoon. Käytä jotain hunajaa, jossa sormenjälki on läpipainopakkaus joka päivä kotiin korjaavaa hoitoa varten.

Katso lisää: Miten valkaista keltaisia ​​hampaita

5. Sage Tea:

Ota 1-2 kupillista salvia-teetä pienellä inkiväärijauheella joka päivä homeen kuoren rakkuloiden kotiin. On tiedossa, että tulokset näkyvät viikon ajan. Se on yksi huippuluokan ideoista. Varmista, että valmistaisit teetä kotona. Se auttaa helpottamaan epämukavuutta.

6. Valkoviinietuja:

Pistä puuvillapallo, joka on kastettu valkoviinietikalla kuumeen läpipainopakkauksiin, jotta parannus olisi turvallinen. Se poistaa kaikki oireet kuumeen läpipainopakkauksista sekä turvotuksen hoidossa. Se on itse asiassa yksinkertainen ja helppo korjata päivittäin ilman paljon vaivaa.

7. Petroleum Jelly Käyttö:

Öljypitoisuuden käyttäminen kuumeen läpipainopakkauksiin kahdesti vuorokaudessa on suositeltavaa kodin korjaamiseksi. Tämä auttaa ehkäisemään halkeamia ja verenvuotoa kuumeen rakkuloista. Se auttaa myös pitämään kipu rakkuloista.

Katso lisää: Etusivu Oikeussuojakeinoja jalkavaltsiatulehdus

8. Jääterapia:

Jäänpoiston hankaus kuumeen rakkuloilla noin 10 minuuttia tunnissa auttaa hoitamaan kipua, verenvuotoa ja turvotusta alueella. Se myös estää ongelmien leviämisen eri ruumiinosissa.

9. Suola:

Kosketa sormenpäätä, pistä siihen suolaa ja pistä se kuumeen läpipainopakkauksiin jonkin aikaa. Tämä pitäisi tehdä kaksi kertaa päivässä seuraavien 3-4 päivän aikana saadakseen kotiin korjaamiseksi kuumeen läpipainopakkausten hoitoon. Se on jälleen yhteinen ja hyvin tarkasteltu ongelma kotiin.

Kuvan lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

+ 39 = 46