Top 9 hiustyyliä lyhyille suorille hiuksille Tyylit elämässä

Se on aina pelottava kohtaus, kun hiukset leikataan päivä lopulta saapuu. Tietäen, että paljon kipua, joka on kasvatettu pitkästä sorsasta, ei nyt ole enää, on todellakin surullinen tunne. On ollut vuosia, että olet harrastanut samaa tyyliä vain antamalla hiuksesi kasvaa ja nyt trendit ovat herättäneet sinut ja haluat mennä uuteen tyyliin, joka sopisi hiuksisi paremmin.

kampaus for short straight hair

Päätös lyhyistä hiuksista on tehty, ja tässä muutamia harvoista tyyleistä, joita voit käyttää hyväksi, kun olet saanut uusia hiuksia.

Paras lyhyet kampaukset suoriksi hiuksiksi:

1. Sileä sivu Bob:

kampaus for short straight hair1

Jos sinulla on kulmikkaat tai sydämenmuotoiset kasvot, super-lyhyt ja kauniin hiutaleinen sivupallo sopii sinulle melkein täydelliseksi. Sinun tarvitsee vain leikata bobsi samassa linjassa kuin etuosa ja jakaa se sivulle. Voit käyttää etupuolella etupuolella olevaa etulasiaa ja varmista, että hiukset ovat edelleen ruiskutettuja ja likaantuneet viimeistelemään ulkoasua.

2. Vesiputouspunos:

kampaus for short straight hair2

Koska sinun on jo tehtävä jotain tämän super söpön bob, sinun ei tarvitse yrittää vesiputouspunos. Tämä on siisti ja selkeä idea, jota voidaan käyttää koulupäivinä myös epävirallisten tapahtumiesi rinnalla. Ajattele ystäväsi syntymäpäiväjuhlaa ja urheilette tätä hienoa hiustartuntaa. Aloita lukon yhdeltä puolelta ja vie ne kaikkiin takaisin.

3. Lopsided Bob:

kampaus for short straight hair3

Selkänojan toisella muodikkaalla tavalla kutsutaan epäsymmetriseksi bobiksi, jossa selkänoja on kohdistettu yhteen suoraan, mutta edessä vain yksi lukko päähän on hieman suurempi ja leikattu suoralla V muoto. Myöhemmin hiusten kasvua varten lukko voidaan säätää ulkoasuun, mutta nyt miksi ei mennä epäsymmetriseen leikkaukseen muutokseen.

Katso lisää: Hairstyle lyhyille ja ohut hiuksille

4. Pixie Overload:

kampaus for short straight hair4

Lyhyet hiukset ovat uuden kokoinen kaudelle ja jos olet menossa koko matkan voisi yhtä hyvin valita tämän trendikäs jonkinlainen pixie leikata. Tavallisesti pixie leikkaukset ovat näkyvämmin lyhyitä ja ajeltu ja tämä tässä on vain uusi muunnos pixie leikataan sivu lukko löysästi putoavat kasvot.

5. Mid-ero:

kampaus for short straight hair5

Jos olet kiireinen äiti, jossa kirjastosi seuralaiset menevät kesäpäivänä, ei ole parempaa tapaa kuvata itsesi virheettömäksi ja trendikkääksi muuksi kuin tämän kampauksen. Hiustyyli on jälleen bob, mutta tämä on käpristynyt ja rullattu alhaalla pienillä lukoilla, jotka putoavat kunnes otsasi on erotettu keskimmäisestä osasta.

Katso lisää: Yksinkertaiset kampaukset lyhyille hiuksille

6. Takaisin pin ups:

kampaus for short straight hair6

Lyhyillä hiuksilla on monia uusia tyylejä, joita voidaan käyttää yksinkertaisesti käyttämällä bobby-nastoja. Tässä on yksi klassinen esimerkki siitä, missä edessä olevat lukot vedetään koko matkan varrelle ja kiinnitetään sitten tukevasti käyttäen bobby-nastoja. Selkäpuolen hiukset muodostavat yksinkertaisen siksakkerin ja voit käyttää kruunun kiusoittelua.

7. Alas alas:

kampaus for short straight hair7

Jos olet todellakin menossa alle roll hiukset, voit tehdä pitkät ja lyhyet hiukset samoin. Tämä on täydellinen karva lämpimille kesäpäiville, kun voit valita helposti hiuslangan alla. Käytä hiutaleita tai ota hiukset sivulle ja punos se. Vedä sitten punos ympäri ja kiinnitä se nastat.

Katso lisää: Söpöt punokset hiustyylit lyhyille hiuksille

8. etupää:

kampaus for short straight hair8

Tämä on versiosi jokapäiväiseen kynnyksellesi, kun yksinkertainen palmu, jonka edessä on lukot, voi auttaa sinua.

9. Ranskalainen Bob:

kampaus for short straight hair9

Rintaliivit edessä ovat täydellisiä sotkuinen bob-ilme. käytä hiuslakkaa sängyn pään ylläpitämiseksi.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

28 + = 31