Top 9 Face Washes yhdistelmä-iholle Tyylit elämässä

Ihon yhdistelmä on yksi vaikeimmista käsitellä. Öljyinen vyöhyke ärsyttää sinua ikuisesti kun liiallinen kuiva kasvoi pesee kuivumaan posket. Tänä aikana tarvitset molempien parasta, öljyistä hoitoa poskille ja kuivan ihonhoitorutiinin rasvaiselle T-vyöhykkeelle. Tämä on luultavasti syy siihen, miksi kaupalliset markkinat ovat luoneet joitain yhdistelmän ihonpuhdistusaineita, joiden avulla voit nauttia molemmista eduista niin, että sinun ei enää tarvitse huolehtia siitä, että iho reagoi eri tavoin eri kosmetiikka-puhdistusaineisiin. Seuraavassa on luettelo yhdistelmä ihon kasvot pesua.

Paras kasvopyyhe yhdistelmävalolle:

1. Puhdista ja puhdista Deep Action Oil Control Face Wash:

kasvot wash for combination skin

Deep action oil control -kasvopesu sisältää triklosaania, joka toimii kuin parantaja puutteista ja aknea vastaan, kun taas riisiuutteet imevät öljyjäännöksiä iholta ja hallitsevat ihon tuotantoa, mikä auttaisi pitämään tarpeettomat öljykasvit lailla. ihon kuivuminen.

2. Himalajan Herbal Oil Control Lemon Face Wash:

Himalaja Herbals oil control lemon face wash

Keskeinen kasviperäinen kompleksi ravitsee ja korjaa ihosi vaurioita, kun hunaja kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa parantaen ihon sävyä. Kasviperäisten tuotteiden käyttö on aina ollut Himalajan tuotemerkin kohokohta, jonka ansiosta se voi olla herkälle iholle sopiva kosteuttava kosteusvoide. Lieventävän aineen käyttö jäähdytysaineena yhdessä Citronin kanssa poistaa liiallisen öljyn ja lian, jotta ihosi jäähtyy.

3. Lotus Herbal Tea Tree ja Cinnamon Oil Control Face Wash:

lootus herbals tea tree and cinnamon oil control face wash

Tämän tuotteen kohokohta on tammea kuoren komponentti, joka toimii jäähdytyksen supistavana, kun ihonhoitajan teepuu käyttää sen eteerisiä öljyjä ja kaneliuutteita rauhoittamaan ihoa alaspäin liottamalla ylimääräistä öljyä ilman kuivaa kasvosi niin, että sinä voi olla pehmeä joustava iho.

4. Kaya puhdistava kasvojenpuhdistusaine:

kaya purifying facial cleanser

Kaya käyttää pehmeitä komplekseja ylläpitääkseen ja korjaavien ihovaurioiden palauttamista alkuperäiseen koostumukseensa, koska yksikään salisyylihappo, joka esiintyy tässä puhdistavassa puhdistusaineessa, imee liiallista öljyä kasvoistasi säilyttäen ihon pH-tasapainon, joka pitää kasvosi kosteana ja kermana. Näennäinen aknen väheneminen voidaan havaita heti, kun iho näyttää terveemmältä ja virheettömältä.

5. Olay Clarity Fresh Cleanser kasvopesu:

Olay clarity fresh cleanser face wash

Se ei vain puhdista ja virkistävät ihoa, vaan myös palauttaa ja elvyttää vähäisiä vaurioita iholle. Virkistävä mentoliuutteet sekoittuu luonnollisiin kasviperäisiin vaivoihin, jotta ihosi on öljytön, kun taas välttämättömät yrtit pitävät poskia joustavina ja kosteina.

Katso lisää:  Homemade Natural Face Wash

6. Dove Beauty Moisture Face Wash:

Kyyhkynen beauty moisture face wash

Ravitsemukseltaan ravitseva kosteus, kosteusvoidetta pestä Dovelta pitää ihosi kevyesti painavana ja virkistäväksi, koska se liimauttaa ihon tärkeimmistä likaista ja epäpuhtauksista, jotka tukkivat kasvojen huokoset. Liottamalla ylimääräistä talteenottoa, kasvojen kermapesua rauhoittaa ärsytettyä ihoa.

7. Nivea Aqua Effect puhdistava kasvopestä:

Nivea aqua effect purifying face wash

Ihonpuhdistus on etulyöntiasema, koska aqua-vaikutus syvästi altistuu ja hydrates ihon estää liiallista kuivausta samalla, kun valtameri levyt yhdessä muiden olennaisten hiukkasten kanssa imee öljyä ja rasvaisuutta ja puhdistaa kerääntymistä.

Katso lisää:  Hyvä Face Wash for Blackheads

8. Clinique huuhtele vaahtoava puhdistusaine:

Clinique rinse off foaming cleanser

Tämä on lähinnä kermaista mustaa kasvonsuojainta, joka yhdistää rauhoittavia kasvitieteellisiä uutteita, jotka tarjoavat sinulle kaiken orgaanisen kompleksin, joka pyyhkiisi lian ja tahmeat öljyt kasvoistasi kosteuttaen ja huolehtisi siitä.

9. Päärynät puhdas ja lempeä pestävä:

päärynät pure and gentle face wash

Hemmottelevat maitoproteiinit kehittävät ihon ja elvyttävät ennenaikaisia ​​vaurioita, kun taas tämä ylimääräinen lempeä lievä iholla ravitseva kasvopesu lisää glyseriiniä, joka imeyttää öljyjä, mutta ei koskaan kuivaa ihoa niin, että sinulla on nyt molemmat ihon tyypit.

Katso lisää: Paras kasvopuhdistus rasvaiselle iholle

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

61 + = 63