Top 9 Face Scrub harjat | Tyylit elämässä

Ihmisille, jotka eivät vielä tiedä kasvojen harja-aineista, nämä ovat itse asiassa sähköisiä tai akkuohjattuja harjoja, joiden avulla voit nauttia spa-hoidosta aivan olohuoneesi mukavuuksista. Pienet ja pienikokoiset, vaihdettavalla suulla, näillä harjoilla on myös siirrettävyys. Vaikka jotkut todella muistuttavat harjaa, on olemassa muita mekaanisia, joilla on hieman monimutkaisempi tapa. Nämä siveltimet auttavat sinua tasaamaan ihon sävysi ja samalla poistamaan virheitä, tummia pisteitä ja mahdollisia oireita siitä, että ne puhkeavat. Pohjimmiltaan nämä harjat menevät syvälle ihon läpi ja pakottavat likaa ja epäpuhtauksia. Tässä artikkelissa on lueteltu joitain parhaita kasvojen harjaharjoja, joita haluat ehkä tarkistaa.

Paras Face Scrub Brushes Intiassa:

1. Proactiv Plus Deep Cleansing Brush:

kasvot scrub brush

Proactiv on maailmankuulu yritys, joka pohjimmiltaan käsittelee ihon puutteita, kuten viat, ylimääräiset akne- ja ihokohdat. Tässä syväpuhdistuskarjassa meillä on 360 asteen pyörivä harjaspää muuttamalla nopeusvaihtoehtoja. Tämä harja ei vain osu ihon kuorinnasta ja iltapäivästä, vaan myös rentouttava hieronta, kun pyörivät harjakset pitävät ihon rauhallisena ja puhdistetaan.

2. Foreo Luna miehille:

Foreo Luna for men

Tyylikäs soikea muotoiltu, kompaktin kasvojenpuhdistusaine, joka on muotoiltu erityisesti epätasaisille ja sitkeille miehet iholle, tämä T sonic -puhdistusaine muistuttaa mattapintaista soikeaa kupolia, joka auttaa sinua tasoittamaan ihon heti ajelun jälkeen, jotta iho voi tuntua pehmeältä vauvalta ja näyttää uskomattoman täydeltä..

3. GoBonjour kasvohiekka:

GoBonjour facial brush

Tämä Go Bonjourin harjalla on vaihdettava pintapää, joka voidaan korvata hierontatyynyllä tai yksinkertaisesti käyttää harjaksetonta harjaa pesurina. Go Bonjour-harja käyttää hienoja laatikoitaan likaa ja epäpuhtauksia pakottaen ja pehmentää ihoa, jolloin lika ei tukkeudu huokosiin.

4. Mary Kay tehostaa puhdistusharjaa:

Maria Kay Skinvigorate cleansing brush

Mary Kayn hienoksi harjattu harja on pehmeää ja joustavaa herkälle iholle, kun se menee syvälle lika- ja öljytaskuihin ja nostaa lika- ja alkuhiukkaset. harjakset ovat pyöristetyt korkkeja niin, että se ei ärsytä ihoa, kun se puhdistaa ja hierotaan sitä.

5. Visapure kasvojen puhdistuskarja:

Visapure facial cleansing brush

Suunniteltu parhaiten silmiisi ja tarpeisiisi sopivaksi, tämä harja tyylikkäässä vaaleanpunaisessa roikkuussauhassa on pyörivä ja värähtelevä harjattu harja, joka kiinnittyy ihosi huulille, likaa ja tahroja. Helposti pidettävä tyylikäs kahva antaa sinulle täydellisen otteen.

Katso lisää:  Paras huuliharja

6. Rio Sonicleanse -järjestelmä:

Rio Sonicleanse system

Rion Sonicleanse on kolmitoimainen harja, joka ei vain puhdista kasvoja syvistä huokosista vaan myös kuoritsee kuolleen karkean ja kuivan ihon, joka paljastaa pehmeän vauvan ihon alle. Sen korkealaatuiset harjakset tasaavat pieniä ihottumia ja vikoja, jotka tekevät ihastasi jopa kuvioidut ja sileät.

7. Olay Fresh Effects -jauhepohjainen puhdistusjärjestelmä:

Olay Fresh Effects Powdered Contour cleansing system

Tämä kasvojenpuhdistusharja on taivutettu pää, joka sopii kasvosi muotoiluun, kun yläpuolella oleva harjattu harja poistaa tehokkaasti lian ja öljyn alla olevista taskusta. Toisin kuin muut harjat, tällä harjalla on kolmionmuotoinen harjattu pinta, joka sopii kasvojesi muotoihin täydellisesti samalla kun kuoriutuu kuolleet ihosolut pois.

Katso lisää:  Kasvojen harjat

8. Braun Face Beautifying Edition:

Braun face beautifying edition

Braunin kasvot puhdistava harja käyttää kaksisuuntaista muunneltavaa yläosaa tavallisella harjalla, joka puhdistaa epäpuhtaudet ihon solukerroksista, koska toisessa vaihtoehdossa on pieni epilaattori, joka poistaa sujuvasti hienoja kasvohoitoja huulien ja leukojen ympärillä. ihottumaa tai ärsyttää ihoa.

9. Bliss Fabulips Pout-o-matic:

autuus Fabulips Pout-o-matic

Huulesi ovat ihon ihmeellinen osa ja rypyttivät kaikki muut, jotka keskittyvät ihokysymyksiin. Tässä on huulille suunnattu puhdistusharja, erityisesti rypistynyt, ruskeat juovat ja kuollut ja kuivunut repimäinen iho. Pintakuviointi ja pintojen tasaus, tämä on loistava huulihoitotuote.

Katso lisää:  Kasvojen puhdistuskarja

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 89 = 90