Top 9 Eye Makeup Musta Silmät | Tyylit klo LIfe

Silmät ovat naisen kasvojen kaunis ja houkutteleva piirre ja luultavasti ensimmäinen asia, jonka huomaat hetkellä, kun hän kulkee ovien läpi. Hyvän meikkien soveltaminen niihin voi todella olla tehokas väline. Mutta on tärkeää tietää oikeat tekniikat ja tyylit. Siksi olemme jakaneet parhaat niistä tässä artikkelissa.

Yksinkertainen silmämeikki mustavalkoisille silmille:

Perinteiset Smoky Eyes:

silmä makeup for black eyes

Nämä tyylikkäät mustat silmät tyylikkäästi muotoillaan perinteisen savuisen kosketuksen saamiseksi. Tätä varten tarvitset silmäpeilisi, luomiväri ja ripsiväri. Voit myös käyttää fancy vääriä silmäripsien antaa itsellesi, että dynaaminen ulkonäkö. Kokeile myös pienen yhdistelmän vaaleanpunaisia ​​ja persikanvärisiä varjoja.

Tyylikäs ja tyylikäs kesä silmät:

Top 9 Eye Makeup Musta Silmät | Tyylit klo LIfe

Tämä silmämeikki sopii täydellisesti kaikille kesäjuhlille. Käytä ensin silmänpunaista vaaleanpunaista, persikka- ja ruusukulta. Tämän jälkeen tee sileät viivat linssillä ja lisää hieman kimallusta päälle, jos haluat. Tämä antaa sinulle erittäin seksikäs ja houkutteleva ilme ja noutaa sinut paljon kohteliaisuuksia osassa.

Katso lisää: Eye Makeup Vinkkejä pienet silmät

Jumalatar :

Top 9 Eye Makeup Musta Silmät | Tyylit klo LIfe

Tämä meikki on suunniteltu niille, joilla on ilmeikäs silmät. Se näyttää tyylikkäältä ja erittäin suorapuheiselta. Maalaamalla silmänne hienolla sinisellä luomiväreellä ja luomalla sileät mustat viivat kuviollesi, jota seuraa mukava kosketus kajalista, on vain tarvitsemasi ulkoasu. Käytä ripsiväriä nostaaksesi ne ripset.

Musta silmä:

Top 9 Eye Makeup Musta Silmät | Tyylit klo LIfe

Toinen kiehtova ja innovatiivinen tyyli on musta silmämeikki. Tämä vaatii vain mustan luomiväri- ja silmäpeilin. Sekä kummankin silmäkynnyksen päälle asetettu seos näyttää vaikuttavan houkuttelevalta. Yritä luoda tämä tahrainen ulkoasu sekä alla että alla. Älä tee sitä liian raskaaksi. Pieni valo on hyvä.

Katso lisää: Hazel Eyes Makeup Ideat

Siniset silmät:

Top 9 Eye Makeup Musta Silmät | Tyylit klo LIfe

Ocean Blue Eye meikki on mitä sinun on tehtävä itsellesi näyttävän ehdottomalta diasta. Se on ehdottomasti paras puolueen näköiseksi ja näyttää hyvältä mustilla mekkoilla. Se on ihanteellinen niille, joilla on mustat silmät ja joita käyttävät useat meikkitaiteilijat ja asiantuntijat.

Bridal Makeup:

Top 9 Eye Makeup Musta Silmät | Tyylit klo LIfe

Jos joku teistä osallistuu häätsi tällä kaudella tai naimisiin itsesi; tämä meikki on jotain sinun pitäisi yrittää. Yhdistelmä kultaista ja ruskeaa on aivan erinomainen. Eikä vain se; tämä antaa sinulle myös erilainen ja tyylikäs ulkonäkö. Hyvä eyeliner lisää sen viehätyksensä.

Katso lisää: Kuinka tehdä Eye Makeup Black Eyes

The Dazzler:

Top 9 Eye Makeup Musta Silmät | Tyylit klo LIfe

Toinen silmämeikki, jonka voit kokeilla, on hämmästyttävä. Tämä käyttää täydellistä yhdistelmää kevyestä kultaisesta ja violetista ja tekee sinusta näyttävän kuuluisaksi. Varmista, että kynälläsi luomasi viiva on ohutta. Et halua tehdä paksua viivaa; muuten silmien varjojen kauneus ei tule ulos hyvin.

Kultainen silmä:

Top 9 Eye Makeup Musta Silmät | Tyylit klo LIfe

Kultainen silmämeikki on hämmästyttävä niille, joilla on mustat silmät. Se käyttää kultaista kimallusta ja hyvin määritelty linja, joka on luotu linjan avulla. Varmista, että silmäsi on kierretty hyvin ja että kasvosi meikki on tehty oikein. Se parantaa koko ulkonäkösi.

Luova silmä:

Top 9 Eye Makeup Musta Silmät | Tyylit klo LIfe

Luova silmämeikki käyttää suurta yhdistelmää viidestä väristä. Jotkut mukavat harmaat täplät silmän alla näyttävät myös melko innovatiivisilta ja houkuttelevilta Se vaatii myös hyvälaatuista kajal ja liner ehkäisemiseksi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

43 + = 51