Top 9 Enamor Bra tyypejä ja kulumista vinkkejä Tyylit elämässä

Enamor on alusvaatevalikoima, joka tarjoaa erilaisia ​​rintaliivit, pikkuhousut, yövaatteet, urheiluvaatteet ja muu intiimeä kulumista. Se on vakiintunut alusvaatemerkki, joka käynnistettiin vuonna 2003 Intiassa ja on tullut kaukaa jo siitä lähtien. Enamor tarjoaa kansainvälisiä standardityylejä ja -malleja. Katsotaanpa yhdeksän yläkulmasta 9 Enamor bras on tarjottava meille.

Viimeisimmät Enamor Bra tyypit ja kulumistavinkit:

1. Enamor Dailies AB 94 Bra:

Enamor bra

Tämä on pehmustettu ja ei-kiinteä rintaliivit, joita päivät vaihtelevat enamorista. Kupit ovat saumattomia, pehmeää vaahtomuovia pehmustettuina ja ne ovat langattomia, ja ne ovat täydellisiä. Pehmustetut kupit tarjoavat keskisuuren peiton tarvittavalla nostolla ja ylimääräisellä tuella. Bran on suloinen pääntie, jossa takana on koukku ja silmäsuoja. Hihnat ovat venytettävissä liukusäätimillä niiden säätämiseksi. Se on saatavana kahtena eri värisenä ja vaihtelevana koossa.

2. Enamor Dailies FB 17 Bra:

Enamor Bra and Wearing Tips 2

Tämä on täydellinen amatööri-rintaliivit sovitetuille t-paidoille ja pihalle. Kupit ovat saumattomia, pehmustettuja, langoitettuja ja täysin peitettyjä. Se tarjoaa tasaisen mukavuuden ja tarvittavan peiton. Hihnat ovat leveitä liukusäätimillä niiden säätämiseksi. Siivet ovat kerroksia, jotka tarjoavat suurta tukea ja mukavuutta. Siinä on koukku ja silmäsuojaus takana ja kultaseni pääntie. Se on saatavana kolmessa perusväreissä ja eri kokoisina.

3. Enamor Girlies AB 77 Bra:

Enamor Bra and Wearing Tips 3

Tämä kauniin, kirkkaan ja trendikkään sisustussuulaketju huppari-girlien valikoimasta on suunniteltu vastakkain hihnoiksi molemmin puolin, mikä tekee siitä tyylikkään. Hihnoilla on liukusäätimiä säätöjä varten. Kupit ovat saumattomia, pehmustettuja ja langoitettuja, ja ne sopivat täydellisesti hissille. Pehmusteissa olevat kupit tarjoavat keskikokoisen peitteen. Valmistettu puuvillasta ja elastaanista, se tekee rinnan mukavaksi. Siinä on suloinen pääntie ja koukku ja silmäsuojaus takana. Se on saatavana kahtena kauniina tulosteina ja eri kokoisia vaihtoehtoja.

4. Girlies FO 63 Enamor Bra:

Enamor Bra and Wearing Tips 4

Tämä kauniisti painettu enamorrinkki, jossa on ylelliset nauhat, on girlien valikoimasta. Se on pehmustettu ja langallinen sileä ulkoasu lisää mukavuutta. Kupit ovat kaksikerroksisia ja muotoiltuja, jotta ne antavat halutun hissin rinnan, joka kaartuu kaarteihisi. Se tarjoaa keskipitkän peiton rinnan ja hihnat ovat venytettävissä liukusäätimillä säätöihin. Siinä on koukku ja silmän sulkeminen takana, jossa on viisi vaihtoehtoa hämmästyttävistä tulosteista ja väreistä. Se on saatavana erikokoisina.

5. Trendit A 006 Enamor Bra:

Enamor Bra and Wearing Tips 5

Tämä ranskalainen inspiroiva houkutteleva ja tyylikäs rintaliivit, jotka ovat peräisin enamour trendyjen valikoimasta, on jokaisen naisellinen ja sillä on oomf-tekijä. Kupit ovat muovattuja, saumattomia ja pehmustetut tuon upean hissin ja rintojen parannukseen. Kupit ovat langoitettuja, jotka tarjoavat sileän mukavuuden ja on suunniteltu kauniisti magenta ja mustat raidat, joissa keula keskellä. Se on koristeltu pitsi yksityiskohtaisesti kupin pohjalla. Siinä on joustava kaistale, joka antaa tukevuutta ja tukea. Siinä on irrotettavat hihnat, joten voit käyttää sitä myös olkaimpana. Siinä on erilaisia ​​kokovaihtoehtoja.

6. Enamor Trendies AB 96 Bra:

Enamor Bra and Wearing Tips 6

Tämä on rakastava puhdasta puuvillaa, jossa on muovattuja, saumattomia ja pehmustettuja kuppeja. Kupit ovat kolmion muotoisia, innovatiivisella avoimella etuosalla. Se on upotettu pääntie, joka sopii alhaisen leikkauksen puseroihin ja yläosastoihin. Rintaliivessä on värillinen värillinen pohja, jossa on kontrasti trooppinen painatus. Hihnat voidaan irrottaa liukusäätimillä säätöihin. Siinä on koukku ja silmäsuojaus takana. Tämä on hieno rintaliivit kesille ja saatavana eri kokoisia vaihtoehtoja.

Katso lisää: Cotton Bras

7. Glitzies FO 20 Enamor Bra:

Enamor Bra and Wearing Tips 7

Jos olet morsiamenne, varmasti pidät tästä enamor bra: n enamour glitizies valikoimasta. Se on kauniita pitsiä kupuissa ja venyttää silmäkokoa takana olevilla siivillä lisätyn tuen ansiosta. Kupit on pehmustettu tasolle 1, ja ne ovat langattomia, mikä antaa hyvän muodon rintaan. Se tarjoaa keskikokoisen peitteen ja siinä on irrotettavat, säädettävät hihnat. Se tarjoaa myös läpinäkyvät hihnat pakkaukseen. Valmistettu nailonista ja spandexista, siinä on koukku ja silmäsuojaus takana. Siinä on erilaisia ​​kokovaihtoehtoja.

8. Enamor Glitzies FO 40 Bra:

Enamor Bra and Wearing Tips 8

Tämä aistillinen kiinalainen brändäys, jonka enamor glitziest -valikoima on valmistettu stretch-satiinikankaasta, jossa on kontrastikirjaileva pitsi ja painettu verkko. Kupit on muovattu, saumaton ja pehmustettu tarvittavaan hissiin ja paremman vaipan. Kupit on kytketty täydelliseen tukeen. Hihnat on suunniteltu liukusäätimiä varten. Se on koukku ja silmän sulkeminen takana ja karkea jouset peplum. Se tarjoaa alhaisen kattavuuden ja on saatavilla eri kokoisina.

Katso lisää: Silikonihihna Intiassa

9. Dailies AB 62 Enamor Bra:

Enamor Bra and Wearing Tips 9

Tämä on keskipitkän kattavuus nahkainen rintaliivit päivästä toiseen. Kupit ovat pehmittämättömiä ja kaksikerroksisia estämään näyttelyn läpi. Se on valmistettu puhtaasta puuvillasta. Se on ei-langallinen lopullinen mukava kokemus. Hihnat ovat irrotettavia ja ne voidaan käyttää monisuuntaisena rintaliivänä, mikä tarkoittaa sitä, että voit käyttää sitä crisscross-tyyliin perinteisen tyylin lisäksi. Hihnoilla on liukusäätimiä säätöjä varten. Siinä on koukku ja silmäsuojaus takana ja siinä on useita värivaihtoehtoja. Saatavilla on myös erilaisia ​​kokoasetuksia.

Enamor Bra Vihjeitä:

Aivan kuten meidän on painettava paitaamme oikein, on oikea tapa käyttää myös rintaliivit. Muussa tapauksessa saatat tuntea olosi epämukavaksi ja epävarmaksi. Harjaasi käyttämäsi tavan pitäisi varmistaa asianmukainen kattavuus, turvallisuus ja mukavuus. Seuraa alla olevia vinkkejä, jotta voimme käyttää rintaliivit.

Clasping Kaksi päätä Bra:

Aseta käsiisi rintaliivien hihnat ja aseta ne olkapäille. Kun olet valmis, ota kädet takana ja kiinnitä rintaliivin kaksi päätä turvallisesti. Varmista, että koukut asetetaan oikeisiin silmukoihin.

Hihnan säätö:

Seuraavaksi sinun on varmistettava, että hihnat eivät roikkuudu irti olkapäilläsi tai tuntuu liian tiukalta ja pistä ihosi. Hihnoilla on liukusäätimiä, joita voit helposti säätää vetämällä niitä ylös tai alas, kunnes tunnet olosi mukavaksi ja turvalliseksi.

Taivutus alaspäin Cupien aseman säätämiseksi:

Haluat, että rintaliivit sopivat täydellisesti rintoihisi, jolloin ei havaita hämmentävää roiskua. Taivuta selkäsi ja säädä kuppien asentoa tarkastaessasi rintojen liikkeitä.

Katso lisää: Olkaimeton Bras

Leave A Comment

− 8 = 2