Top 9 Cristiano Ronaldo kampaus | Tyylit elämässä

Lähinnä olemme nähneet Cristiano Ronaldon kenttäpelissä ja urheilun lyhyillä kampauksilla. Katsomalla hänen kampauksiaan on melko helppo viitata hänen kiehtovaan kosketukseensa. Tässä on luettelo joistakin parhaista kampauksista, jotka ovat hämmästyneet faneja ympäri maailmaa.

Cristiano Ronaldo kampaukset:

1. Side Gelled Spikes:

Cristiano-Ronaldo-kampaus

Tämä on melko tuttu, koska olemme nähneet, että tämä ilme on tullut kuuluisalta dribblerilta (ja erittäin lahjakkaalta!) Aivan liian usein. Hiusten pituus vaihtelee, mutta se on yhtäpitävä hiusten pituuden puolelle kummallakin puolella, säilytetään äärimmäisen lyhyessä koossa leikkaamalla se hyvin. Hiukset keskelle kuitenkin pidetään suhteellisen pitkänä, ja ne leikataan takaisin kulmikkailla harjaspäillä ja työntävät ne päihin. Voimakkaasti pidättävää geeliä tarvitaan pitämään piikit paikoillaan.

2. Kuvion trimmaus:

Kuvio trim

Huomaa käänteinen "Z" -tyyppinen kuvio trimmautuneiden hiusten alueella? No, se on ainutlaatuisuus tämän erityisen kampauksen suhteen. Toisin kuin Christiano, voit hyvin leikata muutamia muita kuvioita, kuten nimesi alkukirjaimet tai voit jopa laittaa suosikkijoukkueesi logon. Sanot tämän, sinun täytyy käydä ammatillisessa hiustyynyt, jotta työ saadaan tehtyä siististi ja tarkasti.

3. Sivulle sivulle:

puoli slicked with spikes

Koko hiukset pään päällä on leikattu lyhyt, jättäen kerättyjä säikeitä pitkään. Nämä pitkät pituiset säikeet sitten geeliytyvät antamaan sitten kiillotetun ja liukkaan siistin ilmeen. Kun olet saavuttanut tämän ilmeen, sinun on harjattava hiukset sivuttain, kuten normaalilla sivukartoituksella. Tämä kampauksen voi käyttää sekä rentoon että ammattimaiseen otteeseen.

Katso lisää: Victoria Beckham Viimeisimmät hairstyle

4. Kulma harjattu:

Kulma brushed

Paljon kuin David Beckhamin kulmakarjan hairstyle, tämä kampauksessa on myös sivuprofiili (joka on tässä näkyvämpi) ja kauniit hiukset kummallakin puolella. Hiukset, jotka ovat harjattu takaisin, ovat suhteellisen pitkiä, jotka muotoilemisen jälkeen ovat kiinteästi kiinnittyneet voimakkaan pidättimen geelin avulla.

Katso lisää: Julkkis kampaukset

5. Pystysuorat piikit reunuksilla:

Pystysuora spikes with trimmed sides

Vaikka funky lähestymistapaa, tämä kampauksen voi hyvin olla erittäin ammattimainen lähestymistapaansa. Kuten tavallista, kuten Cristiano Ronaldon kampaukset, hiukset on leikattu kummallakin puolella, jolloin suhteellisen pitkät hiukset ovat edessä ja takana. Hiukset pistetään pystysuoraan ylöspäin ilman sivusuunnassa syntyvää sivuharjoitusta. Voimakkuuden ja keskipitkän pidättimen geelin käyttö on äärimmäisen välttämätöntä, jotta piikit pysyvät hyvänä.

6. Sivupalkki, jossa on piikkejä:

Cristiano ronaldo

Hän piti tämän kampauksen monta kertaa liittymällä nykyiseen espanjalainen La Liga -joukkueeseen Real Madridiin. Hän on tärkein joukkueiden fanien keskuudessa, ja se on myös huomattava yksi niistä pelaajista, jotka kokeilevat lyhyitä hiuksia usein. Sivusiirty harjaspää antaa sen siistinä ulkonäöltään, kun taas tilavuusvoimakkuuden levittäminen antaa sille pienen tilavuuden ja piikit lopussa ovat ainutlaatuisia tavalliseen tapaan.

Katso lisää: Hairstyles David Beckham

7. Hanging Hair:

Riippuva hair

Tämä kampauksella on eräänlainen hauskattu ulkoasu ja tunnelma. Tämä kampaus on outoa yksi niistä, jotka olet todistanut ennen, koska syy on, toisin kuin muut kampaus (jossa hänen hiuksiaan aina hoidetaan huolella), tämä kampauksen hiukset, joka eroaa sen tärkeimmistä karjasta ja ripustaa hänen otsa. Tämä varmasti lisää karismaattisen osamäärän ja tekee siitä täysin ainutlaatuisen.

8. Keskivaijerit voimakkailla kiharoilla:

keskikokoinen waves with strong curls

CR: llä on luonnollisesti kiharat hiukset, mutta tämän hairstyleen kohdalla on aallotettuja hiuksia päällä, kun taas luonnolliset kireät kiharat paljastuvat päällimmäisten hiusten päätyjen päälle ja etenkin päädyn päähän.

9. Faux Hawk:

faux hawk

Ehdottomasti ei Mohawk, vaan Faux hawk. Tämä kampauksessa on kohtalaisesti leikattu karva, jonka päällä on tavallinen piikki.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

42 + = 49