Top 9 Charmi ilman meikkiä Tyylit elämässä

Charmi on Telugu-elokuvan näyttelijä, joka teki ensimmäisen debyyttinsä vuonna 2002, kun hän oli vain 15-vuotiaita. Vaikka hänen elokuvistaan ​​ei päässyt aiottuun menestykseen, Charmi sai halutun ilmoituksen ja pian hänestä tuli yksi etelä-elokuvan yhteiset kasvot. Malajalamista Tamiliin ja lopulta takaisin Teleguun hänellä on ollut varsin mieleenpainuvia rooleja, jotka ovat tehneet hänelle paikan markkinoilla. Aina ihaillut kauneutta ja tasapainoa kohtaan, on totta, että tähdet näyttävät erilaisilta ilman heidän ammatti-studio-asujaan. Tässä tässä artikkelissa tarkastelemme kuitenkin Charmi Kaurin ei meikkiä ulkonäköä ja päätä, kuinka hyvin hän seisoo ilman hänen ammatillista meikkiä.

Charmi ilman meikkiä Kuvat:

1. Pois Set hienosti:

charmi-ilman-meikkiä

Offset Charmi ottaa itsensä näyttämään aina niin hyvältä kuin mahdollista, riippumatta siitä, mikä tilanne voi olla, mutta hän tekee aina tämän ilman meikkiä hyvin minimaaliseen meikkiin. Charmi on eteläisen maailman absoluuttinen kauneus, ja tämä hienostunut kuva tukee sitä.

2. Ei Makeup Selfie Ritual:

charmi Without Makeup 2

Charmi rakastaa ottamaan kuvia itsestään ja hän on varsin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Se on julkkis tämä odotetaan ja hän aina yrittää olla pelin huippu, mutta hän tekee tämän aina ilman meikkiä, koska hän on todella luonnollinen kauneus, joka ei vaadi kauneutta lisääviä tekijöitä, jotta hän näyttää hyvältä millään tavalla.

3. Urheilupäivä Katso:

charmi Without Makeup 3

Urheilupäivät ovat melko hektisiä, ja kabaddi-kauden aikana runsaat julkkikset olivat aktiivisia osia monista kabaddi-ryhmistä. Kuten kuvasta näkyy, Charmi oli osa Telegu-sotureita, ja se oli melko elinvoimainen kentällä koko päivän ajan, joka näyttelee kuvia ja ilahduttaa joukkueensa. Kaikki tämä ilman pudota meikkiä.

4. Minimalist Press Meet:

charmi Without Makeup 4

Lehdistötilaisuus on normaalisti varsin muodollinen tapahtuma, ja siksi pikkuista meikkiä tarvitaan ylläpitämään esiintymisiä, mutta ei liikaa Charmille, koska hän on luonnollinen kauneus. Joten vain minimaalinen meikki ja hän on valmis ottamaan minkä tahansa lehdistön kanssa yhteen leijonan viihtyvyyden kanssa.

5. Soft No Makeup Look:

charmi Without Makeup 5

Ei meikki ulkoasu on yksi Charmin mukavimmista ulkonäöstä, joka sopii yhteen jazz-muodollisella paidalla. Tämä kuva on todellinen todiste siitä, että hän todella näyttää loistavalta ja sulavalta ilman minkäänlaista meikkiä. Hän on yksi harvoista alan naisista, jotka ovat turvallisia ilman meikkiä.

Katso lisää:  Rakul Preet Singh ilman meikkiä

6. Kameratyypit:

charmi Without Makeup 6

Tämä kuva on puhdas vielä elokuvan valu Charmi. Kuvassa näkyy, että meikkitaiteilija ei ole viettänyt runsaasti aikaa hajuaikoihin Charmin jo loistavilla kasvoilla. Minimaalinen määrä meikkiä on kaikki mitä hän tarvitsee jopa asetettu.

7. Suorasta elokuvasta:

charmi Without Makeup 7

Tämä on myös elokuva, joka vielä lisää hieman etnistä makua Charmi-normaalille yrityksen rennolle ulkoasulle. Etniset värit lisäävät Charmin ulkonäköä ilman tarvetta laajaan meikkiin, joka auttaa suurentamaan jotain.

Katso lisää:  Regina Cassandra ei meikkiä

8. vielä toinen off setti:

charmi Without Makeup 8

Tämä kuva on suurentaa Charmi: n loistava hymy. Hänen hymynsä on kaikki meikki, jota tämä suuri näyttelijä tarvitsee. Hänen hymynsä on loistava lisäosa hänen jo loistavalle ulkonäkseen.

9. No Makeup Photo Shoot:

telugu Actress Charmi Latest Hot Photoshoot Stills

Charmi suosii runsaasti valokuvien versioita, jotka ovat luonnollisia kaikille julkkiksille, mutta ainoa poikkeus on se, että hän rakastaa luonteensa luonnon kauneutta sen sijaan, että laimentaisi sitä meikkiin.

Katso lisää: Nazriya Nazim ilman meikkiä

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 3