Top 9 Bronzers Fair Hiirelle Tyylit elämässä

Aurinko parkitut vaikutus on mahdollista meikki korostuskasveilla. Tämä on usein erittäin edullisia. Ne voivat olla 200 INR - 1500 INR tai enemmän riippuen tuotemerkistä ja tuotteen laadusta. Jotkut brändit myyvät myös monia erilaisia ​​sävyjä, joita ihmiset voivat käyttää näitä vaatimuksia tai korostusvaikutuksen määrää, joka vaaditaan yöllä tai muissa ostopäivinä.

Bronzer for fair skin

Bronzers For Fair Skin:

Seuraavassa on yhdeksän parasta Bronzers fair fair skin.

1. MAC Bronzing jauhe:

MAC Bronzing Powder

Tämä on erittäin suosittu ja huippuluokan brändi. Tämä on myös melko hinnoiteltu eikä ole helppoa. Tämä on kuitenkin melko hyvä, kun käytetään hyvin pienen määrän arkipäivää varten. Tämä on oikein kulunut ihmisille, joilla on kohtuulliset ihonvärit. Tämä hinnoiteltu noin 1500 INR: stä vähittäismyyntipisteistä, jotka myyvät tätä tuotemerkkiä ja tuotteita.

2. Olivia Pancake vedenpitävä kompakti jauhe:

Olivia Pancake Waterproof Compact Powder

Tämä on erittäin edullinen tuote, joka tulee vain 100 INR. Tämä voi olla varsin hyvä säännölliseen kulumiseen. Tämä on siksi suosittu teini-ikäisten keskuudessa, jotka haluavat kokeilla ulkonäköä. Se on parasta bronzerista reilua ihoa varten.

3. Lääkärit Formula Phy1267:

Lääkärit Formula Phy1267

Tämä on varsin suosittu valinta monien naisten keskuudessa. Tätä voidaan käyttää muotoiluun ja korostamiseen. Tämä on hinnoiteltu noin 1500 INR: llä. Tämä on ostettavissa useimmilta vähittäismyymälöiltä. Tämä on hyvä keinotekoinen iho.

4. Star Kosmetiikka Bronzer Compact:

Tähti Cosmetics Bronzer Compact

Tämä on melko edullinen valikoima monille naisille ja myös teini-ikäisille. Tämä maksaa noin 200 INR, mukaan lukien aiheelliset maksut. Tätä voi ostaa useimmilta tämän merkin myyvistä vähittäismyymälöistä. Tämä on suosittu myös teini-ikäisten ja college-tyttöjen keskuudessa, jotka haluavat kokeilla värejä. Se on yksi hienoimpia ihonhoitotuotteita.

Katso lisää: Paras kasvopesu tasaiselle iholle

5. Star Kosmetiikka Pigmentit:

Tähti Cosmetics pigments

Tämä on erittäin suosittu ja edullinen valikoima. Tämä tulee 4 gramman pulloon. Tämä voidaan hinnoitella 240 INR: stä enemmän riippuen vähittäismyyntipisteestä, mukaan lukien aiheelliset maksut. Tämä on löysä pigmenttejä, joita voidaan käyttää harjan kanssa. Tämä on taskuystävällinen ja sopii useimpiin värisävyihin.

6. Nyx Bronzer -jauhe Tumma:

Nyx Bronzer Powder Dark

Tämä tulee eri sävyihin. Suosituin sävy on tämä, joka on tumma. Pimeä on niille ihmisille, jotka haluavat käyttää paljon pimeää kohokohtaa. Tämä on äärimmäisen pimenevää vaikutusta muotoiluun. Tämä on melko kallista 1500 INR: sta 2000 INR: ään vähittäismyyntipisteistä. Kuitenkin laatu, jos erittäin korkea pää, ja sitä voidaan käyttää helposti, koska henkilö tarvitsee vain vähän luoda vaikutuksia. Tämä on yksi parhaimmista keinokastelijoista.

Katso lisää: Parhaat ihonvalkaisutuotteet

7. Maybelline toukokuu 6002:

Maybelline May6002

Tämä on erittäin kallis tuote. Tämä maksaa noin 600 INR Sisältää vähittäismyyntipisteistä aiheutuvat kulut. Tämä on vasta käynnistetty. Tämä on erityisesti muotoiltu, joka voi antaa erittäin kiiltävän ulkonäön. Tätä voidaan käyttää missä tahansa, myös kasvojen ja myös ruumiinosien. Se on hyvä keinotteleva keinonahka.

8. Natio Puristettu Powder Sunswept:

maanpuolustuskurs Pressed Powder Sunswept

Tämä hinta on 1196 INR. Tämä on erittäin kallis tuote, joka voi antaa erittäin luonnollisen auringonvalon ulkonäön luonnollisen ruskettuneen ulkonäön antamiseksi. Tämä voi olla varsin hyödyllinen johtuen tässä esitetyistä mineraaleista, kuten yritys väittää. Tämä on myös hyvä säännölliseen kulumiseen ja on vähemmän haitallista kuin monet muut merkit, joilla ei ole mineraaleja. Tämä sopii hyvin myös ikääntymiseen.

Katso lisää: Tasapainoinen voide kuivalle iholle

9. Nyx Body Bronzer Oikea iho:

Nyx body bronzer

Tämä on jauhepohjainen tuote, jota voidaan käyttää hetkessä kiiltävään viimeistelyyn tummalla vaikutuksella. Tätä voidaan käyttää, kun iho tarvitsee jonkin verran nuorentamista. Tämä myös kastelee ja puhdistaa kullan alapuolella. Tämä on melko kallista ja hinnoitellaan 600 INR: stä arvostetuilta vähittäismyyntipisteiltä. Tämä on paras keinotekoinen ihonväri.

Kuvan lähde: Shutterstock, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

41 + = 49