Top 9 Bang Fringe Kampaukset Tyylit elämässä

Tuo bang-ilme hiuskoruilla. Bang Fringe kampaukset ovat muotia tällä hetkellä ja nähdä monia Bollywood ja Hollywood tähdet yllään kampauksen tyyli ja armo. Ne voivat tuoda seksikäs leikkisä ilme ja samalla tuoda charmia ja hienostuneisuutta. Uuteen tyyliin liittyy uusi tyyli. Se antaa erilaisia ​​kasvot, joilla on erilaisia ​​asenteita, sillä rajaustyypit poikkeavat toisistaan ​​henkilöstä toiseen.

pamaus fringe

On olemassa erilaisia ​​räpylöitä, jotka vaihtelevat tylpäisiltä leikkauskuvioilta sivusuuntaisiin lukkoihin peek-a-boo -reunaan. Bangs ovat hyvin osaksi muotia. Joten seuraavalla kerralla saat hyvän haarojen kampauksen, kun suunnistat kohti kaikkia salia. Tänään aion näyttää sinulle parhaimmat 9 bangs osaksi muoti juuri nyt. Joten tässä on luettelo siitä, mikä on trendi.

1. Voimakkaat otsat:

Top 9 Bang Fringe Kampaukset Tyylit elämässä

Tämä tyyli näyttää hyvin trendikkäältä ja tyylikkäältä. Se sopisi ohuempiin ja vähäisempiin kasvoihin, koska se on laaja. Voidaan käyttää geeliä tai suihketta, jotta se saa suuren näytön hiuksiin.

2. Short Hair Bangs:

Top 9 Bang Fringe Kampaukset Tyylit elämässä

Nämä neljä kuvaa näyttävät lyhyitä hiuksia varten erilaisia ​​bang-reunoja. Fringe eroaa kasvoista kasvoihin. Ne antavat erilaiset ulkonäköä kasvoille.

Katso lisää: Hairstyles for Permed Hair

3. Sivusuojatut rajat:

puoli swept fringes

Ruusun muoto riippuu hiusten kasvusta päänahassa. Ihmiset, joilla on vähemmän hiuksia päänahan etuosan keskiosassa, voivat mennä sivulle pyyhkäiseviä reunoja, koska se sopisi niihin eniten. Yritettäessä leikata eri raja-arvot johtaisi lopulliseen katastrofi-ilmeeseen.

Voit jättää tämän haaran, koska he ovat tai luultavasti käytä trendikästä leikkaa sitoakseen ne sivuttain. Se antaa erittäin söpö ilme.

4. Pitkät kerrokset:

Top 9 Bang Fringe Kampaukset Tyylit elämässä

Tämä kampa on erittäin sopiva keskipitkän, hiukan paksuuden omaaville hiuksille. Tämä kampauksen ansiosta hiukset ovat laajoja, vaikka ne ovatkin ohuita. Tämä on ikivihreää kampausta, jota kaikki kaventavat vähemmän paksut hiukset.

Katso lisää: Yksinkertaiset tyylikkäät kampaukset

5. Wispie Fringe Bangs:

Wispie fringe bangs

Sivut pyyhkäisivät otsatukkaita muutamalla otsatukkeella toisella puolella. Pitkät otsat säilyvät molemmilla puolilla trendikästä ulkoasua. Hiusten takana voi olla sidottu korkealle ponnahduslaudalle tai se voidaan myös jättää avoimeksi.

6. Puhdista paksut suorat rajat:

puoli fringes

Tämä on yleisesti tunnettu kiinalainen kampaus. Rajat ovat paksut, suorat ja peittävät koko otsan. Tämä kampaus sopii hyvin harvalukuisille ja yksi pitäisi kysyä asiantuntijan neuvoja ennen kuin menkää tällaiseen kampaukseen.

Katso lisää: Super kampaukset tytöille

7. Pitkät kaarevat kierretty nyörit:

Top 9 Bang Fringe Kampaukset Tyylit elämässä

Tämä on kaunein ja tyylikäs. Hiukset ovat aallotettu lopussa ja pitkät nyörit kaartuvat päähän. Joten sinun tulee hoitaa hiuksesi todella hyvin, jotta se pysyisi pidempään.

Katso lisää: Vaaleat vaaleat hiukset

8. Keskitäytyneet bändit:

keskimmäinen Parted bangs hairstyle

Tämä bang sopii soikeille ihmisille. Yhtäpituiset otsat on jaettu molemmin puolin otsaan. Se on hyvin erilainen, eikä kukaan voi kantaa tätä nyrkkää.

9. Höyryttimet:

Top 9 Bang Fringe Kampaukset Tyylit elämässä

Se on hyvin college menossa ja trendikäs kampaus. Täältä näemme, että kaikki pussit ovat eri pituisia ja kaksi kerrosta muodostuu otsaputkilla. Tämä on sotkuinen bang, joka voi kulkea päivittäin rentoja.

Joten toivomme, että lukijamme nauttivat tästä oppitunnista ja selvittävät kasvojensa ja tyylinsä mukaisen bang-haaran kampauksen.

Kuvat Lähde: M1, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 9.

Leave A Comment

84 − = 83