Top 9 Avon-hajuvettä Tyylit elämässä

Hajusteet määrittelevät oman persoonallisuutensa. On olemassa muutamia asioita, jotka voivat välittömästi vauhdittaa henkesi, ja valikoima hyviä hajusteita varmasti ylittää luettelon. Elämä on liian lyhyt huuhtoutua vanhojen hajusteiden päälle vaatekaapassasi. Markkinoilla on useita tuotemerkejä, jotka väittävät tarjoavan parhaan hajusteen edullisin hinnoin. Avon brändinä on ehdottomasti yksi listan joukosta. Avon tarjoaa sinulle kaikkein eksoottisimmat tuoksut, joiden on vaikea vastustaa kulumista kaikissa erityisissä tilaisuuksissa.

Avon hajuvedet:

Jos sinun on vaikea valita listalta parasta, katsokaa näistä 9 parhaan Avon-hajusteen luettelosta.

1. Daydream Eau de Parfum Spray:

Avon Perfumes

Daydream Eau de Parfum Spray on yksi parhaista Avon-hajusteista tähän päivään asti. Kuten nimestä käy ilmi, käytä tätä hajuvettä eksyksiin salaperäisestä tuoksusta, joka johtuu aromikasvien ja santelipuun käytöstä. Hajuvettä on helppo levittää ja rauhoittava aromi on täydellinen rentouttava mieliala koko päivän.

2. Avon Instinct Hänelle:

Avon Perfumes 2

Tämä on yksi parhaista Avon-hajusteista naisille, jotka ovat saatavilla markkinoilla. Käytä tuoksua saadaksesi erottuva haju, joka on eksoottisen kamelia ja aistillinen santelipuu yhdistelmä. Avon Instinct hänelle oikein löytää paikan naisten parhaan 10 parfyymin joukkoon. Lisäksi tätä hajustetta edistetään kukaan muu kuin Megan Fox sen aistillinen tuoksu.

3. Harvinainen Kulta Eau de Parfum Spray:

Avon Perfumes 3

Tämä Avonin harvinainen hajuvesisuihku on täydellinen lisävaruste erikoistilaisuuksille ja tilaisuuksille. Se tarjoaa voimakasta sekoitus eksoottisia kukka-aromiaineita yhdessä vaniljan ja meripihkan kanssa. Avonin tuoksu naisille houkuttelee hypnooseja aistisi. Lisäksi pitkäikäinen tuoksu tekee sinusta tuntuu seksikäs koko päivän. Tartu tähän pulloon nyt vain INR 1541: ssä.

Katso lisää: Avon kelloja naisille

4. Avon Eternal Magic:

Avon Perfumes 4

Avon Eternal Magic kuuluu Avon-hajusteiden luetteloon Intiassa. Se on erityisen tunnettu tuoreesta ja puhtaasta vaniljan tuoksusta. Vaikka tuoksu ei kestää pitkään, tämä erityisesti Avon-hajuvesi on niin halvalla hinnoiteltu vain INR 700: ssä, että et halua käyttää sitä usein monta kertaa päivässä.

5. Avon-instinkt Himille Eau de Toilette Spray:

Avon Perfumes 5

Kun valitset hajuvesi, anna vaistosi ottaa täysi hallinta. Avon miesten parfyymi sopii miehelle, joka miellyttää voimakasta maskuliinista tuoksua, joka on muodostunut Ebony-puun, salvia ja villin mandariinin yhdistelmästä. Käytä tätä Avon hajuvettä ja anna magneettisen energian virrata ympärillesi.

6. Harvinaiset helmet Eau de parfum Spray:

Avon Perfumes 6

Tämä harvinainen helmi hajuvesi spray Avon on epäilemättä tuoksu, jota rakastat pukeutumista joka tilanteeseen. Se ympäröi sinut epätavallisen yhdistelmä aromi helmi myski, patchouli ja santelipuu. Avonista harvinaisten helmiäisten erittäin naisellinen tuoksu on jokaisen INR 1541 -tuotteen mukaan ostettava.

Katso lisää: Avon kosmetiikkatuotteet

7. Mesmerize Köln Spray:

Avon Perfumes 7

Jokaisen miehen vaatekaappi on oltava; tämä Mesmerize Köln Spray on erittäin kiehtova musk, joka on täydellinen sekoitus klassista ja modernia tuoksua. Hinnalla INR 1541 tämä Avon hajuvesi varmasti auttaa sinua tarttumaan naisten huomiota.

8. Forever Eau de Parfum Spray:

Avon Perfumes 8

Klassikko Avon Fragrance -luettelosta, tämä Forever Eau de Parfum Spray sopii juhlimaan elämääsi kaikkia rakastettavia otteitasi. Tartu tähän nyt vain INR 2010: ssa.

9. Avon Luck Himille Eau de Toilette Spray:

Avon Perfumes 9

Aivan kuten nimi tarkoittaa, käytä tätä Avon hajuvettä miesten onnekas elämässä. Viileiden mausteiden ja mandariinin yhdistelmä antaa tuoretta energisoivaa aromia, joka on hyvin pestävää päivittäin. Tämä hajuvesi on hinnoiteltu INR 1943: lla.

Katso lisää: Avon käsilaukut Intiassa

Pidä tämä Avon-tuoksu luettelo kätevä ja löytää allekirjoitus hajuvesi ilman paljon jumalia.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

7 + 1 =