Top 9 24 k kultaa ketjut kuvia Tyylit elämässä

Kun käytät hyvää mekkoa, ulkoasu on aina puutteellinen ilman jotain kaulassa. Kaikki eivät halua käyttää raskaampaa kaulaa vähemmän. Ketju on enimmäkseen haluttu pitää ulkoasu yksinkertaisena ja eleganttana. Kultaketju on hyvä käyttää kaikissa tapahtumissa tai päivittäin. Kulta on paras, kun se on puhtainta. Miesten ja naisten 24 k keltaiset ketjut tulevat kaikissa tyyleissä ja kuvioissa. Se antaa lumoavaa loistoa. Se ei ole kovin bling koska sen puhtausaste.

9 Viimeisimmät 24 k kultaa ketjut Trendissä:

Katso tässä parhaita 24k kultaisia ​​ketjuja eri kuvioissa, joissa on kuvia. Valitse rakastettu ja käytä sitä.

1. Laaja Entwine Lock 24 k kultaa ketju:

leveä Entwine Lock 24k Gold Chain

Laajakulmainen lukko 24 k kultaketju on sisäänrakennettu ohuista ketjuista. Ne ovat monimutkaisia. Ne ovat myös suuria ja valaistu suurella painolla. He varmasti kiinni kaikesta huomiosta. Useimmat keski-ikäiset naiset ja miehet pitävät sitä. Se sopii terveille ihmisille. Se sopii erinomaisesti häät ja juhlat.

2. Duo Twine Cable 24 k kultaa ketju:

Duo Twine Cable24k Gold Chain

Duo lanka kaapeli 24 k kulta ketju on samanlainen laaja ympäröi lukko 24 k kultaa ketju. Kaapeliketjut ovat sidoksissa toisiinsa. Ne näyttävät vähemmän painavia. Ne ovat kevyempiä. Tämä tekee niistä sopivia käytettäväksi päivittäin. Naiset voivat käyttää sitä myös työpaikalla.

3. Sileä 24 k kultaa ketju:

Smooth24k Gold Chain

Sileä 24k kultaketju on pehmeä, pyöreä. Se on kevyt ja tyylikäs. Ne ovat täydellisiä päivittäiseen käyttöön. Voit lisätä siihen pienen riipuksen. Tämä ketju on pienikokoinen tai keskipitkä. Monet työskentelevät naiset käyttävät sitä toimistoon.

4. Dragon päättyy 24 k kultaa ketju:

Lohikäärme ends24k Gold Chain

Kuten nimestäkin ilmenee, Dragon päättyy 24 k kultaa ketju on päättynyt kuin lohikäärmeen pää. Se on miesten ketju. Voit kuvitella sen olevan kiinalaisen mafian käytettäväksi. Mutta se ei ole vain häntä, monet rämeet käyttävät sitä. Ulkonäkö on raskas ja erittäin kova. Se on täydellinen katujen ulkoasun antamiseksi.

Katso lisää: 18 K kultainen ketju

5. Rope 24 Carat Gold -ketju:

Köysi 24k Gold Chain

Rope on perinteinen kuvio kultaketjuista aina iästä. Täällä näkyy monia köysien muotoja. Rope 24 k kultaketju on raskaampaa, kun se on näyttänyt aivan kuin köysi. Se jopa kiertyy kuin köysi. Sukupuolet käyttävät sitä. Mieluummin miehet pitävät sitä vähän kevyesti.

6. 24 k Kuuban kullan ketju:

24k Cuban Gold Chain

Kuubalainen 24 k kultaketju on miehen kultaketju. Lähes jokainen ihminen, joka käyttää ketjua, saa sen. Tämä ketjutyyli on laaja ja tasainen. Se näyttää raskalta ja monimutkaiselta. Se on kevyt ja helppo mennä. Nimensä mukaisesti se on kuubalaista tyyliä.

Katso lisää: 22 Karat Gold Chain

7. helmillä koristeltu 24 kullan kultainen ketju:

helmillä koristeltu 24k Gold Chain

Joskus ketjut ovat lukittuja, kierrettyjä ja mutkattuja, mutta helmillä 24 k kultaketju on tehty pienistä kultahelmistä. Nämä helmet kiinnittyvät päästä päähän. Ne ovat kauniita ja erittäin tyylikkäitä. Kaikenikäiset naiset käyttävät niitä. Se on paras korvata kaulan vähemmän. Helmet vaihtelevat kooltaan. Ne ovat onttoa ja kiinteää.

8. 24k Moderni kultaketju:

24k Modern Gold Chain

Monet nuoret naiset haluavat virkistävän kosketuksen säännölliseen kultaketjuun. Moderni 24 k kultaketju on valmistettu eri tyyleistä. Se voi olla litteitä helmiä, kukka- ja lehtirakenteisiin. Nämä ovat täydellisiä toimistokäyttöön. Voit tehdä valtavan lausunnon juhliin tämän modernin korutartunnan kanssa.

Katso lisää: Simple Chain Designs in Gold

9. 24 k kullan kalmarin ketju:

24k Gold Herringbone Chain

Kultaketjun 24k-kalanruoto on lyhyt kultaketju. Se on tehty järjestämällä kulmia suorakulmioita fancy tavalla. Tämä malli on nostettu teiden maksuista. Tämä kultaketjutyyli kuluu molempien sukupuolten keskuudessa. Miehet käyttävät sitä sen suuren näytön ansiosta. Naiset pitävät siitä sen ainutlaatuisen laajan suunnittelun takia.

24 k kultaiset ketjut ovat jotain mitä tahansa korujen rakastajalla on. Se on enimmäkseen kaikkien naisten omistuksessa. He pitivät kaikkein eniten, koska niitä voi käyttää päivittäin ilman mitään huolta allergiasta tai vaimentamisesta. Tämä ketju voi olla kallista, mutta se on täydellinen korvata suurikokoinen häät kaulakoru. Se on puhtainta kultaa. 24 k kultaa ketjuja voidaan käyttää säännöllisesti ja puolue myös.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 2