Top 9 22 K kultaketjut eri mallistoissa Tyylit elämässä

Kulta on metallilaji keltaisella värillä. No, nyt-a-päivät se tulee myös valkoisena. Sinulla voi olla kullan ketju niin monta kuin haluat. Mutta yleensä 22karat on yleisin Intiassa. Kultaketjua käyvät sekä miehet että naiset. Heillä voi olla yhteisiä malleja. Vaikka paitsi tavallinen, on niin monia upeita malleja saatavilla ketjussa. Jotkut mallit ovat sellaisia, että silmäsi eivät voi pysähtyä tarkkailemalla sitä. Se pääsee suoraan mieleen. Isovanhempamme käyttävät yksinkertaista ketjua päivittäin. 22 K kultaiset ketjut näyttävät upeilta erikoistiloissa.

22k gold chains

Kaunis 22K kultainen ketju miehille ja naisille:

Kultaketjut ovat arvokkaita ja vaativat huomiota. Täältä katsokaa 22K: n ylämuotoisia ketjuja eri mallistoissa.

1. 22k Fancy Balls Kultaketju:

22k Fancy Balls Gold Chain

Tämä 22 karaatin kultaketju koostuu hienoista palloista. Keskialueella pallon koko on suuri. Vaikka lähellä koukkua koko pienenee. Kummallakin puolella on kaksi palloa, joilla on myös punaisinen pieni kivi kohokuvioitu. Kummallakin pallolla on ristikkäiskuvio. Näyttää hämmästyttävältä.

2. 22k Indo Italian Kultaketju:

22k Indo Italian Gold Chain

Tässä 22 k kultaketjussa on lukittavissa oleva muotoilu. Kaksi soikeaa lukitaan toisiinsa. Tämä kaksinkertainen soikea liitetään toiseen kaksoissoittoon koukun läpi. Näin tehdään kanava. Tämä muotoilu ketjussa on harvinaista ja käsittää sinun kaulasi.

3. 22 kpl Kalsarinketju:

22ct Herringbone Gold Chain -4

Tämä miesten 22 k keltainen ketju on hämmästyttävä muotoilu. Näyttää siltä, ​​että lehdet ovat liittyneet ja tehneet paneelin. Samankokoinen muoto on tehty tainnutusketjun tekemiseksi. Raskasmetalliketju on suosittu miesten keskuudessa. Se on päivitetty versio yksinkertaisesta ketjusta.

4. 22k Gourmet Gold -ketju:

22k Gourmet Gold Chain

Tämä 22 kt kultainen ketju näyttää vain jalkaketjulta. Pyöreä muotoinen linkki on tehty kulta. Tässä kierroksessa muotoa lisätään muotoilu kaunistaa ketjua. Pieni osa pyöreästä linkistä on tehty paksuiseksi, jotta se olisi silmiinpistävää.

Katso lisää: Yksinkertaiset kultaketjut

5. 22 k kultaa Tulsi-ketju:

22k Gold Tulsi Chain

Tätä tulsi-kultaketjua käytetään 22k painolla. Se tunnetaan nimellä tulsi mala. Se on kuuluisimpia isoäitien keskuudessa. Se koostuu käyttämällä vaihtoehtoisia palloja kultaa ja tulsi. Erityinen luomus kultapallon suunnittelussa on tehty. Raskaan korun sijaan naiset käyttävät tätä ketjua.

6. Viimeinen 22 k kulta-ketjun suunnittelu:

Uusin 22k Gold Chain Design

Tässä uusimmassa ketjun suunnittelussa käytetään kaunista luovuutta. Monet jouset on yhdistetty toisiinsa ja ne ovat suunnitelleet sen yli. Jonkin osan merkkijonosta on kiinnitetty pienet valkoiset pallot korostamaan mallia. Tässä kultaketjussa käytetään 22 karaatin kultaa.

Katso lisää: 24 karaatin kultaketju

7. 22 k kultainen ketju kiharoilla:

22k Gold Chain with Curls

Tämä kihara 22 tuuman kultaketju on vain hämmästyttävää. Ketjulle annetaan todella mukava kihara. Se näyttää malliltaan jotain uutta. Näyttää siltä, ​​että pienet kultaiset kulmat on ripustettu. Tämä kova kultaketju näyttää aaltoja kuin valtameri.

8. 22k Sparkle Gold -ketju:

22k Sparkle Gold Chain

Tämä kultaketju miehille 22k, jolla oli ainutlaatuinen muotoilu. Suorakulmion muotoilu on tehty, mikä näyttää siltä, ​​että auringonsäteet antavat kultaa. Se on kiinnitetty koukulla, joka yhdistää toisen suorakulmion muotoon. Se on kuohuvaa ja loistavaa.

Katso lisää: 18Ct Gold Chain

9. 22 k kulta kierretty paneeli:

22k Gold Twisted Panel Chain

Tämä 22 k kultaketju on yksinkertainen ketju kierretty versio. Koko ketjun paneeli on kiertynyt ja kääntynyt. Tämä upea on hyvin paksu mutta ei kovin painava. Tämä uskomaton ketjun muoto houkuttelee sinun kaulasi.

Näimme niin monia ihania malleja 22 karaatin kultaketjussa. Yksinkertaisten tavallisten ketjujen päivät ovat poissa. Tällä hetkellä ketjut, joilla on kauniita kuvioita, myydään enemmän. 22 k: n kultaketjujen mallit kehittävät sydämellisesti katsojan sydämessä. 22 k kultaiset ketjut ovat arvokkaita ja vaativat huomiota. Sinun täytyy puhdistaa se aina.

Kuvat Lähde: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

98 − = 97