Top 8 Sunsilk Ilmastointilaitteet Tyylit elämässä

Kuka ei ole kuullut Sunsilkistä? Se on yksi Intian johtavista kauneusbrändeistä. Vuosien varrella brändi on keksinyt erilaisia ​​erinomaisia ​​hiustuotteita, mukaan lukien hoitoaine, shampoot jne. Sunsilkillä on kaikki hiustyyppeihin sopivat tuotteet, ja niitä pidetään yhtenä luotettavista nimistä hiustenlähteiden osalta. Intian lisäksi Sunsilk-tuotteet ovat saatavilla yli 50 maassa. Me kaikki käsittelemme hiuslääketieteellisiä ongelmia joka kerta ja siksi me kaikki ymmärrämme, kuinka vaikeaa on valita oikea hoitoaine yksittäisille hiustyypeillemme. Mutta kun Sunsilk on, voimme soveltaa huippuluokan tuotteita silmämme suljettuina. Tässä on joitain Sunsilkin parhaita hiustenhoitoaineita.

Erilaisia ​​Sunsilk Conditioners Intiassa:

1. Sunsilk Radiant Shine hoitoaine:

sunsilk conditioners

Sunsilk-säteilevä parranajokone soveltuu lähes kaikkiin hiustyyppeihin ja on epäilemättä yksi nykyisen kosmetiikkateollisuuden parhaista tuotteista. Naiset rakastavat tätä hoitoaineesta sen yhteensopivuudesta. Tuote on rikastettu luonnollisilla elementeillä, kuten oliivi-, jojoba-, amla- jne. -Uutteilla, jotka toimivat tehokkaasti savustuksen torjumiseksi ja hiusten tasaiseksi ja kiiltäviksi.

2. Sunsilk Dream pehmeä ja sileä ravitseva hoitoaine:

Sunsilk Dream Soft and Smooth Nourishing Conditioner

Tämä hoitoaine on sinun pelastaja, kun käsittelette karkeita ja kuivia hiuksia. Tuote on suunniteltu antamaan hiuksille ihanteellisen ravintoa ja pitämään kosteuden lukittuna. Ilmastointilaite sisältää munien uutteita ja on myös täynnä B5-vitamiinikompleksia, joka on erittäin tehokas rikastuttavien runsaiden hiusten saamiseksi.

3. Sunsilk Stunning Black Shine hoitoaine:

Sunsilk Stunning Black Shine Conditioner

Eikö mustat hiukset juuri ole kauniita? Intialaiset naiset ovat yleensä syntyneet mustilla hiuksilla, mutta kun he kasvavat tässä saastuneessa maassa, he menettävät mustan kosketuksen. Tämä hoitoaine on suunniteltu palauttamaan syntyvät mustat hiukset ja säilyttämään sen mustat kiiltävät ja kiiltävät ulkoasut. Tuote on rikastettu amla-helmi-kompleksilla, joka on erittäin hyödyllinen hiuksille ja pitää hiukset sileänä ja silkkisenä huomattavan kauan.

4. Sunsilk Hair Fall Solution ravitseva hoitoaine:

Sunsilk Hair Fall Solution Nourishing Conditioner

Kuten voit arvata tämän tuotteen nimestä, se sisältää kaksisuuntaisen toiminto-ominaisuuden, joka sallii tämän hoitoaineen vähentää ja lopettaa hiusten lasku ja pitää hiukset ravittu samoin. Se on parasta päivittäistä hoitoa hoitava hoitoaine hiuksillesi ja voit käyttää sitä silmiesi kanssa sulkeutuvana, koska sillä on nolla haittavaikutuksia.

5. Sunsilk Straight Lock hoitoaine:

Sunsilk Straight Lock Conditioner

Tämä hoitoaine on tehty rakkaudella hoidettaessa arvokasta hiustesi parhaalla mahdollisella tavalla. Se on ihanteellinen tuote saada suorat ja kiiltävät hiukset. Ei ole tällaista rajoitusta, jota voit käyttää vain hiusten shampooing jälkeen. Tämä on päivittäinen käyttötarkoitus. Sen sijaan sitä pitäisi käyttää päivittäin päästä eroon karvaisista hiuksista ja saada ihanteelliset suorat hiukset, kuten aina halusit.

6. Sunsilk vaurioitunut hiusten uudistamisen hoitoaine:

Sunsilk Damaged Hair Reconstruction Conditioner

Tämä tuote on täynnä oliivi-seerumin kompleksia, joka auttaa tekemään hiukset sileiksi ja pehmeiksi niin, että voit siirtää kätesi hiuksillesi rikkomatta.

Katso lisää:  Tresemme Hiustenhoitoaine

7. Sunsilk Keratinology Advanced Reconstruction Program Express hoito hoitoaine:

Sunsilk Keratinology Advanced Reconstruction Program Express Treatment Conditioner

Tämä on luultavasti paras hoitoaine vahingoittuneiden hiusten kiinnittämiseen. Tuote on suunniteltu tunkeutumaan syvälle hiuskuituihin ja kosteuttamaan hiuksia aiheuttamatta hiustenlähtöä. Jos haluat väriystävällisen hoitoaineen, älä ajattele enää tätä tuotetta, sillä se sisältää myös värinhallintaominaisuuden.

Katso lisää:  Schwarzkopf hoitoaine

8. Sunsilk Lively puhdas ja tuore hoitoaine:

Sunsilk Lively Clean and Fresh Conditioner

Tämä mahtava hoitoaine tulee houkuttelevaan pulloon. Tuotteen sisältämä vitamiini-sitruskompleksi mahdollistaa hiusten tasaisen tasaisuuden ja tekee siitä näyttävän kiiltävän ja houkuttelevan.

Katso lisää: Hoitoaineet kuiville hiuksille

Leave A Comment

− 2 = 1