Top 8 Labello Lip Balms | Tyylit elämässä

Huulet ovat yksi kehosi herkimmistä osista, mutta niissä ei ole mitään ohutta pehmeää ihon pintaa. Toisin kuin iho, jolla on useita ihokasvoja, huulesi iho on usein liian hieno suojaamaan sinua pitkällä aikavälillä. Pehmeä iho aiheuttaa suuria vahinkoja vuosien varrella, jos se pysyy suojattomana. Se, että se saa eniten altistumista, on toinen keskeinen tekijä. Tämä johtuu pääasiassa siitä, miksi huulet tarvitsevat eniten hoidon määrää ja tämä on silloin, kun termi huulirasva tulee. nykyisessä artikkelissa puhutaan tietystä Labello-yrityksestä, jonka asiantuntijat itse huovan huolehtivat tuotteistaan. Termi on johdettu latinalaisesta sanakirjasta, jossa "Labium" seisoi huulille ja "bellus" tarkoitti kaunista. Tarjoamme muutamia Labello-huulten tuotteita, jotka tarjoavat sinulle suojaa koko vuoden.

1. Labello Hydro Care huulirasva:

Labello hydro care lip balm

Labellon vesihoito huulirasva sisältää SPF15, UV A- ja B-auringonsuojalasit, jotka antavat ihollesi liikaa rasvaisuutta ja suojaavat aurinkovoidetta. Täällä integroituneet prime-kaavat ovat Hydra IQ yhdessä veden ja aloe-emäksen kanssa, joka tasoittaa repimättömiä huulet, joilla on pitkäaikainen vaikutus.

2. Labello Med korjaus huulirasva:

Labello med repair lip balm

Labelin huulihoito MED-korjaus on jälleen toinen aurinkosuojattu huulihoitotuote, joka sisältää SPF15: n, joka antaisi huulesi suojautua haitallisilta UV-säteiltä ja aurinkovoidelta sekä pehmentäisi ja kosteuttaisi huulet tavallisella Hydra IQ -yhdistelmällä. Tämän tuotteen E-vitamiini korjaa kuivat vaurioituneet huulet ja tekee niistä pulleita ja pehmeitä.

3. Labello kamomilla huulirasva:

Labello chamomile lip balm

Jotkut tärkeimmistä tuotteista, jotka ovat kamomilla Labello huulirasva, ovat calendula, shea-voin ja orgaaniset kamomillauutteet, jotka jättävät luonnollisen aromin pehmeän jäljen ilman lisää sävyä huulillesi. Hydra IQ-kaava hidastaa kuivia kuivia huuliaan aiheuttaen ärsytystä tai liiallista punnitsemista.

4. Labello hoito ja väri Rose huulirasva:

Labello care and color rose lip balm

Labellon hoito ja värialue keskittyy kahteen kerrokseen, muodostaen kaksinkertaisen kerroksen huulillesi, joka on sekä kevyt että helppo sekoittaa. Alemmassa kerroksessa, joka imee huulihaa, sisältää panthenolia, joka välittää ydintä, kun taas ulompi kerros sisältää kostean ruusun sävytettyä sävyä, joka antaa sinulle kiiltoa ja silmän huurtumista.

Katso lisää:  Chapstick Lip Balms

5. Labello hoito ja väri Nude Lip Balm:

Labello care and color nude lip balm

Tämä on jälleen yksi hoito- ja värisarja Labellosta, tällä kertaa nude-varjostetulla balsamia, joka jättää ihon pehmeän ja joustavan korjattua aikaisempaa vahinkoa. Jälleen kerran, kaksoispäällysteisessä muodossa, alempi kerros Panthenolilla korjaa ja suojaa ihoa, kun taas ulompi nude-sävy mahdollistaa tyylikkään sävyn hydrata ja ravitsevan ihoa.

6. Labello Sun Protect Lip Balm:

Labello sun protect lip balm

Erityisesti suunniteltu tarjoamaan korkeimman aurinkosuojan, tämä huulirasva on erityinen vaatimus niille, jotka viettävät tunteja kerrallaan auringon alla. kun SPF30 toimii herkkää ihoa vasten, huulet eivät koskaan mene ilman UV-säteilyä. Auringonkukkauutteiden lisääminen helpottaa pimeitä laastareita huulillesi antaen sinulle paikan päällä spa-hoidon.

Katso lisää:  Lip Balm Lakme

7. Labello Watermelon Shine huulirasva:

Labello watermelon shine lip balm

Vesimeloni Shine huulirasva antaa pehmeän pimennyksen huulillesi, koska eksoottiset hedelmäuutteet ravitsevat ja hydrata sinua iholle Hydra IQ: n olennaisilta ominaisuuksilta ja pehmeältä hedelmälliseltä tuoksulta. Tämä on täydellinen balsamia iltapäivämäärille tai kesänpäivän kävelylle väripigmentteillä ja pitkäkestoisilla moiturisoitoilla.

8. Labello Vitamin Shake Lip Balm:

Labello vitamin shake lip balm

Vitamiini Shake huulirasva sisältää marmorista tekstuuripistettä, joka sisältää keskeisen karpalo- ja vadelmahedelmiin yhdistettyjä vitamiineja B5, C ja E. Jos tämän huulirasvan ulkonäkö ja aromi eivät houkuttele sinua, pehmeä persikka sävy ja tämän ravitsevan ravinnon ravintoarvo varmasti.

Katso lisää: Carmex Lip Balm Intia

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

84 − = 78