Top 8 Häät Hairstyles For Curly Hair | Tyylit elämässä

Häät on tärkein asia odottaa pari ja päivä on oltava täydellinen. Uskonnon olemattomuus häät on aina gala-tapaus, jossa sekä morsiamen että sulhanen pukeutuvat häikäisevän. Morsiamen on erityisesti löydettävä oikea hairstyle ja ulos vain oikea meikki, joten joka päivä hän loistaa kirkkaampi kuin kaikki muut naiset hänen läheisyydessä.

Häät hairstyles for curly hair Main

Oikean kampauksen löytäminen on varsin hankala tapaus joskus, koska se tarkoittaa, että sinun on kokeiltava vähän, mutta jos sinulla on idea alkaa, se aina auttaa. Kaarevat hiukset ovat erittäin sopivia, kun etsit suurta häät hairstyle koska se auttaa täydentämään mekko ja ympäristösi mukavasti. Seuraavassa on muutamia upeita kiharoita häät kampaus, jonka voit valita, joka varmasti löytää kampauksen häät paljon helpompaa.

Visio valkoinen:

HINDU BRIDAL HAIRSTYLES 4

Kristilliselle eteläiselle intialaiselle morsiamelle kirkas valkoinen mekko näyttää hienolta pitkillä kiharoilla ja lukkoilla. Yhdistä hairstyle valitsemalla lisävaruste niin, että se täydentää vaatettasi täydellisesti. Loose ponytails ja updo kampaus ovat erittäin suosittuja, kun se tulee Etelä-Intian kristillinen häät.

Kevyesti nostettu ja pehmustettu edessä:

kihara hair 2

Jos et halua paljastaa paljon hiustesi häätsi varten, tämä on sinulle paras kampaus. Hieman kiusanteko kiharat lisäävät tunteen hienostuneisuutta avulla oman morsiamen meikki, joka on loistava tapa näyttää aivan upeita teidän häät.

Katso lisää: Hindu Bridal Hairstyles

Räätälöinti:

kihara hair 3

Jos todella haluat hienon kampauksen, joka on ainutlaatuinen, on parasta kokeilla hieman vähän aikaa kädessä. Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, mikä näyttää hyvältä ja auttaa sinua synkronoimaan kampauksesi meikkiisi. Voit tehdä tämän räätälöinnin itse tai ottaa toisen parin ammatillisen käden avulla.

Messy Buns:

kihara hair 4

Jos sinulla on kiharat hiukset, niin tämä on hairstyle. Hauras pulla lisää hieman modernin päivän makua perinteiseen ulkoasuun ja on hyvin suosittu kampaus. Hauras pulla on ihanteellinen koti lisävarusteena tai kaksi, jos sinusta tuntuu jännitystä.

Katso lisää: Intialainen morsiamen kampaus pyöreälle kasvolle

Curls, Accessorised ja Twisted Bun:

kihara hair 5

Curls ovat loistava tapa näyttää kaunis mutta tyylikäs, kun se tulee naimisiin. Varustettu paju kiittää kiemuraa erittäin hyvin ja edessä on pieni tila, jonka avulla voit asettaa tiaran, jos haluat. Kynnet näyttävät hyvältä, jos hiukset ovat luonnollisesti kiharaa, mutta tämä ilme voi olla improvisoitu myös suorilla hiuksilla.

Koko Curls:

kihara hair 6

Täysipituiset kiharat ovat myös erinomainen tapa saada hyvä morsiusneito. Täyspitkät kiharat on helppo tehdä, vaikka ammattimaiset kädet ovat suositeltavia ja ne näyttävät hienolta kukkavälillä tai koruilla hiuksista. Täydelliset kiharat voivat vaatia, että sinulla on pitempiä hiuksia kuin normaalisti ja tulet täydentämään hienoa mekkoa, jota käytät.

Yksinkertainen kiinnitetty hiustyyli:

kihara hair 7

Jos et halua mennä liian ylellisiksi ulkonäöltään, niin tämä yksinkertainen kampa, joka on tehty lisävarusteista, on täydellinen kampauksesi sinulle. Joskus yksinkertainen kampaus on kaikkea tärkeää. Kiharat ovat täydellinen paikka sijoittaa useita lisävarusteita, kuten tiara, jos sinusta tuntuu jännitystä.

Suorat kiharat: häät hairstyles for curly hair 8

Tämä on hieman vaikeampaa kuin normaali kiharat kampaukset, koska se vaatii hiusten olevan myös suorat. Parasta on sitoa hiukset yön yli punoksiksi ja avata nämä punokset aamulla. Se on helppokäyttöinen ja näyttää todella upealta.

Katso lisää: Tamil Nadun morsiamen kampaus

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

9 + 1 =