Top 8 Bengali Ruoka Reseptit | Tyylit elämässä

Bengalilaiset ovat yksi klassisimmista ruuan ystäville, jotka ovat koskaan olleet olemassa. Se on viitekirja, joka seuraa tätä kulttuuria, jossa ei koskaan sanonut, että Bengali vihata ruoka-aineita. Kasvava tämä on perinteisiä rikkaita ruokia, jotka on peitetty koskaan ennen mausteita ja yrttejä. Bengalilaisilla on aina ollut taipumus aitoihin makuihin ruoanvalmistuksessa. Sinapin kala-curryista perinteiseen kana-curryyn, joka on täynnä punaisia ​​chili-kuumia mausteita, et voi koskaan mennä vikaan klassisen Bengalin lautasen kanssa..

1. Shorshe ilish (sinappi Hilsa):

Bengali food recipe

Tämän ruokalajin rikkaus voidaan ymmärtää vain klassisen ruoan rakastajan kautta. Hilsa on eräänlainen kala ja sinappi peittää Hilsa on yksi ylpeistä bengali-ruokaa. Pehmeää kalaa kiehuu öljyyn kullanruskeaksi ja sen jälkeen kiehuu sinappiin ja yrtteihin ja unikonsiemeniin, ja lopputulos on yksinkertaisesti suussa kasteleminen.

2. Koraishutir Kochuri:

Koraishutir Kochuri

Nyt aamiaisen bengalialaisessa keittiössä tarkoitetaan Koraishutir Kochuria, joka on herne infusoidun flatbreadin avulla. Aloita, keitä herneet ja kaada niitä yhdessä kardemumma, valkosipuli ja kosher suola. Nyt rullaa taikina litteiksi leipäksi ja lusikalla aseta hieman täyttöä sisälle. Roll uudelleen piilottaa täytteen sisällä ja sitten syvä paista sitä.

3. Brinjal curry (alkanut pora):

alkaneet pora

Pohjimmiltaan pora bengali tarkoittaa polttaa, mutta tämä on yksi herkkuja Bengali cuisine. Aloita vaakatasossa rakkuloita muna-kasviin ja peitä se sitten öljyllä ja jätä se pois hiutaleesta tai avotulesta. Dice sipuli, tomaatit, chilies ja jotkut korianterin lehdet ja nyt kuori irti ihon muna-kasvien ja murs it yhdessä kuivausta. Voit jopa lisätä hapan juustoainetta tai etikkaa makuun.

4. Aloo Bhapa (höyrytetty peruna):

aloo Bhapa

Tämän on oltava kädet alas yksi klassisesta ja helpoimmasta Bengalin sivuseinästä, jossa yksinkertaisia ​​keitettyjä perunoita kokonaisuudessaan heitetään ja peitetään sinappiin, kermaviiliä, kookospähkinää ja viisi sekoitettua maustetta yhdessä sinappiöljyn kanssa. Yksi voi jopa lisätä spinaaa ja etikkaa liottaa sipuli sekoitus.

5. Doi maach (rahka kala):

doi maach

Doi tarkoittaa juustomassaa ja aivan kuten aikaisempaa reseptiäkin täälläkin kalaa kevyesti heitetään ja kääntyy öljyksi saadakseen pehmeän värin ja sitten pannulla sekoitetaan keskenään yrttien ja mausteiden välistä juustoainetta. Tämä koskee kastiketta kalastaa. Kun valmis, kala lisätään ja heitetään pannulla ja asetetaan sauteiksi yhdistämään curryn maku itsessään.

Katso lisää:  Punjabi ruoka-annokset

6. Chingri maacher malaikari: (katkaravun curry)

Chingri maacher malaikari

Tämä on jälleen yksi suosikki suoraan suoraan Bengalin keittiön ytimistä, joissa katkarapuja tai katkarapuja on pilkottu ja ruskistunut rikkaissa mausteissa ja yrttiyhdisteissä sekä kurpitsa tai kurpitsavalmisteita varten. Tämä on yksi klassisista ruuista, joita usein nautitaan riisin kanssa. Monimutkaista kookosmaitoa lisätään sekoitukseen makua lisäämiseksi.

Katso lisää:  Gujaratin ruoka-annokset

7. Ilisher paturi:

Ilisher paturi

Jälleen kerran Hilsa tulee kohtaukseen, jossa kalaa kylpee sinappiin muiden mausteiden joukossa ja sitten käärittyy banaanilevyyn ja sidotaan merkkijonoon ja asetetaan sitten peräsuihkulle. Palvelemassa koko banaanilevy asetetaan levylle ja sitten merkkijono poistetaan. Tuoreesta höyrytetystä Hilsasta nouseva pehmeä höyry on yksinkertaisesti hämmentävä.

Katso lisää:  Pohjois-Intian ruokavalion luettelo

8. Patishapta:

Patishapta

Patishapta on klassinen Bengalin aavikko, joka on laajalti vaatimus Bengalin uudenvuoden aikana. Tämä on valmistettu pehmeistä rapeista jauhoista, jotka on kastettu jiggeriin ja täytetty jiggery-rikastetulla kookospähkinällä. Nämä muistuttavat kevätrullia, mutta on makea ruokalaji.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

88 + = 96