Top 7 Geometrinen Rangoli mallit Tyylit elämässä

Nämä rangulot pitävät itsestään epäsovinnainen kierre. Tämä ei ole ainoa yhteinen asia niissä. Ne on helppo tehdä ja lopputulos on ehdottomasti miellyttävä. Jos sinulla on jotain muuta, jonka haluat kokeilla ja juhlia juhliin, anna yksi näistä kuvioista mennä.

Kaunis Geometrinen Rangoli mallit kuvina:

1. Diwali Square Rangoli:

Geometrinen Rangoli Designs - Diwali Square Rangoli

Tämän tekeminen on yhtä helppoa kuin päivä, koska sinun tarvitsee vain valita kaksi kirkasta väriä ja tehdä 4 vaihtoehtoisten värejä risteävien neliöiden muodostamaan isompi. Peitä keskellä kaksi suurta diyaa ja työsi on tehty. Kyllä, se on niin helppoa!

2. Circular Floral Gujarati Rangoli:

Geometrinen Rangoli Designs - Circular Floral Gujarati Rangoli

Voit tehdä tämän valitsemalla kirkkaat värit, kuten keltaiset ja punaiset, ja aloittaa pyöreiden kuorien tekeminen muutamalle kukalle, kukin runsaasti. Seuraavaksi tee terälehdet ympyrää ympäröivällä rivi- tai kolmiomerkillä. Tämä on helpoin tästä erästä ja paras vaihtoehto kun kiirehtiin.

Katso lisää: Floor Rangoli mallit

3. Punainen ja valkoinen tähti Rangoli:

puna-valko-tähti-rangoli

Valmistettu lopullisesta tappavasta punaisesta ja valkoisesta yhdistelmästä, tämä geometrinen rangolin muotoilu ei ole täydellinen. Voit aina lisätä värejä ja kääntää rangoliin, jos haluat sen olevan kirkkaampi. Aloita keskellä punainen tähti ja täytä ympäröivä tila valkoisilla tähdillä, jolloin kukin hieman isompi kuin edellinen. Lisää ristiviivoja lisäämällä punaista väriä saadaksesi paremman päänäkymän.

4. Liitetty Pyramid Rangoli:

Geometrinen Rangoli Designs - Connected Pyramid Rangoli

Melko taiteellinen, tämä kuvio on värikäs ja sopii festivaaleille kuten Holi ja Diwali. Tee mustat reunat ja muodosta ensin 3D-pyramidi, kuten luuranko. Seuraavaksi laita eri värejä niille, kun käytät ja täytä vasemmalla olevat tilat, jotta ne näyttävät kolmelta.

Katso lisää: Rangoli-riisimalli

5. Square Arc Rangoli:

Geometrinen Rangoli Designs - Sqaure Arc Rangoli

Tämä on jälleen punainen ja valkoinen rangoli, joka sopii kirkkaille valoalueille ja tummille lattiapinnoille, joissa valkoinen erottuu. Aloita tekemällä keskellä pieni neliö ja tee nuolia kaikilla puolilla. Viimeistele kuvasi tekemällä suurempi neliökaari, joka kattaa sisäisen geometrisen rangolin taideteoksen.

6. Circular Om Rangoli:

Geometrinen Rangoli Designs - Circular Om Rangoli

Jos juhlii Shivaratri, tämä ei ole paljon vaivaa eikä rengas sinua helposti myös teidän nopeasti. Kun olet tehnyt keskellä "Om" keltaisella, sinisellä, punaisella ja valkoisella, jatka reunusta kirkkailla väreillä ja työsi tehdään.

Katso lisää: Rangoli eri materiaaleilla

7. Triangle Diwali Rangoli:

Geometrinen Rangoli Designs - Triangle Diwali Rangoli

Tätä varten tarvitset kirkkaita sävyjä ja henkistä valmistetta piirtää paljon kolmioita, se on se. Piirrä sekvensointikolmioita kaikissa muodoissa ja väreissä, ja aseta sitten ympäröivä diyas korostamaan väriä. Lopputulos jättää sinut iloiseksi.

Joten, jos olet kyllästynyt tavallisiin säännöllisiin rangoli-malleihin, voit sisustaa eteesi tai sisäänkäynnin näihin kuvioihin ja kerätä kaikki kiitokset täydellisyydestänne.

Leave A Comment

3 + 3 =