Top 7 Etusivu korjaustoimenpiteitä nivelkivut Tyylit elämässä

Onko sinulla nivelkipuja? Etsitkö kodin korjaustoimenpiteitä lievittää nivelkipuja? Nykyään nivelkipu tulee hyvin yleiseksi ongelmaksi kaikkien ikäisten yksilöiden keskuudessa. Suurin osa ihmisistä käyttää paljon rahaa kalliiseen hoitoon tai nivelkipuihin. On olemassa useita luonnollisia kotiin korjaustoimenpiteitä nivelkipu. Siksi tänään tässä artikkelissa keskustelemme eri home korjaustoimenpiteitä nivelkipu.

Koti remedies for joint pain

Useat tekijät ovat vastuussa nivelkipujen, kuten kantojen, nivelrikon, kihti, nivelreuma, muutamia vammoja, nyrjähdyksiä, röyhtäilyä tai yksinkertaista tulehdusta. Kipu syntyy polvissa, nilkoissa, lonkassa, olkapäissä, sormissa, kaulassa jne. Nämä kodin korjaustoimenpiteet ovat erittäin hyödyllisiä päästä eroon lievästä tai vaikeaan nivelkipu.

Paras kotona korjaustoimenpiteitä yhteinen kipu:

Seuraavassa mainitaan luettelo parhaista kotiin liittyvistä korjaustoimenpiteistä, jotka edistävät nivelkipua. Ne ovat seuraavat:

1. Home-Based Cayenne Lotion:

Cayene papper 5

Cayenne on perinteinen yrtti, jota käytetään lihasten ja nivelkipujen hoitamiseen. Viimeaikaisissa tutkimuksissa havaitaan, että cayenne-pippurilla on tärkeä rooli nivelkipun vähentämisessä hermoston sekoittumisen kautta. Tätä varten sekoitetaan cayenne-jauhetta oliiviöljyllä. Kuumenna se kaksoiskattilan yläpuolelle 30 minuutin ajan, kunnes se on lämmin. Kierrä tämä lämpeneminen ja jäähdytys sekoitus, joka suunnattu noin 2-3 tuntia. Käyttämällä juustosäiliötä tyhjentää asia sitten varastossa infuusioöljyä. Sulata mehiläisvaha ja sekoita cayenne-infusoiduksi öljyksi. Kaada tämä astiaan ja varastoi se pulloon ja pese se tarvittaessa.

2. Inkivääri ja kurkku-tee:

Inkivääri and Turmeric Tea

Molemmilla näillä komponenteilla on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka auttavat vähentämään tulehdusta. Tee tästä teestä saatat 2 kuppia vettä kiehua, lisää ½ teelusikallinen jokainen yksittäinen jauhettu inkivääri ja murskattu kurkuma. 10-15 minuutin kuluttua tee tämä kuppiin ja sekoita hunajaa maun mukaan ja ihastele kaksi kertaa päivässä.

Katso lisää:  Etusivu korjaustoimenpiteitä kantapäiden kipu

3. Upottaminen Epsom Salt:

Suola epsom

Epsom-suola sulkee magnesiumsulfaattia, joka kuulostaa eräänlaiselta jäähdyttömästä, mutta sitten taas se on oikeastaan ​​melko miellyttävä aine. Ota iso astia täynnä lämpimää vettä ja sekoita ½ cup Epsom suolaa. Sekoita se pyöreäksi ja tuoda sinä ajankohtana suuttuneet nivelet nesteen sisään. Epävarmuus, sinulla on kipu vähemmän sopivassa paikassa jyrkkää, esimerkiksi polvillesi, puukottaa pesemällä Epsom-suoloilla. Ota vesivettä sekoittamalla Epsom-suolaa.

4. Oliiviöljy:

ylimääräinen virgin olive oil

Neitsytoliiviöljyllä on piparjuuren takana pepeä tunne. Tämä johtuu oleocanthal-nimisen oliiviöljyn ainesosista. Oliiviöljy on vastuussa päästä eroon nivelkipuista. Voit käyttää neitsytoliiviöljyä grillattavalle tai leivonnalle salaatin, marinadin tai pastaviemiseksi. Voit myös hieromata kivuliaita liitoksiasi oliiviöljyllä maagisen komposiitin vuokrasuun suoraa viilentämistä varten nivelkudoksiin.

Katso lisää:  Etusivu korjaustoimenpiteitä varten Lower Back Pain Relief

5. Juo lisää vettä:

vesi

Jos juot lisää vettä, se auttaa pysymään sinut hydratoituna sekä pehmentää rustetta. Vedellä on tärkeä rooli riittävän veren tilavuuden ylläpitämisessä, sillä ravintoaineet voivat siirtää veresi lisäksi nivelissäsi. Vesi myös vaihtaa jätteitä nivelistasi ja siten nivelten kipu vähenee.

6. Porkkanamehu:

porkkana juices

Porkkana-mehun kulutus voi luoda jänteineen voimakkaamman ja vähentää kivutärin aiheuttamaa kivutusta. Tietyissä tutkimuksissa havaittiin, että porkkanoiden juominen säännöllisesti auttaa vähentämään nivelkipua.

7. Lisää sipulia:

Sipuli

Sipulit ovat tunnettu anti-inflammatorinen ruokavalio. Ne kattavat fytochemicals, jotka palauttavat immuunijärjestelmän. Sipulit sisältävät rikki-komplekseja, jotka estävät entsyymit, jotka alkavat kipua.

Katso lisää: Kuinka vähentää hampaan kipua

Kuvan lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

17 − 15 =