Top 6 Garnier shampoot Tyylit elämässä

Laadukas shampoo on perus hygienia- ja hoitotarpeet. Garnier on yksi brändi, joka on toiminut jo vuosien ajan ja tarjoaa laadukkaita ja luotettavia tuotteita, jotka pyrkivät vastaamaan kaikkien hiustyyppien erityisvaatimuksiin. Alla on lista helpoimmista Garnier shampoo -versioista, jotka auttavat sinua antamaan terveellisiä hiuksia ja kohdista myös erityisiä hiusongelmia, kuten hilse, eloton näköinen ja tylsä ​​hiukset, halkeamat, hidas hiusten kasvaminen sekä hiusten kaatuminen.

Paras Garnier-shampoo saatavilla Intiassa:

1. Garnier Fructis Triple Nutrition Shampoo:

Garnierin shampoos 1

Garnier Triple Nutrition shampoo väittää rikastuvan luonnon öljyjen ja ravitsevien hedelmä vitamiinien hyvyydellä. Tämä kolminkertainen ravinto-kaava vahvistaa hiuksiasi juurilla ja antaa hyvän hiuksen hiusten pituuteen. Tämä shampoo hieno tuoksu on jotain varovaisuutta.

Se on hinnoiteltu INR 95: ssä 175 ml: aan

2. Garnier Fructis Goodbye Damage Shampoo:

Garnier shampoos

Aina kun poistut ulkona, on hiuksille väistämätön vaurio, joka johtuu lämpöä, UV-säteilyä, likaa ja pilaantumista vastaan. Tuloksena on, että hiukset ovat tylsää ja epäterveellistä. Garnierin tämän hyvästit vaurioitunut shampoo väittää oikaisevan vaurion vain kolmessa pesussa. Tämän rikas kaavan sisältävä kaava, joka sisältää Amla-uutteita ja aktiivisia hedelmäkonsentraatteja säännöllisesti, auttaa hiutumaan hiuksiin ja korjaamaan myös halkeamia.

Se on hinnoiteltu INR 135: ssä 175 ml: aan.

3. Garnier Fructis vahvistava shampoo:

Garnierin shampoos 3

Tämä shampoo sisältää kaavan, joka on rikastettu B3- ja B6-vitamiinikompleksilla. Tässä shampoolissa olevat hedelmäpohjaiset alfa-hydroksihapot herättävät ja vahvistavat hiustenne juuria. Hiusten rakenne muuttuu tasaiseksi ja silkkiseksi tavalliseen käyttöön. Tämä Garnier-shampoosivalmiste sisältää hienon greippipuiden tuoksun, jota hiukset säilyttävät jo jonkin aikaa antaen sinulle miellyttävän tunteen.

Se on kohtuuhintainen INR 50: ssa 80 ml: n osalta.

4. Garnier Shampoo Plus -öljy:

Garnierin shampoos 4

Tämä shampoo on selkeä ulkonäkö verrattuna muiden Garnier-shampoiden pilvinen valkoinen ulkonäkö. Tämä vaihtoehto sopii paremmin kuivalle ja karhealle hiukselle, joka saa hallitsemattoman postshampooingin. Formulaatio antaa voimaa hiuskuiduille ja tekee hiuksista pehmeän kosketuksen. Se sisältää tehokkaan yhdistelmän Shea-öljyä, Avocado-öljyä ja oliiviöljyä.

Se on hinnoiteltu INR 150: llä 175ml: lle

Katso lisää:  Biolage shampoo kuiville hiuksille

5. Garnier Fructis pitkä ja vahva shampoo:

Garnierin shampoos 5

Tämä erityinen muunnos voi auttaa niitä, jotka kärsivät hiusten ohenemisesta ja hiusten rikkoutumisesta, koska se auttaa tylsää ja harvennettua hiuksia vahvistamalla sitä anti-rikkoutumisjärjestelmän ja aktiivisen hedelmäkonsentraation vaikutuksella. Tämän shampoosan säännöllinen käyttö vaatii korjattujen päiden korjaamista, parantavan hiusten muotoilua ja auttaa kasvattamaan hiuksiaan kauemmin. Tämä soveltuu heikkoihin hiuksiin, jotka eivät ole loistavia, mutta niitä voidaan käyttää kaikentyyppisille hiuksille.

Se on hinnoiteltu INR 255: llä 175 ml: lle.

Katso lisää:  Johnson vauvan shampoot

6. Garnier Fructis Anti hilse shampoo:

Garnierin shampoos 6

Hilse on hyvin kiusallinen päänahan ongelma, jota on käsiteltävä heti, kun vaikea ehdottomasti tarvitsee ammattitaitoista apua, lievä tai keskivaikea hilse voi hyvin hoidettua luotettavalla shampoolilla, jolla on hilsettä. Garnierilta tämä auttaa puhdistamaan päänahkaa hyvin ja rauhoittamaan ihoa päänahan päälle. Se auttaa palauttamaan Ph-tasapainon päänahalle, jolloin se ei ole liiallinen kuivuus tai ärsytys. Se auttaa myös pitämään tuoksu laastarissa. Kermainen kaava tekee hiuksista silkkisen, rapeat, hallittavissa ja jopa kaksi kertaa vahvempana.

Se on hinnoiteltu INR 150: llä 175ml: lle.

Nyt kun tiedät kaikista Garnier-shampooseista, jotka myyvät siellä markkinoita ja verkossa, voit valita.

Katso lisää: Dove Shampoot

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Leave A Comment

− 2 = 6