Top 50 Eye Makeup Vinkkejä Tyylit elämässä

Silmämeikin suhteen haluamme kokeilla paljon silmien varjolla. Me usein unohda se, että vain keskittymällä soveltamalla erilaisia ​​värillisiä luomivärejä ei ole vastaus parhaan silmämeikkiin. Sinun täytyy tuntea ja seurata muutamia temppuja, jotka auttavat antamaan paremman silmämeikin muodon. Silmämeikki itsessään on erittäin luova tapa tehdä. Jos et tiedä, mitkä värit sopivat tai täydentävät ihon sävyäsi, silloin ei voi olla hyvä silmämeikki lainkaan. Sinun pitäisi myös tietää, mitkä värit auttavat tekemään silmänväristäsi kirkkaammaksi ja kontrastisemmaksi. Kaikki värit eivät sovellu kaikentyyppisiin silmien väriin. Jälleen jos käytät värillisiä piilolinssejä, silloin sinun on muutettava silmänväriesi väriä vastaavasti.

silmä makeup tips

On olemassa erilaisia ​​silmien värejä. Myös erilaisia ​​luomivärejä on olemassa. Sinun on tiedettävä, mitä värejä varjot täydentävät ihon sävyä. Samaan aikaan sinun on myös tiedettävä, minkä tyyppiset silmät varjon pitäisi käyttää. Saatavana voi olla kermanväriset silmävarjot, kynän silmävarjot, silmävarjot tai normaalit jauheen varjot. Jos sinulla on rasvainen iho, kermaiset luomivärit eivät istu iholla pitkään. Jos sinulla on kuiva iho, sinun on vältettävä kuivaa tai jauhetta. Jälleen silmämeikkiä varten sinun on myös noudatettava muutamia menettelytapoja, jotka korostavat silmäsi ulkoasua.

Jokaisella ihmisellä on eri muotoiset silmät. Jotkut meistä ovat ulkonevia otsan luita, kun taas toisilla on suuret silmät, joilla ei ole paljon ulkonevia otsan luita. Jos sinulla on pienet ja muotoillut silmät, sinun on vältettävä tummia silmämeikkivärejä ja paksumpaa mieleisyttä. Jälleen kun sinulla on suuret silmät, ei aina ole totta, että paksu silmävuorojen ansiosta silmäsi näyttävät hieman pehmeältä ja pieneltä. Kaikki eivät voi käyttää siivekkäitä muodostelmia, eikä kaikilla ole oikein muotoiltuja silmäkulmia. Kaikissa on paljon asioita, jotka täytyy pitää mielessä silmämeikin suhteen. Se ei ole niin helppoa tai yksinkertaista kuin useimmat meistä uskovat sen olevan.

Katso lisää: Kuinka lisätä näkökykyä luonnollisesti

Makeup-taiteilijat voivat havaita, mitä silmämeikki sopii täsmälleen asiakkaan silmille ja siten makeup vastaavasti. Meikkiartisteista puhuminen usein kadehdi siitä, kuinka he tekevät kauneimmista silmämeikkiä julkkiksiaan, mutta kun yritämme tehdä sen omilla silmillämme, me emme tuskin pääse lähelle tätä ulkoasua. On olemassa paljon temppuja asianmukaisen silmämeikin soveltamiseen. Ei ole, että menemme väärin soveltamalla silmän meikkiä, jota näimme Red Carpet -hahmolla, mutta ei tiedä, millainen ilme näyttää hyvältä..

Joten tänään puhutaan parasta 50 parasta silmämeikin vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua käyttämään silmämeikkiä kunnolla ja parhaalla mahdollisella tavalla.

Top 50 Eye Makeup Vinkkejä Tyylit elämässä

Yksinkertainen vinkkejä silmämeikkiin:

1. Puhdas pohja:

On erittäin tärkeää, että puhdas pohja tai silmäkoko on ennen silmämeikin aloittamista. Jätämme usein tämän tosiasian ja aloitamme silmämeikkiä pinnalle, jolla on öljyä ja likaa.

2. Suorista kannet:

Silmäkannen alukkeet ovat uusi suuntaus näinä päivinä. Voit ostaa ne mistä tahansa hyvästä merkkituotteesta tai verkosta. Jos et halua käyttää ylimääräistä taakkaa, ota sitten yksi piste kasvojentasaajasta silmäsuppillasi ja sekoita hyvin makeupia tehdessäsi. Tämä auttaa meikkiä istumaan kunnolla ja pidempään silmäluomissa.

Katso lisää: Kuinka tehdä Emo Makeup

3. Korjaaja:

Tämä on erittäin tärkeää piilottaa tummat silmän alla olevat ympyrät. Sijoittaa hyvä peitevoide.

4. Väri Concealer:

Me usein kohtaamme sinisilmäisten suonien ongelman silmämme ympärillä. Voit sijoittaa vihreän värin peitevoimaan ja nämä minimoivat sinertävän ulkonäön ulkonäön. Sovelluksen jälkeen voit käyttää normaalia peitevoidetta.

5. Säätiö:

Tämä on tärkein askel ennen minkä tahansa silmämeikin muodostamista. Se tekee ihon sävyksi jopa tasaiseksi.

6. Korkea sytytin:

Tämä on erittäin tärkeää, muuten otsan luut eivät korostu.

7. Irrota liitäntä:

Joillakin ihmisillä on pienet silmät, ja ne voivat erottaa nenä- ja silmäliitoksen korostuskynnyksen avulla.

Katso lisää: Silmämeikki kesällä

8. Ruskeat silmät:

Valitse silmänsuojukset ruskean tai vihreän korostaaksesi ruskeat silmät.

9. Ruskeat silmät luomiväri:

Jos sinulla on ruskeat silmät, käytä silmien varjoja kulta tai hopea tai sammal vihreä.

10. Vihreät silmät:

Jos sinulla on vihreät silmät, voit käyttää ruskeaa silmänympärystä tai vihreitä silmäpeitteitä.

11. Vihreät silmät luomiväri:

Voit käyttää vaaleita sävyjä vihreitä tai kultaisia ​​tai jopa harmaita silmälasiisi, jos sinulla on vihreät silmät.

12. Musta silmät:

Jos sinulla on mustat silmät, käytä mustia silmänsuojia. Tummanpunainen vuoraus voi myös toimia hyvänä.

13. Musta silmät luomiväri:

Voit kokeilla valoa hohtavan kultaa, vaaleaa bluesia tai voit myös käyttää persikanvärisiä.

14. Harmaa Sininen Silmät:

Jos sinulla on harmaat silmät, voit käyttää silmänsuojia vaalean mustan tai vaalean hiilen kanssa. Voit myös käyttää vihreitä silmävuoria.

15. Harmaa tai Sininen Silmät luomiväri:

Voit käyttää harmaa tai vaaleaa kultaa varjoa. Pidä silmäluomet pehmeänä. Tämä parantaa silmiesi väriä.

16. Crease Highlighting:

Korostusalueen korostaminen on välttämätöntä. Voit tehdä sen vaaleanruskealla luomiväreellä. Tämä on hyvä, kun haluat käyttää kannen jotain neutraalia. Tämä voi olla hyvää toimiston kokoonpanolle.

17. Lash Curler:

Ripsien curling voidaan tehdä useilla eri tavoilla. Sinun pitäisi panostaa hyvään hyppyjyrsimeen hyvään merkkiin ja ripustaa ripsiasi ennen ripsiväriprofiilia.

18. Kierrä kuumalla:

Voit ripustaa ripsien lämpöä silmälampaajan sijasta. Lämmitä lusikka lämmitettävässä vedessä kulhoon ja käytä lusikan takaa ripsien ripustamiseen.

Katso lisää: Kuinka tehdä silmämeikkiä

19. Levitä läpinäkyvä ripsiväri:

Aikoina, jolloin et halua rohkeampaa väriä ripsiisi, voit käyttää läpinäkyvää ripsiväriä.

20. Volumizing Mascara:

Nämä ovat meikki- tai kosmetiikkateollisuuden uusia keksintöjä. Voit sijoittaa volumisoivaa ripsiväriä saadaksesi lisää ripsiväriä.

21. Curling-ripsiväri:

Tämä on toinen hyvä asia, jos haluat sijoittaa enemmän kuin volyymi.

22.Lisäpusero:

Tämä voi olla hyvä niille, joilla on ohut ja harva ripsien karva. Tämä voi tehdä ripset pidempään ja paksummiksi.

23. Kippi väärät ripset:

Fake ripset antavat sinulle välittömästi paksummat ripset. Voit sijoittaa röyhelöpipeihin ja näitä voidaan käyttää liimalla.

24. Fake Strip Lashes:

Sen sijaan, että lash clumps voit käyttää nauhat ripset samoin. Nämä ovat hyviä, joihin voit sijoittaa. Voit käyttää näitä sekä alemman että ylemmän ripset. Ylävaipan äänenvoimakkuutta varten voit käyttää tätä vain ylimpien ripsien kohdalla.

25. Ripsiväri ennen väärennetyt ripset:

Levitä ripsiväriä ennen väärennettyjen ripsien levittämistä. Tämä tekee ripset kiinni väärennöksistä.

26. Pihdit:

Pidä pari pinsetit kätevästi ja tämä auttaa sinua sovellettaessa vääriä ripusioita.

27. Sekoita kaksi väriä:

Voit sekoittaa kaksi väriä antamaan sinulle neutraali mutta varjoisa vaikutus. Tämä voi olla hyvä säännölliseen kulumiseen.

28. Kulma siveltimellä:

Gel liner on uusi suuntaus ja nämä antavat sinulle erittäin tiheä näköinen vuori. Jos haluat sopivan levitystekniikan, käytä aina geeliä, jossa on hyvä puhdas kulmainen harja.

29. Gel-linerien kiinnittäminen:

Aloita geelivuoraus silmän sisäkulmasta. Siirry ylös kannen keskelle pitämällä leveys samana. Käynnistä uudelleen silmukan äärimmäisestä ulkosivusta ja siirry sisäänpäin liittämällä linja keskelle. Tämä antaa sinulle täydellisen linjan.

30. Silmät Tiiviit vuoraukset:

Aikoina, jolloin et halua etsiä tehtyjä, sinun on noudatettava tiukkaa vuorausmenetelmää, jotta ripset tai ripsien ulkonäkö täyttyy. Tämä on erityisen tärkeää, jos sinulla on ohut ripset. Ota silmänsuojakynät mustalla tai tummanruskealla ja kiinnitä silmäluomien sisäpintakuvioiden väliin pisteiden keskipistoolien päällä.

31. Valkoinen linja alareunaan:

Tämä on hyvä uusi tekniikka saada ramppityylinen silmämeikki. Käytä alemman vesilinjan valkoista liner-kynää ja normaalisti ylälangan kantta mustalla linjalla.

32. Mascara Sovellus:

Ripsiväriä tulee levittää sikiönmuodostukseen ylemmissä riparoissa. Sinun tulisi käyttää ripsiväriä tavalliseen tapaan alemman ripset.

33. Laajennukset:

Laajennukset toimivat hyvin, kun haluat lihavoittavan meikkiä. Voit piirtää laajennuksia silmän sisäkulmaan arabian näköiseksi.

34. Winged Linings:

Voit tehdä useita erilaisia ​​siivekkäisiä vuoria. Näitä on helppo tehdä. Voit käyttää pistoketta nauhan merkitsemiseen, jos sinulla on käden kädet. Piirrä viiva ja poista sitten nauha. Tämä voi antaa sinulle sopivat siivekkeet.

35. Vintage Eye Makeup Look:

Vintage-silmämeikkiä varten voit piirtää useamman kuin yhden siivekäs muodostamisen.

36. Laajennus alemmasta kansiosta:

Tämä on toinen korostuspyrkimys siivekkeiden pinnoille. Voit laajentaa siivenmuodostusta alemmasta vanteesta ja vetää sitä ylöspäin luoda kolmas siivekäs muodostus.

37. Smokey Brown Effect:

Smokey-silmä on yleensä tehty tummilla väreillä. Voit mennä pehmeämmille sävyille päivällä savustettu silmät. Yksi tällainen väri on ruskea. Voit yhdistää 3 eri ruskeaa sävyä tämän luomiseksi.

38. Musta Smokey Eye Effect:

Voit käyttää harmaata, mustaa ja kevyempää puuhiiltä varjostusta tummempaan smokey-silmämeikkiin.

39. Smudging auttaa:

Ota Q-kärki-applikaattoriharja ja hajota kohl alhaalla. Tämä antaa hetkellisen smokey-vaikutuksen.

40. Värit Värit:

Paras tapa saada hyvän silmämeikin on sekoittaa väreihin puhtaalla Q-kärjen applikaattoriharjalla. Sen pitäisi aina näyttää siltä, ​​että yksi väri sekoittuu toiseen ja seuraavaan toiseen.

41. Ruskea lyijykynä:

Käyttää ruskeita lyijykynät silmäkulmille ja pienissä aivoissa luovat pieniä hiuksia, kuten kuviot, jotka tiivistävät minkä tahansa hiusten ohut silmäkulmassa.

42. Korosta Crease:

Korosta aina rypytilaa, jotta silmäsi näyttäisivät suuremmalta.

43. Käytä Flesh Tone Pencil:

Jotta silmäsi näyttäisivät entistä suuremmalta, käytä lihavoiteltua kynää alemman vesilinjan kohdalla. Muista, että tämä on lihavoitettu kynä ja tämä tekee silmäsi näyttävät avoimemmiksi. Mutta älä käytä valkoista samaa vaikutusta. Valkoinen lyijykynä antaa sinulle erilainen meikki näyttää kaiken kaikkiaan.

44. Tummempi sävy:

Jos sinulla on tummempi ihonväri, valitse kultainen beige-kynä samalla tekniikalla kuin kohdassa no. 43.

45. Go Funky:

Ei ole huono asia mennä funky joskus. Voit ostaa värillisiä höyhenpeitteitä ja soveltaa niitä samalla tavoin kuin vääriä ripsiä.

46. ​​Go Glitter:

Voit mennä löysäksi loistokkaiksi ja käyttää niitä kannessa normaalien luomiväreillä ja luoda glittery-vaikutelman.

47. Värilliset Glitter Liners:

Jos olet fiksu loistavia, voit kokeilla värillisiä kimalteja, jotka voivat työskennellä, kun olet menossa puolueelle.

48. Ruskeat luomivärit alhaalle:

Jos haluat hieman varjoefektiä alhaiselle reunukselle, voit käyttää hieman ruskeaa varjostetta alemman ripon alla.

49. Cure Puffiness:

Silmämeikki ei voi näyttää hyvältä, jos sinulla on tuhlatut silmät. Voit vähentää röyhtäilyä ja silmäpusseja käyttämällä jääkuutioita niiden päälle tai käyttämällä kurkkuviipaleita päivittäin. Perunan viipaleet voivat myös toimia. Levitä yön kerma uudistamiseen.

50. Silmämeikin poistaminen:

Tämä on tärkeä asia. Sinun pitäisi poistaa silmämeikkiä hyvän meikinpoistoaineen avulla tai luonnollisella manteliöljyllä tai jojobaöljyllä. Sinun ei pitäisi nukahtaa silmämeikkiä.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

− 4 = 3