Top 5 Aroma Magic Face pesut Tyylit klo LIfe

Pidä ihosi puhtaana on salaisuus, joka pysyy nuorena ja kauniina ikuisesti. Markkinat tänään ovat tulvinut väärennetyillä kasvojen pesuilla, jotka puhdistavat ihon, mutta jättävät sen kuivaksi ja karkeaksi. Löydä hyvä laatu kasvot näyttää vaikealta työtä. On olemassa useita merkkejä, jotka väittävät tekevänsä aitoja kasvopesuja, joista Aroma Magic on arvostettu. Kaikki Aroma Magic-kasvopesu on valmistettu 100% luonnollisista uutteista, jotka puhdistavat ihon perusteellisesti samalla kun pehmeä ja sileä tunne. Suurin osa näistä aromikynsien pesuista tehdään hedelmäuutteilla, jotka kuorivat ihoa ja lisäävät terveen hehkun. Intian markkinoilla aromi taika kasvot pesee brändi on yksi parhaista kaikista aromin taika tuotteita.

Aroma Magic Face Washes:

Täällä keskustelemme viiden parhaan aromin maaginen kasvot pesua markkinoilla.

1. Aroma Magic-mansikan kasvopesu:

aromi magic face washes

Yksi suosituimmista Aroma Magic kasvopesuista, tämä tuote on muotoiltu mansikoiden ja aloe vera -uutteiden, samoin kuin eräiden eteeristen öljyjen, hyväksi. Se puhdistaa ihon ja jättää rauhoittavan tuntuman. Mansikat ovat täynnä ellagista happoa, joka auttaa ihoa keventämään ja poistaa kuolleen ja tylsän ihon huippua myöhemmin. Tämä Aroma Magic-mansikan kasvopesu sopii kaikille ikäryhmille ja on kohtuullisen hinnoiteltu INR 135: ssä 100 ml: n putkelle.

Katso lisää: Aroma Magic Hair Oil

2. Aroma Magic Grapefruit Face Wash:

Aromi Magic Face Wash 2

Tämä on saippua-puhdasta puhdistusaine, joka poistaa kaikki jäljet ​​likaa ja tahraa samalla avattaessa tukkeutuneet huokoset. Tämä Aroma Magic Grapefruit Face Wash on valmistettu luonnollisista hedelmäuutteista, kuten sitruunasta, greippi ja appelsiininkuorista ja eräistä eteerisistä öljyistä. Tämä ainutlaatuinen ainesosien seos kontrolloi tehokkaasti öljyn erittymistä ja jättää ihon kirkkaaksi ja säteileväksi. Tämä greippi kasvopesu on täydellinen aromaterapia tavaraa ihanteellinen kaikille ihotyypeille ja myydään sopivasti INR 90: ssä 120 ml: n putkelle.

3. Aroma Magic -valkoinen tee ja kamomilla:

Aromi Magic Face Wash 3

Aroma Magic -valkoinen tee ja kamomilla-kasvopesu sopii kaikille ihotyypeille. Se puhdistaa ihoa varovasti kuivumatta ja estää myös ihon puhkeamisen. Tämä kasvopestä huuhtoutuu kamomillaöljyn hyväksi, joka rauhoittaa ihoa ja jättää sinut rentoutumaan. Valkoinen tee ja muut luonnolliset uutteet kuorittavat ihoa ja viivyttävät ikääntymisprosessia. Käytä tätä kasvopestä ja nauti ylellinen tunnelma. Se on saatavilla 100 gramman putkipakkauksessa, joka on hinnoiteltu INR 135: llä.

Katso lisää: Aroma Magic Facial Kit

4. Aroma Magic Lavender Face Wash:

Aromi Magic Face Wash 4

Tämä laventelin kasvopesu on ihanteellinen valinta Aroma Magic-kasvopesuille kuivalle iholle. Se syväpuhdistaa ihon tekemättä sitä kuivaksi. Tämä kasvopyyhe sisältää kaikki aitoja ja luonnollisia ainesosia, eikä niissä ole lainkaan kovia kemikaaleja ja keinotekoisia tuoksuja. Aroma Magic Lavender Face Wash -tuotteen ainutlaatuinen sekoitus laventeliin ja eteerisiin öljyihin suojaa myös ihoa mistä tahansa ärsytystä. Sen antioksidanttiset ominaisuudet auttavat myös viivästyttämään ikääntymisen merkkejä. Käytä sitä päivittäin parhaan tuloksen saamiseksi. Tämä Aroma Magic -tuote on hinnoiteltu INR 145: ssä 100 ml: n putkipakkaukselle.

5. Aroma Magic Neem & Tea Tree Face Wash:

Aromi Magic Face Wash 5

Tämä on erittäin suositeltava Aroma Magic kasvopuhdistus rasvaiselle iholle. Liiallinen öljyneritys on yleisimpiä akne- ja punkkien puhkeamista aiheuttavia tekijöitä, ja ihanteellinen yhdistelmä ruusu- ja neem-uutteista tässä kasvojen pesussa auttaa parantamaan aknea. Lisäksi se estää myös muita eroja. Ihoystävällisten eteeristen öljyjen läsnäolo rauhoittaa ihoa, mikä estää ärsytystä. Tämän Aroma Magic Neemin ja Tea Tree Face Washin säännöllinen käyttö parantaa myös ihon sävyä ja keventää vikoja ja arpia. Saatavana houkuttelevassa 50 gramman pakkauksessa, tämä kasvopyyhe hinnoitellaan INR 75: ssä.

Katso lisää: Aroma Magic Face -pakkaukset

Leave A Comment

13 + = 15