Top 30 Dreamcatcher Tattoo mallit ja merkitykset. Tyylit elämässä

Käsityötuote, joka on suosittua syntyperäisten amerikkalaisten keskuudessa, unelmoiva keräilijä on kudotut jouset, jotka muodostavat höyhenet, jouset, helmet ja muut. Tämä on kaikki luonnollinen kohde, joka yleensä riippuu oviaukosta, joka kuvaa negatiivisten ajatusten ja vibraatioiden ehkäisyä kudotun sekoittumisen kautta, mikä merkitsisi vain sitä, että hyvät ja positiiviset viirit pääsevät sen läpi. Toinen ajatus on haaveilijalle, jossa jotkut uskovat, että negatiiviset ajatukset saavat siirtyä positiivisiin ajatuksiin, jotta he voivat seurata sinua kaikkialla. Unelma catcher tatuointi on suosittu keskuudessa naisten, puolivälissä riff ja selkä on yleisimpiä paikkoja. Ota vihjeet näistä mahtavista Dream Captor tatuoinnit alla ja valita parhaiten yksi.

Dreamcatcher-tatuointi-malleja-ja-merkityksiä

Dreamcatcher Tattoo mallit:

Tässä on Top 20 Dreamcatcher tatuointi malleja, jotka saatat haluta urheilua.

1. Peruspainatus:

Uni sieppari Tattoo Designs 1

Aina kun valitset unelma catcher tatuointi, tämä on yksinkertaisin painatus, joka on. Herkkä raajasta haaveilee unelma keräilijä, kaksi pehmeiden höyheniä koristavien spiraaliväliä, jotka heiluttavat hiljaa tuulessa. Selkänojan takana oleva selkä on myös yksi tavallisimmista paikoista, joilla saat unelmoitavan tatuoinnin.

2. Luonnon ympärillä:

Uni sieppari Tattoo Designs 2

Tämä on loistava dreamcatcher tatuointi, joka osoittaa hyvien vireiden sitomisen kerättyä ja kerättyä luonteesta ja sen olosta. Koska linnunlaukku katkeaa unelmamallin höyhenistä, monimutkaisten, korkeatasoisten viivojen ja kukkien käyttö lisää tatuoinnille henkilökohtaista tunnetta.

3. Dreamcatcher ja ruusut:

Uni sieppari Tattoo Designs 3

Jälleen kerran lisäämällä kukkakimppailua unelmakauppiasasi, kaunis tatuointi päättyy pari kukkiva luurankoinen ruusu, joka on valmistettu perholla, merkki elävyydestä, kun unelmoijan tyylikkäät höyhenet näyttävät hämmentyneiltä. Voit myös lisätä muutaman linnun sivuilla, kuten tämä tatuointi, pelata luonto-osamäärä.

4. Wolves Dreamcatcher:

Uni sieppari Tattoo Designs 4

Tämä tatuointi on eräänlainen, alkaa susi päistä, kalteva ylöspäin urhoilu, kuten näemme, kuvaamalla luultavasti mysteeri ja voima. Kuitenkin dreamcatcher alaspäin tehty perusalkuperäiseen suunnittelu voi luoda rinnakkain merkitys hyvän vireää ja kevyt sydämen ja haurauden.

5. Dreamcatcher väreissä:

Uni sieppari Tattoo Designs 5

Kaikki nämä, kun unelmoittaja oli piirretty, koska etteivät ne voineet kokea todellista eloisuutta ja elämää esineessä. Todellisuudessa dreamcatcher on tehty tarttuva ja houkutteleva ja täällä on yksi kuvastaa, että hieman nastat kylmää sinistä taustaa, jotka geeli niin hyvin tatuointi.

Katso lisää: Fake tatuoinnit lapsille

6. Värin iloa:

Uni sieppari Tattoo Designs 6

Jos et halua mennä täydellisiksi väreillä unelmoijaasi kanssa, voit valita tämän ainutlaatuisen muotoilun, jossa takertuneiden chakra pysyy perusmustana, kun höyhenet urheilevat komea sähköinen sävy, joka tuo mukanaan kauneuden paitsi tatuointi mutta itse kohde.

7. Monimutkainen verkko:

Uni sieppari Tattoo Designs 7

Tässä on toinen hauska Dreamcatcher tatuointidesign joka näyttää omituinen kietoutuminen eri silmän tihkuu ulos chakra unisieppari kun taas niiden käytön valkoinen kukinta kukka on todella hengittää elämän ja kauneuden taideteos. Se on täydellinen unelmoiva tatuointi naisille.

Katso lisää: Ankkurin tatuointi tarkoitetaan

8. Raakamuoto:

Uni sieppari Tattoo Designs 8

Rauhattomassa muodossa, ilman silmää tai helmiä ja värikkäitä höyheniä, tämä unelmoija näyttää harhaanjohtavalta ja yksinäiseltä, mutta myös erästä, joka erottuu erästä, joka näyttää yksinkertaiselta upealta, vaikka se on karu. Tämä on yksi parhaista Dreamcatcher tatuointi malleja miehille.

9. Kuun jumalatar:

Uni sieppari Tattoo Designs 9

Viimeinen unelma catcher tatuointi on kuun jumalatar innoittamana dreamcatcher, jossa kuun puoliväliin molemmin puolin näkyy kauniit pehmeät hued höyhenet, kirkkaus taidetta tekevät oikeutta viiniköynnöksen suunnittelu musta.

Katso lisää: Flame Tattoo mallit

10. Musta kauneus:

Dreamcatcher-tatuointi-malleja-10

Tässä on luonnollisesti tehty dreamcatcher tatuointi mallit someones olkapää ja käsivarsi. Kuten pitäisi olla ilmeistä, he ovat päättäneet tästä suuresta määrästä, ja toisinaan yksittäiset henkilöt pohtivat tiettyjä siivekkäitä olentoja, joilla on jonkinlaisia ​​kuvia heille. Tämä on täydellinen haaveilijan tatuointi kaverille.

11. Magnificent Thigh Dreamcatcher

Dreamcatcher-tatuointi-malleja-11

Tämä on eräs hienoimmista esimerkkeistä erinomaisesta käsityötaidoista ja moitteettomasta taideteoksesta. Ei vain unelmoiva tatuointi terävä ja erottuva todella ihana linjatyö, mutta samaan aikaan se on järjestetty paikka, joka on erittäin vaikea vastustaa. Se on tarkoituksella laitettu tatuointiin - ja ne ovat houkuttelevia kumpi tahansa tapaa, jolla otat hermostuksen. Rakastan sitä, kuinka siivekkäiset eläimet jakautuvat kauas keskipohjasta. Se lisää syvyyttä ja aikomusta siihen, mitä nyt on emotionaalinen unelmoiva tatuointi ideoita. Tämä, etuoikeus täällä, on hämmästyttävän ihmeellinen jokaisessa sanan tunnelmassa.

12. Kukka Dreamcatcher:

Dreamcatcher-tatuointi-malleja-12

Ihastuttava ja vahva linjatyö, mukana Fancy ja monimutkainen kokoonpano pitkin johdonmukaisia ​​sekalaisia ​​teemoja, tämä kuva oikein määrittelee wow. Tämä ainutlaatuinen girly unelma catcher tatuointi on epäilemättä standout keskuudessa kaikki. Silmiinpistävä talisman, kuohuviinit, samantapaisesti sähköistää pienempiä haaveilijoita ja upeita kukintoja päälle, tämä pimeä ja himmeä tatuointi on todellinen lumoava kauneus. Se on täydellinen mitata makeutta ja karkeutta, juuri sitä mitä asiantuntija pyysi. Kuka tarvitsee runsaasti, kun voit luoda vaikutelman, jossa on merkityksetön varjostus ja suunnitelma sekoitukset? Tämä tasapuolinen osoittaa, että käsityötaitoissa nuuska on ihanteita ja kun on vivahde, on huippuosaamista.

13. Susi unelma:

Dreamcatcher-tatuointi-malleja-13

Jos haluat symboloida lukuisia merkityksiä vain yhdellä ruumiillasi, susi haaveileva tatuointi miehelle on täydellinen ratkaisu sinulle. Molemmat komponentit ovat syvällisesti tyypillisiä ja näyttävät mahtavia itsenäisesti, joten niiden yhdistämisen pitäisi tuottaa paljon parempia tuloksia. Käytä muutamia vinkkejä ja ajatuksia, jotka voivat saada innovatiivisuuden toimimaan ja antavat sinulle motivaation, jonka tarvitset kokoonpanoon.

14. Tribal Wonder:

Dreamcatcher-tatuointi-malleja-14

Tribal Dreamcatcher tatuointi miehet on erittäin tunnettu kansan keskuudessa; ääriviiva voidaan kiristää käsivarsiin, kaulaan, hartioihin tai selkäisiin. Tämä merkitsee sitä, että Dreamcatcher-tatuointihenkilö voi korjata sen täydellisesti. Alun perin tribal tatuoinnit olivat eräänlainen artikulaatio oman uskonnollisen vakaumuksen. Nykyään paljon on muuttunut tatuointimaailmassa, ja heimojen tatuoinnit kuluvat enemmän esittämään tyyliltään ilmaisua, koska ne tekevät käsityötaidetta kauhistuttavista esineistä.

15. Jalka Dream Catcher:

Dreamcatcher-tatuointi-malleja-15

Dreamcatcher tatuointi naisille on yleensä katsottu tyyli selitys tai eräänlainen huippuluokan ammattitaito. Jos sinulla on mahdollisuus saada Dreamcatcherin tatuointi ja tarvitset sen kaiverrettuna kehossasi, jalka voi olla ihanteellinen paikka, jossa se ei kunnioita sitä, miten se näkyy. Se on yksi parhaista elimistössä olevista paikoista tatuoimaan. Tämä on ihastuttava, mutta nitty gritty ja ei kestää jonkin aikaa päätyä. Kyllä, se on selvästi versio ja voi jopa väittää, että se on huomattava lentoonlähtö perinteisestä kappaleesta, mutta se on huippuluokan käsityötaito. Voit muokata sitä omalle erityisen mieluummin antaen, ettet ristiriita tai tuhoa sen merkitystä

16. Spread Love Dream catcher Suunnittelu:

Dreamcatcher-tatuointi-malleja-16

Nämä tatuoinnit ovat mukana ideoiden valikoimassa. Osa suunnitelmista on miekkoja, nauhoja, kukkia ja taivaallisia sotajoukkoja. Tänään voimme nähdä lukuisia yksilöitä, jotka ovat "adoration" ja jotkut vastustavat "hellyyttä". Kun ihminen on epäonnistunut adoration, niin on olemassa suunnitelmia sydämen dreamcatcher tatuoinnit, joilla pultti tunkeutuu sydän, joka osoittaa joitakin veren tahroja. Suurin osa näistä tatuoinnit suunnitellaan pimeällä ja punaisella varjostuksella. Joka tapauksessa nykyinen malli on muuttunut, ja tatuointiarkkiteita, jotka suunnittelevat erilaisia ​​sävyjä, kuten vaaleanpunainen, vihreä, keltainen sininen ja niin edelleen. Tämä on yksi parhaista Dreamcatcher tatuointi malleja naisille.

17. Ravens Dream:

Dreamcatcher-tatuointi-malleja-17

Siinä vaiheessa, kun aiheet ovat yhtä innokkaita kuin unelmahaukka ja korppi, varsinkin kun edellinen on fuusioitu sellaisella dynaamisella polulla, siihen pisteeseen, että se riippuu viimeisen suun, se ei ole kenenkään kyky nähdä! Tämä loistava takakappale kulkee tunteita, jotka eivät ollenkaan ole kuin jotain muuta, ja tumma ja vaalea sävytyssekoitus antaa tunteen ahdistuksesta tai ahdistuksesta, jota hued tatuoinnit eivät voi eikä koskaan kykene tekemään. Tuulen alla tai useammin korvien siivet ovat ihmisarvoista kosketusta ja se antaa lapselle, että se on avoinna kyseenalaistaa.

18. Vesiväri unelma:

Dreamcatcher-tatuointi-malleja-18

Tämä akvarellin haaveilijan tatuointi merkitsee tätä perustelua uskomattoman valmistamiin värjäytyneisiin sävyihin kappaleen sisällä ja sen ympärillä. Se on jotain, jota et näe usein ja todennäköisesti erottua sellaisesta. Se on käytännöllisesti katsoen vedenpitävä tatuointi, joka on sekä innostuva että upea. . Lisäksi laillisesti, koska se on erittäin ainutlaatuinen, rohkeasti innovatiivinen ja asiantuntevasti toteutettu.

19. Perinteinen amerikkalainen amerikkalainen Dream catcher:

Dreamcatcher-tatuointi-malleja-19

Tämäntyyppiset perinteiset amerikkalaiset Dream catcher Tattoo -mallit ovat poikkeuksellinen tapa ilmaista yhteyden perustaan. Amerikka liittyy usein nimenomaan vetoomukseen nimen ja alkuperäiskansan rodun kanssa ovat hämmästyttävän tyytyväisiä niiden perustuksiin. Muutama ihmiset voivat ajatella se on pariton menetelmä näytteille yhteyden oman perusperiaatteista, mutta on olemassa lukuisia henkilöitä, jotka lumoavat osoittaa kaikkein syvän hyvinvoinnin, solidaarisuuden eri Intian yhteiskuntien ja sopimus luontoon Dreamcatcher tatuoinnit.

20. Nilkka haaveileva:

Dreamcatcher-tatuointi-malleja-20

Se voi olla erikoinen ja hieman sarjakuva versio unelmoiva tatuointi kuitenkin se ei tarkoita sitä, että se on vähemmän kiinnostunut tai viehättävä on. Siinä tapauksessa, että otat silmukan sen melkein, linjat ovat edelleen täydellisiä ja vahvoja, ja sävyt ja varjostus käytetään lähinnä ympyrän sisällä olevien selkeiden tilojen keskimääräiseen tietoisuuteen. Se on vain hauska ja ihastuttava pala ja olisi epäilemättä ihanteellinen niille naisille, joilla on aurinkoinen auras, eivätkä epäröivät yrittää uusia asioita. Se on yksi suosituimmista tyttöjen tytöille.

Pienet Dreamcatcher Tatuoinnit:

Top 30 Dreamcatcher Tattoo mallit ja merkitykset. Tyylit elämässä

Koristeellinen unelmoiva tatuointi yhdistettynä muihin kulttimerkkeihin tai merkkeihin tekee tatuoinnista ainutlaatuisen ja erikoisen. Höyhen kuvastaa pöllön viisautta ja kotkan rohkeutta. Useimmat ihmiset eivät tiedä alkuperää ja merkitystä, kun he saavat painetta. Voit joko valita värikkäitä tai jotain yksinkertaista ja tyylikästä kuin täällä.

Top 30 Dreamcatcher Tattoo mallit ja merkitykset. Tyylit elämässä

Dreamcatcher tatuointien erikoisuus on se, että ne voidaan sijoittaa mihin tahansa rungon kaltaiseen tänne, korvan taakse. Ne voivat olla erikokoisia pieniä, keskisuuria ja suuria. Koko on henkilökohtainen valinta ja vaihtelee henkilöstä toiseen. Jos haluat pienen, valitse yksinkertainen muotoilu. Tee kiehtova lausunto tatuoinnilla, jossa on vähäiset höyhenet ja kukkapohjainen rengas.

Top 30 Dreamcatcher Tattoo mallit ja merkitykset. Tyylit elämässä

Small Dreamcatcher Tatuoinnit tytöille. Tämä tatuointi on myös saatavilla kaverit liikaa. Suunnittelu on yksinkertaista ja ajatonta ja sitä voi käyttää missä tahansa kehon osassa. Tämä yksinkertainen ja herkkä muotoilu näyttää kynsiartikkelilta ja on tyylikäs. Monimutkainen muotoilu on huolellisesti piirretty, ja sinun tatuointiesisi on oltava asiantuntija, jolla on ohut neulat. Valitse pieni tatuointi, joka sopii tyyliisi ja asenne,

Top 30 Dreamcatcher Tattoo mallit ja merkitykset. Tyylit elämässä

Tyttö olkapäällä Dreamcatcher Tattoo. Naisilla on usein dreamcatcher tatuoinnit pienemmässä muodossa olallaan, mikä luo tyylikkään ilmeen. Olkapää antaa tukea ja tilaa, jotta malli on näkyvämpi ja tarkempi. Tämä on mahtava muotoilu ja tatuointi naisille ja näyttää uskomattomalta. Höyhenet korostuvat ja innovatiivinen muotoilu tekee tatuoinnista erottuvan.

Dreamcatcher Tattoo käsillä:

Top 30 Dreamcatcher Tattoo mallit ja merkitykset. Tyylit elämässä

Ei ole suositeltavaa saada unelmoitua tatuointia käsillä, koska et saa tarpeeksi tilaa tatuoinnille varsinkin jos sinulla on pienet kädet. Jos sinulla ei ole pieniä käsiä, niin tämä on kaunis ja realistinen univormun tatuointi.

Top 30 Dreamcatcher Tattoo mallit ja merkitykset. Tyylit elämässä

Tässä on esimerkki siitä, että joku asettaa omaa kiertymään unelmakauppaan omalla intohimollaan. Tätä yksinkertaista muotoilua on muutettu niin, että verkko näyttää auringonkukasta.

Dreamcatcher Tatuointi kaulalla:

Top 30 Dreamcatcher Tattoo mallit ja merkitykset. Tyylit elämässä

Tatuointi kaula-alueella kuvaa tavallisesti, että joku on riskialttiita tai rohkeita ja pyrkii tekemään rohkeita valintoja. Loppujen lopuksi kaula on alue, joka on melkein aina altistunut, riippumatta siitä, minkä tyyppiset vaatteet hänellä on, ja tämä kehon alue on erityisen tuskallinen tatuoinnille. Kauluksen tatuoinnit vaihtelevat henkilön mieltymysten mukaan.

Top 30 Dreamcatcher Tattoo mallit ja merkitykset. Tyylit elämässähttp://stylesatlife.com/articles/dreamcatcher-tattoo-designs/
Top 30 Dreamcatcher Tattoo mallit ja merkitykset. Tyylit elämässä

Kaulan takana on yksi suosikki ja rakastetuista paikoista dreamcatcher tatuointi, koska ne eivät ole helposti näkyvissä. Sinulla on mahdollisuus kattaa tatuointi, kun irrotat hiuksesi, mikä antaa sinulle pari erilaista tyyliä ja näyttää tatuoinnin ylöspäin. Jotkut ihmiset valitsevat selän kuvaamaan jotain loppua - suhdetta tai elämää tai jotain merkittävää.

Dreamcatcher Tatuoinnit ranteessa:

Tatuoinnit ranteessa ovat yksi ainutlaatuisimmista. . Jos haluat, että tatuointi on näkyvissä, ranne on ihanteellinen. Ne näyttävät hyvin yksinkertaisilta, mutta se on erityinen ja merkitsee paljon käyttäjälle. Nämä tatuoinnit ovat verrattain vähemmän kivuliaita kuin ne, jotka piirretään muille kehon osiin

Top 30 Dreamcatcher Tattoo mallit ja merkitykset. Tyylit elämässä

Tässä on hieno esimerkki siitä, miten voit täydentää unelmiesi tatuointia ranteella käsin tehdyillä rannekkeilla.

Top 30 Dreamcatcher Tattoo mallit ja merkitykset. Tyylit elämässä

Tämä ranteen tatuointi on todiste siitä, että unelmakotattojen tatuoinnit eivät tarvitse olla massiivisia ja koko takasi näyttää hyvältä. Tämä on hieno pienempi muoto vain musta muste ranteessa, joka näyttää hyvältä. Dreamcatchers voidaan värillisesti painaa tai ne voivat olla yksivärisiä. Tässä tatuoinnissa käyttäjä on päättänyt mennä enemmän höyheniä. Voit myös valita haluamasi höyhen tai haluamasi linnut.

Top 30 Dreamcatcher Tattoo mallit ja merkitykset. Tyylit elämässä

Alunperin Dreamcatchers oli suunniteltu kahdeksan pistettä, merkitse hämähäkki kahdeksan jalat. Sinun ei pidä kiinni perinteisistä malleista aivan kuten kaikki muut tatuoinnit. Dreamcatcher voidaan yksilöllistää ja koristella kuvastamaan persoonallisuuttasi. Koska sitä pidetään suojaavana talismanina, dreamcatcher tatuointi voi tuoda käyttäjälle turvallisuuden ja hyvinvoinnin tunteen. Nämä tatuoinnit merkitsevät myös luonnetta ja edustavat vapautta ja voimaa, jota se tarjoaa.

Dreamcatcher Tatuointi:

Jos olet ajatellut saada tatuointi, olet todennäköisesti ajatellut paljon suunnittelua ja sen symbolismia. Kyynärvarsi edustaa sekä vakautta että voimakkuutta, ja monet ihmiset voivat valita alkukeväärennöksestä kiinnittää huomiota lihakseen.

Top 30 Dreamcatcher Tattoo mallit ja merkitykset. Tyylit elämässä

Jalka tatuoinnit ovat kasvava trendi miesten kanssa. Useat naiset ovat kuitenkin päättäneet saada myös käsiinsä. Tatuoinnit tottelevat henkilökohtaisen tai jaetun kokemuksen muistoksi ja muistuttavat henkilökohtaisista virstanpylväistä tai saavutuksista ja muistavat rakkaansa muista syistä.

3D Dreamcatcher Tattoo:

Top 30 Dreamcatcher Tattoo mallit ja merkitykset. Tyylit elämässä

Termi "3D tatuointi" tai "kolmiulotteinen tatuointi" tarkoittaa tatuointeja, joilla on ylimääräinen ulottuvuus, kolmas ulottuvuus. Nämä tatuoinnit ovat vuorovaikutuksessa ihon kanssa ja antavat illuusion olevan ihon tai kehon yläpuolella. Tattoo-taiteilijat korostavat muotoilua 3D-efektin luomiseksi. Nämä ovat kohokohtaisia ​​tai loistavia alueita. Varjostusta käytetään pyöristetyn vaikutuksen aikaansaamiseksi, ja varjot lisätään syvyyteen ja etäisyyteen tatuointisuunnittelusta

Peacock Feather Dreamcatcher Tatuointi:

Top 30 Dreamcatcher Tattoo mallit ja merkitykset. Tyylit elämässä

Rainbow Dreamcatcher Tatuointi:

Top 30 Dreamcatcher Tattoo mallit ja merkitykset. Tyylit elämässä

Jotta tulokas yksilö saa Dreamcatcher tatuointi on varmistettu vetää paljon huomiota. Tatuoinnit ovat kuumia ja saavat enemmän höyrytettyjä! Tatuoinnit ovat huomattavasti enemmän kuin suunnittelunilmaisu. Dreamcatcher-tatuoinnin taustalla oleva kuva on se, että se pakottaa suuria unelmia käyttäjän ympärille tylsää yötä, kunnes auringonvalo taukoa.

Meillä on luettelo trendikkäistä ja yksinkertaisista haaveilijoista, jotka ovat täällä. Kun olet saanut painetta, muista huolehtia siitä huolella. Vältä infektioita varmistaaksesi, että vain kiristetään kaupungin hienoimmasta ja turvallisesta paikasta. Varo kutinaa tai muita merkkejä, joita kehosi näyttää. Hanki innoitusta ja saattakaa tänään painetta!

Kuvan lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20. 21, 22, 23, , 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34.

Leave A Comment

41 − = 33