Top 25 tammiin vauvan nimiä merkityillä Tyylit elämässä

Etsitkö Tamil-lapsen nimiä? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa b toimitetaan parhaat tammi-nimet pojalle tai tytölle sekä merkityksellisiä merkityksiä näistä nimistä. Kaikki nimet, joista keskustellaan täällä, sopivat melkein mille tahansa Tamil-pojalle ja tytölle.

Top 25 tamma Baby Names ovat seuraavat:

tamil baby names

1. Aariz:

Ensimmäinen tästä luettelosta os Aariz, mikä tarkoittaa "kunnioitettavaa miestä". Aariz on yksi parhaista nimistä tamililapsille. Nimi on melko suosittu Tamil-valtioissa, ja sen voidaan sanoa olevan valtava menestys viime vuosina, vaikka se on melko perinteinen nimi.

2. Anosh:

Anosh tarkoittaa "ikuista". Anosh on yksi hienoimmista vauvojen nimet Tamil. Anosh on todella kaunis ja tyylikäs nimi tamililaisten mukaan. Nimi sopii melkein jokaiseen tammi-poikaan ja voidaan sanoa olevan yksi parhaista tammi-pojan nimeistä.

3. Anoop:

Tämä on yksi parhaista Tamil-pojista. Nimi on niin kaunis, että kaikki perheenjäsenet arvostavat vauvaa, erityisesti nimen takia. Sanan Anoop merkitys on "kaunis". Nimillä on monia muita samankaltaisia ​​merkityksiä, kuten vertaansa vailla tai vertaansa vailla kauneutta aivan kuten jokainen vauva on heidän perheelleen.

Katso lisää: Islamilaiset nimet pojille

4. Arjun:

Tämä on yksi parhaista Intian nimistä ja yksi parhaista Tamil-pojan nimiä. Arjunin nimi on "luottamus ja voima". Nimi sopii melkein jokaiseen poikalapseen, koska kaikki ovat varsin rohkeita. On olemassa muutamia merkityksiä myös nimestä, kuten riikinkukko, Lord Indran poika jne.

5. Aarya:

Aarya tarkoittaa voimakasta ja jaloa. Tämä on yksi parhaista tavoista nimetä Tamil-poikavauva. Nimi tarkoittaa "voimakasta, jaloa, jne.". Nimi on äärimmäisen suosittu Tamil-osavaltioissa ja on yksi parhaista Tamil-nimistä pojille. Nimi sopii melkein mihinkään pojan lapsiin ja muistuttaa varmasti pojasta, että onnekas hänet on nimettävä niin kauniilla nimellä, kun hän kasvaa ja kehittää jonkinlaista ymmärrystä tämän nimen merkityksestä.

6. Anne:

Tämä on kaunis nimi tamililaisille täällä. Pikemminkin tämä on ensimmäinen tyttöjen nimi tässä luettelossa, joka tekee yhdestä useimmiten käytetystä tammi-tyttöystävästä. Nimi on niin kaunis, että se tekee automaattisesti tytön houkuttelevan, kun hän kasvaa vauvaksi naiseksi.

7. Agira:

Agira tarkoittaa periaatteessa taivasta. Nimen merkitys on niin cool, että kuka tahansa voi helposti rakastaa nimen, haluaa tuntea henkilön, jolla on tällainen kaunis nimi. Tämä on yksi tamojen tyttöjen parhaista nimistä siellä. Nimi on melko usein käytetty ja on todella hyvä, jos arvioit ääntämisen perusteella.

8. Adhya:

Tämän nimen nimi on "ensimmäinen voima". Nimi kuvaa myös Herra Ganeshaa. Nimi on todella hyvä nimi antaa Tamil-tytölle. Tämä on yksi parhaista nimeistä Tamil-lapsille (tytöt), ja tämä todella merkitsee paljon lapselle, kun hän todella kasvaa ja saa tietää nimen merkityksen.

9. Akshi:

Jos etsit tytöille tuskinia, niin tämä saattaa olla täydellinen sinulle. Se on makea. Se kuulostaa hyvältä ja sillä on myös hyvä merkitys. Termi Akshi määrittelee "silmät". Se tarkoittaa yleensä sitä, että tämän lapsen silmät ovat todella kauniita ja tämä voidaan sanoa olevan yksi parhaista tavoista nimetä lapsi.

Katso lisää: Marathi Baby Girl Names

10. Alaka:

Alakaa käytetään yleensä termina Tamil tammaissa määrittelemään tyttö, jolla on ihania hiuksia. Alakan nimi sopii täten ihanille hiuksille. Tämä on yksi parhaista vauvojen nimiä Tamil.

11. Yazhini

Etsitkö poikabien nimiä Tamil. Sitten meillä on hieno sinulle. Tämän nimen merkitys on "soitin". Vauvan nimeäminen tällä nimellä merkitsee yleensä sitä, että vauva on kiinnostunut musiikista ja soittimista.

12. Yaalmani:

Yaalmani on hieno nimi, jolla on suuri merkitys. Tämän nimen nimi on "Yaalpaanamin helmi". Tämä on todella hieno nimi ja luultavasti jokainen ja kaikki pitävät siitä.

13. Yarlchelvan:

Tämän nimen nimi on "ystävällinen". Se tarkoittaa, että lapsen nimi on merkki ystävällisyydestä.

14. Maha:

Yleensä sana Maha tarkoittaa "erittäin suurta". Tämä on hyvä nimi soittaa Tamil-pojalle. Maha tarkoittaa myös Gazellea. Se on tosiasiallisesti yksi tamperipuomien parhaimmista nimistä.

15. Maari:

Maari tarkoittaa Raina, ja se on yksi tamman poikien parhaista nimistä koskaan. Tämä on melko vanha nimi ja sitä käytetään yhä useimmissa tammi- perheissä.

Katso lisää: Sanskritin vauvojen nimet

16. Mehul:

Mehulilla on lähes sama merkitys kuin edellisellä, eli "sateella". Sana on todella kaunis nimi ja sopii pojalle. Tämä on yksi Tamil-pojien parhaista nimistä.

17. Ray:

Rayn nimen merkitys on "neuvonantaja". Tämä on todella hyvä nimi vauvapojan lapsille, jotka syntyvät Tamil-perheissä. Nimi sopii lähes kaikille lapsille, jotka ovat syntyneet Tamil-perheessä. Nimi on muutamia muita merkityksiä, kuten "regal, valonsäde jne.". Nimi on myös lyhenne Raymondista.

18. Ramu:

Tämä on uskonnollinen nimi Tamil-lapselle. Nimi tarkoittaa, että on itse asiassa Lord Ramin lempinimi ja siksi se voidaan sanoa olevan yksi parhaista Tamil-pojan nimeistä. Nimi on todella kaunis ja tuntuu onnekas siitä, että se nimetään tällä nimellä, koska se on valtava merkitys Intian uskonnolliselle historialle.

19. Rajah:

Tämän nimen peruskäsite on "ennakointi". Nimi on myös toinen merkitys, joka on kuningas. Nimi sopii melkein mille tahansa Tamil-pojalle. Nimi auttaa tekemään tuon pojan tekemään erilainen vaikutus ystävilleen, koska se tekee hänen kuninkaansa keskuudessa tavallisten ihmisten keskuudessa.

20. Rohin:

Rohnin nimen merkitys on "nouseva". Se osoittaa jotain uutta, jos jotain uutta on syntynyt maan päällä muutoksen aikaansaamiseksi kaikkien tähden.

21. Omar:

Omar on todella iso nimi Tamil-pojalle. Nimi on todella suloinen ja lähes kaikki vanhemmat haluavat nimetä lapsensa tällä nimellä. Omarin nimi on "korkein kaikkien joukossa". Se merkitsee myös uuden korvan aloittamista, millainen tämä nimi liittyy edelliseen.

22. Wasan:

Tamilissa ei ole paljon nimiä, jotka alkavat "W": lla. Tämä on kuitenkin olemassa. Wasan tarkoittaa "idoli". Se tarkoittaa, että lapsi, joka nimetään tällä nimellä, on idoli. Tämä on todella arvostettu nimi, ja lapsi luultavasti kiittää äitinsä ja isänsä nimeämällä tämä hämmästyttävä nimi, kun hän on tarpeeksi vanha ymmärtämään merkitys.

23. Aki:

Aki on hyvä nimi Tamil-pojille. Tämän nimen nimi on "Syksy", joka on todella kaunis. Se on niin hyvä, kun verrataan lapsi kaunista kaunista. Tämä on yksi parhaista tavoista verrata poikaa, kun hän on vauva. Tällaisen vanhemman käyttäytymisen avulla voidaan taata, että pojalla on suuri kasvatus.

24. Ajay:

Tämä kuulostaa Marathin nimellä, mutta on tammi-nimen poikavauva. Nimi tarkoittaa "voittoa". Tämä on luultavasti yksi Tamil-pojan parhaista nimeistä. On hyvä nimi nimetä lapsi. Se erottaa hänet muista lapsista tulevina vuosina ja ihmiset myös pitävät hänen nimestään, mikä tekee hänestä sosiaalisen kuvakkeen.

25. Anbu:

Anbu yleensä tarkoittaa joku, joka on ystävällinen sydän. Tämä on hyvä nimi antaa vauvapojasi. Nimillä on myös muita vastaavia merkityksiä, kuten pehmeys, rakkaus jne. Tämän nimen todellinen merkitys on "ystävällisyys". Riippumatta siitä, mikä tilanne onkaan, sinun pitäisi aina olla ystävällisiä ja tehdä ystävällisiä tekoja, sillä lopussa me olemme kaikki ihmisiä.

Tamil-lapsen nimet ovat melko söpöjä, ja tämä tosiasia on perusteltu tässä artikkelissa kauniiden nimet ja heidän sydämensä koskettavat merkitykset.

Leave A Comment

66 − = 60