Top 25 perinteistä Etelä-Intian Sareesia Tyylit elämässä

Etelä-Intian sarees ovat eri liigassa kokonaan. Ne tulevat viehättävillä kuvioilla, jotka on tehty rajoilla ja ne kaikki näyttävät niin eläväisiltä ja väriltään, että kaikki naiset häikäisevät tavalla, jolla näitä sareeja esitetään. Suunnittelijat keskittyvät vaikuttamaan ihmisiin syöttämällä silmällä ainutlaatuisia kuvioita, joita he eivät todennäköisesti ole tehneet mistään muille saree-tuotteille. Jokaisella sareellä on oma ainutlaatuinen mallikokoelma. Värit voivat olla samat, mutta malleja ei koskaan kopioida. Niitä voidaan kuitenkin improvisoida.

Perinteiset Etelä-Intian Sarees:

Tässä artikkelissa keskustelemme eräistä viileistä Etelä-Intian suunnitteliasheereistä, jotka tulevat houkuttelevilla kuvioilla, ja ne on suunniteltu vaikuttamaan.

1. White Allure Etelä-Intian Saree:

etelä indian sarees

Se näyttää melko yksinkertaiselta ja tavalliselta sareeiltä, ​​mutta jos katsotte sitä jonkin aikaa, saatat nähdä, että rajojen mukaiset mallit ovat luultavasti yksi niistä parhaista asioista. miten ne näyttävät. Saree sopii parhaiten värikäs pusero ja mikä voi olla parempi kuin punainen pusero tässä tapauksessa.

2. Heavy Silk South Indian Handloom Saree:

etelä Indian sarees 2

Tämä saree on improvisoitu joitakin parhaista perinteisistä ja nykyaikaisista malleista nykymaailmassa sareeille. Punainen väri ja kultainen taiteellinen työ on raja-alueeltaan paras ominaisuus tästä saree-mallista. Tämän lisäksi valkoinen väri näyttää niin elävältä ja houkuttelevalta edestä, ja tämä on myös toinen mahtava piirre tästä saree. Jos etsit ihmisarvoista sareea tällä kaudella, joka erottuu muista naisista, jotka ovat yllään sarees, niin tämä voidaan sanoa olevan oikea tavaraa sinulle.

3. White With Golden Borders Suunnittelija Etelä-Intian Saree:

etelä Indian sarees 3

Tässä on saree, joka luo otsikot kun laitat sen päälle. Houkutteleva kuvio rajoilla on tämän sareen tärkein osa, joka tekee siitä näyttävän niin houkuttelevalta. Yhdessä tämän kanssa on tehty malleja myös alemmalla ja keskimmäisellä osuudella. Kaikki nämä tavalliset valkoiset materiaalit tekevät siitä näyttävän todella erikoiselta ja naiset ovat enemmän kuin iloisia urheilussaan kehossaan. Sareesta on jotain todella erikoista, joten se näyttää niin houkuttelevalta.

4. Etelä-Intian Coimbatore Saree:

etelä Indian sarees 4

Tässä on Etelä-Intian saree, joka seuraa viimeisimpiä malleja maailmassa suunnittelija sarees. Sareen vaaleanpunainen ja kultainen sekamuoto on paras ominaisuus, ja se tekee vaikutuksen kovaa, kun he katsovat sitä. Jos tarvitset jotain trendikästä, mutta se ei ole keuliminen, niin tämä saree voidaan sanoa olevan oikea tavaraa sinulle. Se menee ripustettavaksi lähes samanväristen pussien kanssa.

5. Simple Red South Indian Saree:

etelä Indian sarees 5

Tässä on Etelä-Intian saree, joka soveltuu kaikille miehille ja naisille siellä. Suunnittelu, jota tämä saree urheilu rajaosuudella on täysin mahtava, ja se kulkee käsi kädessä silmään tarttuvalla kukka kuvio tehdään keskellä osa saree. Tämä on jotain, joka voidaan toteuttaa häät ja muut vastaavat tilaisuudet. Saree on jotain, joka räjäyttää mielesi ja sopii täydellisesti kaikille ikäryhmille kuuluville naisille. Sareen on tehty vaikutusta, vaikka se on verrattain vähemmän ystävällisempi kuin edellisellä listalla.

6. Blue Kanchipuram Etelä-Intian Saree:

etelä Indian sarees 6

Kanchipuram on yksi parhaista Etelä-Intiasta tulevista saree-lajikkeista. Nämä sarees ovat täysin aitoja ja urheilu joitakin parhaita malleja, joita voidaan tehdä Intian sarees. Tämä on puhdas silkkisairaus ja näyttää täysin häikäisevältä. On hienoa niille naisille, jotka ymmärtävät perinteisen intialaisen vaatetuksen kauneuden ja pystyvät urheilemaan sitä tehokkaasti. Tämä saree on Intian vaatteet kaikille (naisille). Se sopii automaattisesti muotoiluvaatimuksiisi ja tekee sinusta näyttävän houkuttelevalta kuin koskaan.

7. Sininen puuvilla Etelä-Intian Suunnittelija Saree:

etelä Indian sarees 7

Aina kun näet monimutkaisia ​​malleja, jotka tehdään sareen etuosassa, sinun on ymmärrettävä, että nämä ovat Etelä-Intian sareejä. Tämä ei ole mikään muu, ja sen sijaan, että se olisi käsityö saree, se tulee näkyvällä ja monimutkaisella tavalla etupuolella. Yhdessä tämän kanssa on olemassa jonkin verran soveltavaa punaista punaista tässä saree, joka sopii kehon täydellisesti ja tekee nainen näyttää täysin jumalallinen. Se toimii samalla tavalla sinulle, kun laitat sen päälle.

8. Dharmavaram Silk Saree:

etelä Indian sarees 8

Suunnittelu, jonka tämä saree osoittaa pois, on jotain, jota et ole ennen nähnyt. Sareen pohjaosaan vaikuttavat pienet mallit, vaaleanpunainen vaaleanpunaisuus pallun ja kultainen pystysuuntainen muotoilu jne. Ovat vain harvoja tämän sarjan mahtavista ominaisuuksista. Saree näyttää niin houkuttelevalta myös tämän materiaalin suunnittelun materiaalin takia. Jos urheilette tätä saree kunnolla, niin sinulla on mahdollisuus näyttää kaunein nainen urheilu houkuttelevin saree missä mennä tämän.

9. Etelä-Intian morsiusneula:

etelä Indian sarees 9

Tämä on luultavasti yksi parhaista saree brides siellä. Kun urheilette kauniin Etelä-Intian saree hääpäiväsi, mikään ei voi näyttää sinusta kauniimpi. Ei sinun meikki, ei jalokiviä. Sinun tulee näyttää houkuttelevalta pääasiassa sareen takia. Sareen on kaunis loisto ja se on jotain, jonka jokainen nainen haluaa nähdä ruumiinsa antamalla vaatekappaleen. Tämä Etelä-Intian vaatekappale on jokaiselle jokaiselle naiselle upea ja mahdollisesti haluaa pitää sen varattuna urheiluun erikoistapauksissa.

10. Ideal South Indian Wedding Sraee:

etelä Indian sarees 10

Tämä on häätvaru, jota lähes kaikki Etelä-Intian naiset ovat kuluneet ainakin kerran elämässään. Rajavartiossa tehty mahtava kuvio voidaan sanoa olevan yksi tämän sareen parhaista kuvioista. Keskellä oleva osa on myös hyvin sisustettu.

11. Vaaleanpunainen Etelä-Intian Suunnittelija Saree:

etelä Indian sarees 11

Tässä on suunnittelija saree joka soveltuu kaikille miehille ja naisille. Houkutteleva malli tämän saree on luultavasti yksi parhaita asioita tästä saree. Se näyttää niin viileältä naiselle, että jokainen naispuolinen katsoja kuvittelee itseään urheilevan tätä kaunista sareea.

12. Maharashtranin eteläinen intialainen Saree:

etelä Indian sarees 12

Tämä saree on tehty yhdistämällä kahta eri kulttuuri saree kuvioita. Se on todellakin perinteinen Etelä-Intian saree urheilu joitakin Mumbai vibes. Reunojen ja rakeiden kuvio on täysin viileä ja sopii urheiluun houkuttelevan puseron ansiosta.

13. Sininen Etelä-Intialainen houkutteleva suunnittelija Saree:

etelä Indian sarees 13

Tässä on sininen saree, joka näyttää täysin viileältä etäisyydeltä. Jos katsot sitä huolellisesti, se näyttää yhtä kauniilta, ja sitä voidaan silti kutsua yhdeksi kaikkien aikojen parhaista Etelä-Intian säikeistä. Sellainen kuvio on erittäin houkutteleva ja se on jotain, joka kannustaa naisia ​​urheilemaan sitä kehossaan.

14. Wedding South Indian Shine:

etelä Indian sarees 14

Tässä on oranssinvärinen saree, jota voi harrastaa häät. Itse asiassa se on suuri päätös urheilua tämän saree häät tilaisuus, koska se on tehty pitämällä mielessä, että tarkoitus. Jos etsit jotain, joka näyttäisi erilaiselta kuin muut tämän hääajan, niin tämä voidaan sanoa olevan täydellinen asia sinulle.

15. Suunnittelija Etelä-Intian vaaleanpunainen ja keltainen Saree:

etelä Indian sarees 15

Tässä on yhdistelmä kahta kauneimmista väreistä, kuten naiset ovat koskaan. Sareen urheilevat kauniita virejä sekä värikäs pusero, jossa on kauniita puolihahmoja. Voidaan sanoa, että se sopii kaikille niille naisille, jotka juontavat tänä vuonna häät Etelä-Intiassa. Tämä on suosittu morsiamen saree Intian eteläosassa.

16. Deep Maroon Silk South Indian Saree:

etelä Indian sarees 16

Tässä on saree, että kaikki naiset siellä mieluummin pukeutuvat. Mallin, jonka tämä saree edustaa etuosassa, kannattaa mainita ja se on jotain, joka sopii täydellisesti itsellesi. Sareen voi harrastaa häitä tai tallentaa enemmän erityisiä tilaisuuksia varten. Ei ole väliä missä tahansa, kun käytät sitä, houkuttelevien mallien ansiosta sinä saat vetovoiman keskipisteenä.

17. Valkoinen perinteinen saree:

etelä Indian sarees 17

Tässä on Etelä-Intian saree, joka urheilu väri valkoinen. Saree luultavasti toimii kaikille naisille, jotka haluavat näyttää yksinkertaisilta ja luottaa sisäiseen kauneuteensa, joka on vastuussa vetovoimastaan. Kun urheilette tätä sareea, olet jotenkin edustanut Etelä-Intian awesome saree -suunnittelijoita. Tämän sarjan suunnittelussa toteutettu kova työ on ilmeistä urheilusta.

18. White With Gold Boarder Saree:

etelä Indian sarees 18

Samoin kuin edellisessä, tämä on myös kaunis valkoinen väri kehossa ja älykkäitä malleja tehdään rajalla osa voidaan myös vastuun tehdä tämän saree näyttävät niin houkutteleva. Naisen tämän kuvan esittäminen tällä kuvilla on varsin vaikuttava, ja kun kuljetat tätä sareeä tehokkaasti, voit myös katsoa samaa tai jopa kaunista.

19. Red Allure Pallu Saree:

etelä Indian sarees 19

Täällä meillä on erittäin hyvännäköinen punainen saree, joka tulee loistavalla kuvioilla, joka on tehty palluosuudella. Se on jotain, että lähes kaikki naiset siellä ovat mielellään itselleen ja haluavat käyttää lähes kaikissa tapahtumissa tai tilaisuuksissa. Kultainen väri antaa sille erilainen loisto ja tekee siitä näyttävän entistä houkimmin kuin koskaan olisi voinut olla vain urheilussa punaista väriä.

20. Sininen ja beige Eteläinen Intian Saree:

etelä Indian sarees 20

Tämä on yksi Etelä-Intian sareeiden parhaista modernista versiosta. Siinä on erittäin houkutteleva muotoilu, joka on tehty kehossa käyttäen pieniä pisteviivoja. Jos katsot huolellisesti reunoja, näet, että joitain beigenvärisiä kuvioita käytetään myös koristelemalla koko suunnittelija saree.

Katso lisää: Halvat ja parhaat Sarees

21. Monivärinen puuvilla Zari Suunnittelija Saree:

etelä Indian sarees 21

Täällä meillä on yksi kaikkien aikojen parhaista monivärisistä sareeistä. Mallin, jonka tämä saree-täplä on, on niin houkutteleva, että mahdollisesti kaikki, jotka seuraavat tätä, laskevat sen puolesta. Haluatko katsoa parasta? Tämä on sinulle oikea asia.

22. Tyylikäs Etelä-Intian Sarees:

etelä Indian sarees 22

Tämä on täysin erilainen kuin ne, joista keskustellaan pisteestä no. 10. Eri värejä, joita tämä saree urheilu on täysin uskomaton ja voidaan sanoa olevan yksi hienoimpia stuffs siellä. Mallit ovat muuttaneet ylitöitä. Ne eivät ole perinteisiä, vaan ne ovat melko innovatiivisia.

Katso lisää: Viimeisimmät Intian Sarees

23. Perinteinen Etelä-Intialainen häät Saree:

etelä Indian sarees 23

Tässä on häät saree joka sopii kaikille saree ystäville siellä. Houkutteleva kuvio, jonka tämä saree urheilu on luultavasti siksi, että raja-osa ja aattona kiinni oranssi ja beige sekoitettu pohja väri.

24. Aristokraattinen Red South Indian Saree:

etelä Indian sarees 24

Tässä on yksi kaikkien aikojen hienoimmista Etelä-Intian sareeistä, jotka tulevat siihen houkuttelevilla malleilla. Kuviota, että se urheilu kultainen työtä yksi punainen pohja on luultavasti yksi hienoimmista asiat tästä saree, joka on erittäin vaikuttava.

Katso lisää: Pohjois-Intian Sareen tyylit

25. Yellow South Indian Saree:

etelä Indian sarees 25

Tässä on Etelä-Intian saree, joka soveltuu kaikille miehille ja naisille siellä. Jotkut pienet monimutkaiset mallit ovat tehneet keltaisen ruumiin tämän saree joka urheilu pieniä monimutkaisia ​​kuvioita.

Jokaisella sareellä on oma ainutlaatuinen mallikokoelma. Värit voivat olla samat, mutta malleja ei koskaan kopioida. Niitä voidaan kuitenkin improvisoida. Tässä artikkelissa on keskusteltu hienoista South Indain -suunnittelusarmeista, jotka tulevat houkuttelevilla kuvioilla, ja ne on suunniteltu vaikuttamaan.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

+ 53 = 63