Top 25 Naisten muodin ja muodin vyötärönauhat

Käytettäväksi muotia varten, täydellinen kulumista koristelu on muotihihnoja. Se antaa oikean houkuttelevan ulkoasun mihinkään kulutukseen. Upea näköinen, se tekee tyylistä yllättävän asun. 1800-luvulta lähtien naisten muotikentillä muotihihnoista tuli suosittu hameen ja puseron yhdistelmä.

vyöt for women

Eri tyyppisiä naisten muoti vyötärö vyöt:

Tässä on luettelo 25 nykyaikaisesta naisten vyöt kauniista vyötäröinsä. Voit valita ja kokeilla.

1. Yksinkertainen nahkavyö:

nahkavyö

Valmistettu puhtaasta nahasta, pituudeltaan 7,2 metriä ja leveydeltään 10 cm, mukana liukukoukku kiinnittämällä. Koristeltu kudottu paisley teemoja. Sopii hyvin tytöille mihinkään osapuoliin.

2. Hienojakoiset naiset:

ilmainen-belt

Nämä naisten vyöt ovat rento ilmahihnoja; uuden saapumisen tyyppi tulee laivastolle, ei nahkaruudelta ja valkoisina sävyinä. Naisten valinta pienemmällä hinnalla, säännölliseen ja päivittäiseen käyttöön naisille.

3. Contra -hihna D-solki Mustat vyöt:

vasta-belt-d-solki-musta-vyöt

Ylellisyystuotteet naisille, joilla on tuottoisa tyyli. Soveltuu kaiken ikäryhmälle ja saa kohtuulliseen hintaan markkinoilta. Voit tarttumisestasi katsoa voit kokeilla niitä. Vyön erilaiset värit, jotka ottavat huomioon jonkin tyyppisen tyyliyhdistelmän.

4. Käsintehty rento vyö:

käsintehty-rento-vyö

Tämän vyön avulla vaatetusvaatteesi näyttävät mukavalta. Tämä käsintehty ruskea vyö on luotu Texas-nahkateollisuudesta. Voit käyttää säännöllisesti ja päivittäin hyvällä asuulla, mukavasti talousarvion Vyötärö koko ilmaiseksi välillä 28-36 tuuman liikaa. Ostotapahtuma käteistuotteille markkinoilta.

5. Polyesteri nauhavyö:

polyesteri-naisten-vyö

Tämä on yksipuolinen polyesterin muotihihnat naisille miellyttävä 38 tuumaa vyötärö kokoa. Kokonaismateriaali on polyesteriä ja väri on Sininen tai riippuu valintasi. Paras tytöille päivittäisissä asuissa ja helposti venytettävissä.

6. Bow solmu Bow laaja vyötärö vyötärö:

bowknot-jousi-laaja-venytys-vyötärö-vyö

Laadukas ja uusi brändi, joka on helppo käyttää mihinkään asuun, tyylikkäästi katsottuna. Hongkongista tällaiset vyöt vievät markkinoilta. Valmistettu puhtaasta nahasta koostuu eri väreistä ja sävyistä. Aina hyvä valinta naisten vöihin. Pituus on noin 61-90 cm. Bow näyttää kauniilta tytöille tämän vyön käytön jälkeen.

7. Kultaiset värivyöt tytöille:

kulta-väri-vyö

Synteettisen materiaalin hihnojen tyyppi, voit säätää hihnan kokoa, jos haluat avata soljen. Paino on noin 100 grammaa. Näkemyksesi ja persoonallisuutesi mukaan naiset voivat käyttää valittaessa hihnoja. Ensinnäkin näyttää vaikutuksessasi rakkaaseen, voit kokeilla tällaista kultahihnan suunnittelua.

8. Naisten vyötärönauha nauhat:

kerma-vyötärö punottu vyö

Kerma-pohjaiset ja valkoiset vyötärönauhat näyttävät erinomaisilta kaikista asuista. Farkut ohut valkoinen vyö näyttää tyylikäs. Ja kermainen kudottu vyötäröhihna tekee kaiken täydelliseksi, kun ulkoasu muuttuu dynaamiselta. Naisille vyötärönauvoja kevyessä kermanvärissä voi käyttää myös työpäivinä. Vyötärönahka, jossa on valkoinen tai kermavyö, voi tehdä takkasi kiinni kehossasi täydellisesti.

9. Leopard Print Wide Elastic vyönhihna:

leopardilakanoissa laajuinen-elastinen vyötärö-vyön-9

Naiset, jotka rakastavat eläinten ihonpainatusmuotoja, voivat valita vyötäröhihnoille, joilla on samankaltaiset eläimen ihokudokset. Vyötäröä voidaan säätää kehon muotoon. Yksinkertaisella soljella se voidaan kiinnittää mekkoosi. Naisten muotihihnat, joissa on eläinten ihon painatus, valitaan yleensä hyvillä vaatteilla varustetuilla naisilla, joilla on korostettu asenne.

10. Brown Women Stretch Belt:

ruskea-naisten stretch-vyö-10

Venytysvyöillä on monia malleja. Hihna on valmistettu erillisillä materiaaleilla, kuten helmeillä tai nahkakappaleilla, jotka on yhdistetty joustavaan elastiseen lähelle näkymätöntä. Elastinen auttaa kappaleita venyttämään mukavasti kehon koon mukaan. Se tekee ihastuttavan ulkonäön.

Katso lisää: Kuuluisia vyötuotteita

11. Tytöt Vyötärö vyöt:

kapea vyötärö-vyöt-11

Naisille sopivat vyötärönauhat ovat lähes kaikkien naisten valinta. Kaikilla naisilla on oltava niin ohut vyötärönauha vaatekappaleessa, koska ulkonäkö kapea hihna mekko voi tehdä sinusta näyttävät ihastuttava yksinkertainen kosketus kapea vyötärö vyö ilman suurta eroa suunnitelma oman mekko.

12. Naiset Gold Metal vyötäröhihna:

naisten kulta-metalli-vyötärö-vyön-12

Julkkikset ja korkeatasoiset naiset haluaisivat käyttää kultaisia ​​ja hopeisia vyötärönauhoja korkealla puolueella. Kultaketjullisten vyötärönauhojen ulkoasu on omassa lausunnossaan. Kultainen vyö tekee läsnäolostasi puolueen keskuksen. Intialaiset naiset ovat useimmiten kiinnostuneita kulta ja hopea vyötärö vyöt, jotka tunnetaan myös nimellä kamarbund. Ne ovat yleensä kuluneet Intian häät kanssa sarees ja choli puvut.

13. Vyönhihna elastisista helmistä:

vyötärö-vyön-in-elastinen-helmet-13

Helmet ovat kaikkien naisten sydän. Pearls touch tekee ulkonäköstä erittäin luonnollisen ja korkean, sen sileän ja puhtaan ulkonäön. Joustavat helmi-naiset vyötärönauhalla vaipatut helmihelmet näyttävät yllättävältä pitkällä vyötäröllä illalla tai puolueella. Rakkaat kosketukset voivat tehdä ulkoasusta upean yövuorossa. Vyötärönauhan helmi kiilto voi näyttää hyvältä myös saree-kennoilla.

14. Pehmeät nahkaiset vyöt:

pehmeä nahka vyötärö-vyöt-14

Pehmeän nahkan leveät vyöt ovat vyötärönauhojen muotoilu naisille. Hihnojen avoimet päät on sidottava käyttäjän päälle sen jälkeen, kun ne on kääritty vyötärön ympärille, jolloin solmu on keskellä tai sivulla. Avoimet vyötäröhihnat sitovat kääreitä kahdesti edellä mainitun vyötärölinjan ympärillä venyttämällä mekko lähellä kehoa antaen täydellisen kuvan kehostasi.

15. Diamond Waist Naisten vyöt:

Diamond-vyötärö-vyöt-15

Naisten koriste-vyötärönauhat ovat koruja monille naisille. Niskastettujen vyötärönaukkojen upea ulkoasu näyttää ulkonäöltään erilaiselta. Timantit ja helmet tai pienet ripustukset tekevät vyötäröhihnoista viehättävän. Fancy vyötärönauhat näyttävät hyviltä tavallisilta värileluilta ja niin naisvöiden työ näkyy kauas. Yleensä tällaisilla vyötärönauhoilla on kiinnikkeitä, jotka kiinnittävät hihnan vyötäröllä ja ovat vyötäröllä irtonaisia, joten ne antavat kevyesti kauniin lisäosan kastikkeeseen.

Katso lisää: Suunnitteleva vyöt miehille

16. Naisten kangasvyöt:

naisten kangas vyöt-16

Ihastuttavat, mutta täysin erilaiset nahkaiset hihnat voidaan tehdä myös pelkkien kangaskappaleiden avulla. Liinavaatteista valmistetut vyötärönauhat näyttävät uskomattomilta hameilla ja farkuilla piknikillä ja retkillä ystävän kanssa. Liitetyt ripustettavat meriekvat ja pompomit näyttävät trendikkäisiltä karkeilla farkuilla tai särkyneillä hameilla. Naiset voivat myös käyttää tällaista hihnaa alimmalla vyötärölinjalla antaen sille uuden ilmeen. Ripustetut pompomot liikkuvat aina kun nainen kävelee joka näyttää upealta.

17. Nahka Fringe Naisten vyöt:

nahka-marginaalisia-belt-17

Hihnapyörät ovat ainutlaatuinen muotoilu naisten vyötärölaivojen listalla. Brioche ja vastaava patchwork hihnoissa näyttävät hämmästyttäviä, kun haluat perinteisen ilmeen. Vyö on kiinnitettävä takana ja välikappale pidetään etupuolella. Nahkainen hihna menee hyvin farkkuihin ja hameihin. Bohemian fringed kuori turquois naisten koristeltu naisten vyöt on kysyntää naisten keskuudessa rento mutta erinomainen ilme.

18. Vyötäröllä vyöt ja vyöt:

metalli-vyötärö-vyöt-with-ripustaminen-18

Metalliset vyötärönauhat ovat todellakin villityksiä nuorille. Hieno metalliset vyötärönauha nuorille tytöille, joissa on ripustettu kangas, näyttää erittäin tyylikkäältä tytöiltä. Tytöt jopa haluavat ripustaa valintansa mukaiset kirjaimet hihnalla ketjulla. Jotkut jopa valitsivat käsi-emaleita suosikkikuviensa tekemiseen, jotta se näyttäisi kaunialta. Laaja hihna metallissa kiinnitetään takana kiinnitetyllä metalliketjulla, joka voi kiinnittää hihnan tiukasti runkoa kohti.

19. Korsetti Stretch Skinny vyötärö muotihihnat naisille:

korsetti-stretch-laiha vyötärö-vyöt-19

Korsetti-vyötäröhihnat ovat uusi muotoilu, jolla on erilainen ilme. Naisille vyötäröjä, joissa on venytettävä nauha soljen sijasta tai yksinkertainen solmujen solmimismenetelmä, voidaan vaihdella joustavalla nauhalla, joka kiristää hihnan runkoon. Ajatus on mieli puhaltaa ja houkutteleva myös. Tytöt haluavat käyttää tavallisia värejä korkeita vyötäröhihnoja tavallisissa pitkissä yläosissa. Värilliset painetut topit voivat myös näyttää upealta vastakkaisella värisävyllä. Paksu muotoilu näkyy myös etäisyydestä. Itse asiassa se on muotilausunto ja vaihtelee suuresti käytettävän materiaalin mukaan.

20. Ruskea Suede Jeans -hihna:

ruskea-mokka-jeans belt-20

Mokkanahkaiset vyöt ovat myös valittujen naisten vyötärönauhoja. Pehmeä rakenne ja ulkonäkö antavat rikkaan kosketuksen pukeutumiseen. Ulkonäkö antaa myös ammatillisen vaikutuksen työssä. Hihnan keskipisteessä oleva design-haukku tekee ulkonäöstä houkuttelevamman. Mokkavyöhöiden samettinen tunne on naisille pehmeää käyttää vöitä verrattuna karkeisiin ja paksuihin nahkavöihin.

Katso lisää: Parhaat miesten nauhat

21. Rope Weaves Naisten vyötärönauhat:

köysi-sidoksia vyötärö vyöt

Yksinkertainen köysi kudottu vyötärönauhan naisille voi ihastuttavasti ripustaa vyötärölinja halutun mukaan. Naiset voivat kiinnittyä kehon muotoon, jolloin mekko sopii ruumiin muotoon tai jopa sitoa sen irti pelkästään vyötäröllä, joka antaa miellyttävän kosketuksen mekoon. Yksinkertaisuus ohut köysi vyö näyttää mahtavaa. Nuoret tytöt suosivat enemmän tällaisia ​​vyön muotoja. Köysihihna on pitkä ja se on käärittävä useammin vyötärön ympärillä.

22. Suunnittelija High Fashion Vyötärö Vyö:

korkea-vyötärö-vyö

Naisten korkeat vyötärönauhat ovat suurelta osin kuluneet, mikä parantaa mekon ulkoasua ja tekee ulkonäöstä houkuttelevamman. Korkeat vyötärönauhat tulevat paksuihin leveisiin hihnoihin, jotka voivat peittää alla rinnan rivin vyötärölinjan reunalle antaen täydellisen muodon keholle. Korkeat vyötäröhihnat valitaan myös käsityönä. Monet korkeat hihnat ovat jopa nastat. Korkeat vyötäröhihnat ovat myös pehmeällä nahalla tehtyjä leikattuja töitä, jotka on koristeltu timanteilla tai helmillä.

23. Fancy Vyötäröhäät häät:

fancy vyötärö-vyöt-for-häät-23

Hääjuhlilla on erilaiset vyöt. Morsiamen vyötäröhihnat ovat tyylikkäitä ulkonäöltään. Helmet ja kivet, kiteet ja helmet koristeltu vyötäröhihna on houkuttelevana keskuksina morsiuspuvussa. Monet naiset valitsivat kultaiset ja hopeiset vyötäröhihnat myös heidän hääjuhlilleen. Kukkakoristeinen hihna voi myös tehdä upean ulkonäön.

24. Brodeeratut vyön vyöt:

kirjailtu vyötärö-vyöt-24

Vyötärönauhoja on nahkaisia, jotka rakastavat käsityötä. Brodeeratut vyötärönauhat ovat selkeitä, kun niitä käytetään hameissa tai farkuissa. Viileä ulkonäkö käsityönä valmistetusta vyötäröhihnasta tekee ulkonäköstä erittäin houkuttelevan. Kirjonta on valmistettu hienoilla villalangoilla kestovaipoilla, jotka kestävät pitkään. Jotkut nahkahihnat on kirjonta nailonkierteillä. Brodeeratut naiset hihnat näyttävät erittäin väriltä ja sopivat erinomaisesti mihin tahansa asuun.

25. Virkattu vyötärö:

virkattu vyötärö-vyöt-25

Käsityöt eivät koskaan pääty naisille, jotka rakastavat kätevää taidetta. Vyötärönauhoja voi jopa tehdä kotona, jossa on hieno taidehistoria. Virkattu vyötärönauha näyttää ihastuttavan vyötärölinjasta rentoon kulumiseen ja palvelee parhaiten sitomasta mekkasi kehoon täydellisesti. Yksi väri virkattu hihnat näyttävät upealta väriltään painetuilta pitkiltä aitoilta. Värikkäät virkattu vyötärönauhat menevät mahtavalle farkuilla ja tavallisilla värillä. Virkistystaidetta edustavat upeat malleja houkuttelevat monia silmiä ja ne voivat olla kaunis vaate.

Naisilla on runsaasti lisävarusteita, jotka näyttävät upealta. Korut, mekot, muodostavat, jalkineet, kampaukset ja mitä ei! Vyötäröhihna ei ole vähemmän kuin kaikkien näiden muotiasusteiden ylistää naisen kauneutta. Naiset näyttävät ihastuttavilta melkein kauniilta kauneudeltaan kauniilta ponnisteluilta, mutta kun naisen pukeutuminen roikkuu kunnolla, se näyttää mahtavalta. Kaikkien naisten kehon kuva on asia, että he huolehtivat paljon houkuttelevuudesta. Vyöt vyöt tekevät kaiken tarvitsevan naisen näyttämään kehon hahmosi erottuvan. Naisten vyötärönauhoilla on runsaasti muotoja, jotka sopivat jokaiseen tyyliin, vartaloon, mekkoin ja missä tahansa paikassa. Naiset työtä tai nuoria tyttöjä hänen ystävänsä vyötärönauhoilla on paikka antaa kauneus koskettaa ulkoasua. Naisten erityisissä tilaisuuksissa voi valita fancy-sisustettuja ja naulattu vyötäröjä, jotka näyttävät kauniilta.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

2 + 6 =