Top 25 kampaus rasvan kasvot naisten etsiä ohut Tyylit elämässä

Yleensä rasvapinta tytöillä on yksi haaste täyttää ja se on valita kampauksen, joka hoikka alas heidän kasvonsa. Kun äärimmäinen haukkuus kasvoilla ja erityisesti posket, kampaukset on valittava äärimmäisen varovasti. Pyöreiden pulleisten kasvojen leikkaaminen tarjoaa valikoiman vaihtoehtoja tarjoamaan sinulle.

kampaus for fat faces

Hyvä uutinen on, että on olemassa joitakin alkuun kampaus, joka on suositeltava rasvaa kasvot erinomaisia ​​tuloksia. Näin varmistat, että tavoitat tavoitteesi täydellisesti. Tämä opas tarjoaa sinulle parhaan 25 pitkät ja lyhyet kampaukset rasvapinnoille, joista voit valita:

Paras kampaus rasvaisille kasvoille naisille:

Löydämme kaikki 25 parhaan kampauksen kohtalon kasvot näyttävät hoikka ja houkutteleva.

1. Side Swept Bang Style:

Kampaukset For Fat Faces Women 1

Hiusten leikkaaminen tiettyyn tapaan auttaa vähentämään poskien ulkonevuutta ja antamaan sille harhakuvitelman, jota olet aina halunnut. Sivutettu pyyhkäisy on ihanteellinen tapa rasvapinnoille. Se tuo koko huomiota silmiin eikä poskia. Varmista, että otsat on kevyesti luonteeltaan oikeiden mittojen lisäämiseksi.

2. Mixed Layers Hiustyyli:

Kampaukset For Fat Faces Women 2

Leikkaus, jossa on tasaiset kerrokset, joiden pituus on erilainen, on täydellinen rasvaisille kasvoille. Jotkut niistä voivat olla lyhyitä ja loput voivat olla luonteeltaan pitkiä. Lyhyimmät säikeet voivat olla leuan pituutta luonnossa. Se sopii sekä suorille hiuksille että pehmeille lukkoille. Jätä ne irti ja katso kuinka hyvin se täydentää ihanteellisen kampauksen rasvan kasvot.

3. Half Up Do Tyyli:

Kampaukset For Fat Faces Women 3

Puolet hiukset, voit luoda ohut etsiä rasvaa kasvot. Tämä vetää kaikki hiukset kasvoilta, mutta jotkin hiusnauhat voidaan pitää kasvot kehystää se hyvin. Tämä taas siirtää tarkennuksen silmille eikä posket ja on ihanteellinen kampauksen tosiasioiden edessä.

4. Lyhyt ja terävä Bob Hairstyle:

Top 25 kampaus rasvan kasvot naisten etsiä ohut Tyylit elämässä

Yksi raskaiden ja pyöreiden pulleisten kasvojen parhaista kampausmuodoista tulee lyhyessä ja terävässä bob-tyylisessä muodossa, varsinkin jos sinulla on lyhyet hiukset. Lisäetuna on, että ulkoasu on hyvin trendikäs. Se auttaa määrittämään kasvojen sidosrakenteen. Bob on kenenkään nopea valinta. Mutta tärkeä on oikea bob, jonka valitset kampaukseksi pyöreille pulleille.

Katso lisää: Lyhyt kampaus naisille, joilla on pyöreät kasvot

5. Long Waves Hairstyle:

pitkä Waves hair

Niille, joilla on rasvainen kasvot, mutta pitkät hiustyypit voivat helposti saada pitkät aallot. Yhdessä oikean hissin ansiosta se myös lisää kehoa hiuksiin, mikä on erittäin tärkeää pyöreille ja rasvapinnoille. Tyylin monipuolisuus on yksi eduista. Se kehittää kasvot täydellä tavalla ja hahmottaa kasvosi hyvin.

6. Pixie Cuts (kartiomainen) Kampaukset:

Top 25 kampaus rasvan kasvot naisten etsiä ohut Tyylit elämässä

Pixie leikkaukset ovat fantastisia ja erittäin tyylikkeleitä niille, jotka haluavat oikean kampauksen rasvapintaansa. Leikattu pixie-leikkaus helpottaa rasvan kasvun poistamista ja tekee kaulasta kauemmin. Se on eräänlainen lyhyt hiustenleikkaus rasvapinnoille, joita voi käyttää illuusion luomiseen. Sinun tarvitsee vain määritellä hairstyle hyvin ja pitää sen kammattu hyvin upea ulkonäkö.

7. Chic Style:

Kampaukset For Fat Faces Women 7

Luo pitkänomainen pulla pään päälle, joka pidentää kasvon muotoa. Tämä on mahdollista niille rasvaisille kasvoille, joilla on pitkät hiukset. Se tekee pullea kasvot näyttävät hoikka automaattisesti. Tämä voisi olla toinen parasta kampausta rasvaa vasten, joka sopivasti tekee poskillesi ja kasvoillesi vähemmän rasvaa. Hairstyle on lievästi tyylikäs ja samalla tyylikäs.

8. Tyylikäs Ponytail:

Kampaus-For-Fat-Faces-Naisten 8

Pään takana oleva tyylikäs ja pyyhkäistetty ponnahdusnauha on ihanteellinen tilanne rasvaisten kasvien kampauksille. Se auttaa sinua houkuttelemaan kauniit käyrät ja luomaan pitkänomainen tunne kaulan. Varmista, että et piilota mitään tässä tyylissä. Match it with some nice korvakorut täydentää ulkoasua.

9. Hair Parting Hiustyyli:

Top 25 kampaus rasvan kasvot naisten etsiä ohut Tyylit elämässä

Yksinkertainen tapa muotoilla hiukset rasvan kasvon muoto on pitää hiukset auki, mutta keskittyä jakamista. Sen sijaan, että käytät keskijakoa, joka tekee poskesta raskaampaa, on parasta kokeilla sivujen välityksellä, siksakilla tai muilla. Tämä kiinnittää huomiota otsalle eikä poskia.

10. Feathered Pixie Haircut:

Kampaukset For Fat Faces Women 10

Tämä on yksi trendikkäimmistä kampauksista pyöreisiin pulleisiin kasvoihin, joissa on höyheniä pixie-leikkaus. Tämä on huono kunnossapitotöitä, joten sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa tällaisiin leikkauksiin. Se on yksinkertainen pixie-leikkaus ja toinen puoli on pidempi kuin toisella epätasaisella tavalla, mikä tekee siitä näyttävän viileämmältä. Puoli jättää pidempään pyyhkäisyä kasvojen puolelle leikkaamalla pyöreyttä.

11. Simple Bob Haircut:

rasva face hairstyle 11

Tee niin kuin hyvin kaunis Selena Gomez, jolla on pyöreä kasvot ja jolla on aina melko haalarin rasvaiselle kasvolle! Tämä on hyvin yksinkertainen koulupukki leikattu ja kukaan voi todella näyttää älykkääksi tämän kanssa. Voit vain jakaa hiuksesi toiselle puolelle pitämällä suukappaleet ehjänä. Tämä johtuu siitä, että sivuhaaraiset hiukset putoavat kasvojen toiselle puolelle ja sopivat poskeihin.

12. Pitkä kerroksinen leikkaus pyöreälle puolelle:

Kampaukset For Fat Faces Women 12

Tytöille, joilla on rasvaton kasvot ja pitkät hiukset, täydellinen kerroksellinen leikkaus on paras pukeutuneena pulleille. Pitkät ja kirkkaat kerrokset pudota molemmille puolille kasvot ja tämä leikkaa poskipuoliosuudet, jolloin posket näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja ei lainkaan pulleina pilata koko ulkonäköä. Olkaa varma, kokeile tätä pian.

Katso lisää: Hairstyles For Round Faces

13. Lyhyt pituus Fusion Bob Cut:

rasva face hairstyle 13

Tämä on tyylikäs kampa pyöreälle pulleiselle kasvolle, joka on pixie ja sen yhdistäminen klassiseen bob-tyyliin. Naisen kuvassa on hieman kapeneva pixie-versio alaosaan ja yläosa on taas yhdistelmä bobia ja pixiea. Tämä on myös turvallisempaa, koska hiukset ovat tarpeeksi kauan ja eivät ollenkaan ole kovin typeriä.

14. Pitkät hiukset Bangs:

Kampaukset For Fat Faces Women 14

Eikö me kaikki rakastavat otsapuja? Rakkauden rakkaudesta tässä on hyvä kampa, jota voit käyttää milloin tahansa päivän aikana. Kuten kuvassa näet, naisella on myös täysin pyöreät kasvot ja pitkät hiukset. Hän on jättänyt kaikki hänen osittain tehty kiharat irti ja sitten kampaamalla ne siististi osoittaakseen silkkisen tekstuurin mukavalla tavalla.

15. Erittäin lyhyt hiustenleikkaus pyöreälle pulleille:

rasva face hairstyle 15

Sillä pikkutyttöstä charmista rasvaa vasten, tämä lyhyt pixie on täydellinen. Niille tytöille, jotka haluavat kokeilla paljon ja tietävät, miten tuoda asenne mitä tahansa, tämä on ehdottomasti heille. Tässä kuvassa tyttö on ennen kaikkea pukeutunut asuihin, jotka varmasti tekevät meistä kaikille ymmärtävän, että hän ei ole girlie-tyttö, ja siksi lyhyt pixie sopii hänelle vieläkin enemmän.

16. Vintage Rolls on pullea kasvot:

Top 25 kampaus rasvan kasvot naisten etsiä ohut Tyylit elämässä

Tämä on yksi mielikuvista kampauksia pulleista kasvot ja kuka voi olla parempi esimerkki kuin super melodinen Adele? Hän varmasti tekee sen paljon tyyliä. Näet, kuinka hän kohottaa rasvaa kasvonsa kanssa super silkkisen hiuksen ja näyttää niin kauniilta. Hän on erottanut hiuksensa sivulle ja pehmeät kiharat antavat kultaisille korville erittäin vintage-ilmeen.

Katso lisää: Tyttöjen Hairstyle Photos

17. Simple Middle Parting Hairstyle:

Kampaus-For-Fat-Faces-Naisten 17

On totta, että keskimmäinen jakautuminen tekee kasvoistasi pyöreämpiä, mutta näet tässä kuvassa kuin Mila Kunis. Hänen kasvonsa ovat pyöreät ja hieman lihavalla puolella. Hänellä on yksinkertainen keskimmäinen erottuivat hyvin pitkät hiukset ja pyyhkäsi sen yli olkapään eteen, jotta se kattaisi sen sivut poskille,.

18. Afrikkalainen kuiskaus:

Kampaukset For Fat Faces Women 18

Tämä tyypillinen afrikkalainen kasvojen hiustyyli näyttää todella sievältä. Tässä kuvassa oleva nainen on osoittanut paljon sisua ja on puolikiinteä. Me kutsumme sitä niin, sillä hänellä on vain yksi toiselta puolelta ja toisella puolella hän on yksinkertaisesti jättänyt lyhyet ja kiharat hiukset tekemään loput puhumasta hänelle. Hänellä on varmasti paljon asennetta!

19. Höyhenet Curls:

rasva face hairstyle 19

Ylivoimaiset kiharat eivät ole huonoja hiuspäiviä. Se on yksinkertaisesti tytöille, joilla on pyöreät kasvot. Tämä on tyypillinen afrikkalainen kampaus, jossa hiukset saavat runsaasti tilavuutta ja työntyvät ylös kaikilta puolilta, jotta se olisi järkyttävää sekaantunut ulkonäkö. Tämä on kuitenkin hyvin trendikäs, koska painopiste siirtyy suoraan kohti hiuksia eikä pyöreälle puolelle. Etsitkö laukausidea? Tässä on yksi!

20. Keskipitkä kihara kampaus:

Kampaukset For Fat Faces Women 20

Tämä on täydellinen kampauksen niille, joilla on hyvin paksut hiukset ja kasvot hieman lihavalle puolelle. Voit urheilla tätä supernäkemystä tyyliin ehdottomasti. Tämä on tyystin vapaa tyyli ja tekee sinusta näyttävän älykäs PR erittäin älykäs tästä asiasta. Tämä on sopiva kaikille, jotka rakastat hiuksiin. Varmista vain, että olet valmis puhuttelemaan sitä, kunnes se kasvaa pidempään.

21. Lyhyt ja suora:

Kampaukset For Fat Faces Women 21

Tämä on yksi tavallisimmista kampaamoista rasvapinnoille ja naisille, jotka pitävät ylläpitämisestä huolimatta. Kuten kuvassa näkyy, naisella on hyvin rasva ja pyöreä kasvot, ja hänellä on myös suorat hiukset. Varmista, että hiuksesi eivät ole pokeria aivan kuten ulkonäkö on erittäin huono tällä tavalla. Pidä se pehmeämpi ja pidä se niin yksinkertaisena kuin mahdollista.

22. Kokonainen ulokkeet Fringe:

Kampaukset For Fat Faces Women 22

Tämä on upea kampaus, jossa hiukset ovat luonnollisesti suorat ja paksutkin. Täällä tytöllä on sivuliike hairstyle ja on bang sekä lähes kattaa koko hänen otsassaan. Tämä tekee kasvot näyttävät pienemmiksi, ja keskittyminen yksinkertaisesti laskee vain kohti hiuksia eikä kasvot. Go trendy!

23. Razor Cut Hair:

Kampaukset For Fat Faces Women 23

Niille naisille, jotka ovat huolissaan ohuista hiuksistaan, tämä on yksi tyyli, joka varmasti sopii sinulle täydellisesti. Tee hiustesi pokeria suoraan ja lisää äänenvoimakkuutta pään yläosaan. Hiusten alaosa on partaveitsevä ja siinä on höyheniä. Anna pyöreän pinnan ihanteellinen leikkaus, jotta se näyttäisi mahtavalta!

24. Joustava Bob Hairstyle:

Kampaukset For Fat Faces Women 24

Tämä on yksinkertainen bob kampaus, mutta erilainen. Täällä tässä kampauksessa näet, että bob on yksinkertainen, mutta on paljon lisättyä äänenvoimakkuutta. Tässä hiukset näyttävät tai on tehty hyvin paksuksi. Voit yksinkertaisesti pitää sivun erossa ja olla söpö kuva missä tahansa.

25. Perkommat hiusnauhat pulleille:

Kampaukset For Fat Faces Women 25

Tämä on pitkät hiukset tytöt, jotka haluavat tehdä sitä enemmän lumoava ja romanttinen. Tämän vuoksi sinulla on oltava paksut hiukset ja myös hyvä kuvioitu hiukset. Sinun on aloitettava punostaminen pään yhdeltä puolelta korvien viereen ja asetettava sitten kruunun päälle, kuten hiusnauha ja tappi toisella puolella. Voit tehdä pullaa pään takana.

Joten, tämä hääkausi, voit kokeilla kampausta pyöreille pulleille. Näiden kampausten tiedetään tekevän kasvoja näyttäviksi. Säälasto tai kampaus, tavoitteena on tehdä pyöreät kasvot näyttävät ohut. Älä epäröi kokeilla erilaisia ​​kampauksia ja muotoilla niitä haluamallasi tavalla. Lyhyt kampaus pyöreälle kasvolle on uusi jäähtyä! Olla samaa mieltä?

Leave A Comment

75 + = 85