Top 20 Punjabi Mehandi mallit Tyylit elämässä

Punjabi-naiset ovat tunnettuja poikkeuksellisesta kauneudestaan, armostaan ​​ja viettelevästä viehästään tähän, jos he lisäävät mehendi-malleja käsiinsä, se antaa heille tyylikkäämpää ilmeen. Punjabi-toiminnoissa nämä taideteokset ovat nähtävissä käsissä, jaloissa ja muissa kehon osissa, jotka antavat perinteisen ilmeen naisille.

On olemassa erilaisia ​​koristeellisia malleja, jotka yleensä tehdään näille. Nämä myös usein ulottuvat kyynärpäihin asti, ja joskus niitä laajennetaan ranteisiin tai jopa hartioihin verkkokuvioina.

20 Outstanding Punjabi Mehndi Kuvat:

Katso viimeisimmät Punjabi mehndi mallit 2018 kuvia. Valitse rakastettusi ja teke kädet kauniimpiin kaikissa tilanteissa.

1. Kukka Mehndi mallit takana:

Punjabi mehandi designs

Pandžabin kotitaloudet tekevät mehandiin monien heidän perheidensä yhteydessä; tämä malli on peitetty kukka- ja lehtikuviolla pitkin kuvioita ja sitä varjostetaan kukkien sisällä. Tämäntyyppiset mallit ovat hyviä perinteisen pukeutumisen kanssa syvällä kaulan mekko.

2. Perinteinen Punjabi-muotoilu:

Punjabi Mehandi 2

Tämä on perinteinen mehendi design Punjabi, jossa on motiiveja ja tumma värillinen henna; nämä tyyppiset mallit voidaan tehdä mille tahansa osapuolelle tai tilaisuudelle. Tämä mehendi-muotoilu on hyvä anarkalipuvun ja lehengojen kanssa ja voi käyttää tumman värinen kynsilakka, jotta kädet näyttävät kauniilta.

3. Mehandi Punjabi kotitalouksille:

Punjabi Mehandi 3

Kukkasuunnittelu ei koskaan näytä menevän muotia; innovatiivisia tapoja, joilla kukkia haetaan käsin, ovat upeita. Arabian kukka-mallit, joissa on mango-kuvio, ovat yksinkertaisesti kauniita ja loppuosa on sisustettu yhdellä isolla kukulla, jonka sisällä on varjostus.

4. Kukka Punjabi Henna Design:

Punjabi Mehandi 4

Tämä on yksinkertainen kukka henna-motiivi, joka voi kokeilla näitä helppoja tyylikkäitä mehndi-taideteoksia teidän tyttöjuhlaillesi. Tämä muotoilu sopii mainiosti jokaiseen tilaisuuteen rennosta puolueesta monipuoliseen avioliittoon. Tämä on erilainen muotoilu jättämällä tyhjä tila kämmen keskelle.

5. Punjabi Henna Taide:

Punjabi Mehandi 5

Tämä on raskas muotoilu sekä kädet taakse venytetty till kyynärpää. Se on sekoitettu harvoihin pyöreisiin kuoreihin, floraleihin ja kaikki sormet saavat raskasta muotoilua. Tämäntyyppiset Punjabi mehndi -mallit mieluummin suosivat kuuluisia festivaaleja ja tilaisuuksia.

6. Peacock Punjabi Mehndi mallit kädet:

Punjabi Mehandi 6

Tämä riikinkukko mehendi-design on suosituin muotoilu, jossa on dot-motiiveja, silmä- ja ketjutöitä, jotka ovat melko suosittuja useimmille perinteisille käsille. Rhinestones, glitterit ja rungon liimaa voidaan käyttää luomaan tyylikkäämpi ja muodikkaampi muotoilu.

7. Mehndi Designs Occasions:

Punjabi Mehandi 7

Punjabi mehndi -mallit ovat melko ainutlaatuisia ja he arvostavat Punjabin kulttuuria ja perintöä; tämä malli kattaa verkkokuvion mehandi. Tämäntyyppiset punjabi mehandi mallit ovat myös hyvin suosittuja perinteisiä tilaisuuksia ja morsiamen osapuolille.

8. Värillinen Mehndi Punjabi:

Punjabi Mehandi 8

Tämä on toinen yksinkertainen ja upea mehendi-muoto, kun taas tämän mehendi-designin soveltaminen antaa tyylikkään ilmeen. Punjabi mehndi mallit ovat kaikki monimutkaisia ​​ja raskaita malleja, ja niissä on minimalistinen ja tyylikäs yhdistelmä, joka on tehokas yhdistelmä tätä mallia varten.

9. Heart Henna Design:

Punjabi Mehandi 9

Sydämen mehendi-muotoilu ei koskaan näytä menevän muotia. Innovatiivinen muotoilu; jossa sydämet kaiverretaan käsiin, on upea. Koristeelliset perinteiset muodot voidaan tehdä muilla mango-kuvilla ja niitä voidaan myös venyttää kyynärpäihin tai jopa olkapäille tai yläosille.

10. Peacock Mehandi kädet:

Punjabi Mehandi 10

Peacock on yksi erittäin suosittu motiivi havaittu monissa morsiamen henna mehendi malleissa. Monimutkaiset riikinkukot vaativat ammattitaitoisia käsiä eivätkä ole aloittelijoille, mutta harvoilla käytännöillä niitä on helppo soveltaa kotona ja muotoilu voidaan korostaa käyttämällä joitain loistoja.

11. Glitter Henna -mallit jalat:

Punjabi Mehandi 11

Glitter Punjabi mehandi on yksi nykyisistä uusista käytännöistä, josta on tullut hyvin pidetty ja vaativa. Se näyttää erittäin upealta kuin muut Mehendin mallit, ihmiset, jotka mieluummin kiinnittävät enemmän huomiota toisiinsa, voivat helposti käyttää näitä kimaltelevia värejä ja loistaa tavalliseen muotoiluun.

12. Dark Henna Design:

Punjabi Mehandi 12

Paisley-kuviohelmamallit saattavat tuntua mahdottomalta monimutkaisilta, mutta se on itse asiassa piirustusprojekti, joka sopii melkein mihin tahansa tasoon. Tämä on kaunis ja morsiamen mehndi muotoilu kädet ja jalat sijasta paisley kuvio voi käyttää kukka ja lehtiä malli perustuu omalla valinnalla.

13. Jalat Mehandi mallit:

Punjabi Mehandi 13

Tämäntyyppiset täyden jalat hennan muotoilu näyttää todella hyvältä liiallisen määrän mustan värin ja punaiset kimaltelevat kimallat voivat lisätä hurmaa suunnittelussa. Suunnittelu on varsin yksityiskohtaista ja monimutkaista, sillä se voi olla minkä tahansa kukkakuvan tai geometrisen kuvion kanssa, jotta se näyttää tyylikkäämmältä.

14. Kukat ja paisleys Henna-malli:

Punjabi Mehandi 1

Tämä on yksinkertainen mutta tyylikäs mehendi-muoto kätellessä, joka on venytetty till ring finger; kaikki muut sormet ovat antaneet yksinkertaisen mallin pienillä pisteillä, linjoilla ja paisleysillä. Pisteitä on käytetty keskellä kukkia ja paisleys korostaa suunnittelua.

15. Yksinkertainen Punjabi Mehndi Suunnittelu:

Punjabi Mehandi 15

Tämä on helppo ja aloittelijan Punjabi mehandi -suunnittelu; tätä voidaan kokeilla eri raskailla malleilla kaikissa tilanteissa. Tässä on spiraali- ja lehtikuva, jonka viivat on kosketettu peukalolla, indeksin ja rengasrenkailla on ollut raskas muotoilu, kun taas toisia on käytetty yksinkertaista muotoilua.

16. Circular Mehndi Design:

pyöreä-mehndi-design16

Tämä pyöreä Mehendi Design miellyttää ihmisiä, jotka eivät halua täyttää käsiään mehendi haluaa laittaa tämän mallin kädestä. Tässä mallissa on monia ympyröitä ja pisteitä on korostettu, joten tätä mallia voidaan käyttää myös kämmenessä.

17. Bride & Groom Punjabi Mehndi Suunnittele täydet kädet:

Morsian-sulhanen-mehndi-design17

Tämä on Punjabi-morsiamen mihainen malleja käsiin. Dulha ja Dulhan piirretään tällä mallilla, joka itse kertoo hääpäivän tarinan, joka on erittäin suosittu muotoilu nykyisillä markkinoilla. Mehendin taiteilija on erityisesti muotoiltu sulhasen alkuvaiheessa. Hänen on selvitettävä alustava suunnittelu.

18. Lehdet Pattern Mehndi Design:

lehdet-kuvio-mehndi-design18

Tämä on erittäin herkkä lehtien muotoilu, joka on tehty käden yläpuolella, on hämmästyttävä muotoilu, joka voi olla vetovoiman keskus kaikissa toiminnoissa. Lehdet tehdään paksuihin mehendiin, jotta ne näyttäisivät tyylikkäämiseltä lepojuudelta.

19. Karva Chauth Mehndi Suunnittelu:

karva-chauth-mehndi-design19

Punjabissa Karva Chauth pidetään erittäin suurena juhlapäivänä naisille, jotka kaunistaa itsensä morsiaksi soveltamalla mehendiä. Tämä erityinen muotoilu on luotu piireissä molemmilla Moonin kaltaisilla käsillä, mikä parantaa naisen ulkoasua.

20. Mirror Work Punjabi Mehndi mallit Kädet:

peili-työ-mehndi-design20

Tämä on jotain ainutlaatuista mehendiä; on olemassa monia pieniä ja isoja kiviä sijoitetaan mallin väliin. Se on uusin morsiamen Punjabi mehndi -muotoilu, jonka taiteilija on luonut lisäämällä maku rutiininomaisiin tyypillisiin malleihin. Kiviä punaisella mehandi-kuvioinnilla kuvastaa muotoilun suuntausta.

johtopäätös:

Yllä ovat viimeisimmät punjabi mehndi -mallikokoelmat, jotka ovat ainutlaatuisempia muualla olevista mehendi-malleista, ja heillä on autenttiset mehandi-mallit jokaiselle festivaalille. Pandžabin mallit ovat liian ihmeellisiä, mikä osoittaa erityisiä Punjabi-kulttuureita, kun Punjabin tytöt ovat älykkäitä mehandiin kauniisti.

Leave A Comment

69 − 62 =